- 21 Şubat 2021
- 924
- 3.062
- 63
- Konu Sahibi sekerrpare
Haklısınız insanın iyiliğini sorgulatıyorlar. Ben de direkt empati yaptım insanın eşini başkasının hayal etmesi falan düşününce insanın kanına dokunuyor.Benim erkek arkadaşım da aynen böyle. Stajyerler, yeni çalışanlarla sürekli diyalog halinde.
Gerçekten insanın içindeki iyiliği sorgulatıyorlar. Okurken kendimi adamın karısının yerine koydum. Ne kadar korkunç
Beyefendi belki de hiç anlatmadı evliliğini. Belki neyiniz var diye sordu o da özel bir durum eşimle ilgili diye geçiştirdi. Konu sahibi iş öğretmekten bile anlam çıkardığı için eşiyle arasının bozuk olduğunu bu şekilde düşünmüş bile olabilir.Böylelerine iyilik, insanlık yaramaz, karısından boşandirma konuşmaları, planları yapar sefil sefil.
Adamda evliliğinden bahsederek hata yapmış, bu tarz şeyleri de hiç doğru bulmuyorum ama konu sahibi fena halde raydan çıkmış durumda. Adamin karısını kendisi için bosanacayacağını falan düşünüyor hemen.![]()
Kaldı ki 14 şubatta eşiyle barıştığını söylemişti. Şimdi boşandığını farklı düzen kurduğunu 3 aydır çalıştığını söylüyor. Pek tutarlı gelmedi bana.