Hiç de zor değil. Mesele kazanana kadar biraz oturup ders çalışmakta, o kadar.
Kapağı attıktan sonra her türlü mezun oluyorsun yani merak etme.
Ama tabi ki şıp diye olmayacak, sen de biraz sıkacaksın dişini.. Dizini kırıp haftasonları test çözeceksin.
Yapan nasıl yapıyor benim kimseden eksiğim yok diyeceksin. O kadın nasıl popo üstü oturup ders çalışmışsa vaktinde, sen alasını yaparsın.
Sen yenilgiyi kabul edersen daha çok uğraşırsın böyle cadılarla. Dünya bunlarla dolu!!
Ayrıca da o kadar sus pus olma, ayıp olmuyor mu falan diye kibar bir dille söyle yani.
Yine de halinden memnunsan kasma. Kaldı ki herkes üniversite mezunu da olmak zorunda değil yani. Toplumda her alanda çalışacak iş gücü lazım.
Herkes profesör olursa sokaklarımızı kim temizleyecek??? mesela.
Seni o kadar küçümsüyorsa o müdüre hanım, seni neden işe almış?????? Babasının hayrına mı??
HAYIR... Çünkü sana ihtiyacı var. Bunu sakın unutma. Senin o işe alınma sebebin senin yapacağın işe ihtiyaçlarının olması.
Kendini küçümseme, küçümsetme.
Sinirini çok bozarsa da bunları da aynen hatırlat. Sonra da ver istifanı çek git :))) Ben olsam şimdiye çoktan suratına tükürmüştüm o kadının.
Ama senin belki gerekçelerin vardır devam etmek için, o yüzden oluruna bak ama ezdirme kendini asla.