- 7 Nisan 2023
- 1.130
- 3.655
- 53
- 26
- Konu Sahibi sekerrpare
Ay et ama bosluktasinn ;(((Kız ben eski kocamı hayal edemiyorum ayıp geliyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay et ama bosluktasinn ;(((Kız ben eski kocamı hayal edemiyorum ayıp geliyo![]()
Biri olsada besbekar onu hayal etsem yaaAy et ama bosluktasinn ;(((
Söylentiye göre besbekarların hepsi kapılmış.Biri olsada besbekar onu hayal etsem yaacoh yokluktayım ama kmsenin kocasını hayal edecek kadar değil cok şükür
![]()
Ayy herkes kocasına sevdiğine sahip cıksınSöylentiye göre besbekarların hepsi kapılmış.
Konu sahibi de yazmış ya o adamı boş bırakırlar mi hic diye. Icerliyor bi de kadın adamla evlendi diye. Degisik kafalar vallahi. Kadinin biri gelsin kocanla evlisin diye sana icerlesin. Senin dunyadan haberin olmasin![]()
Senin için karşıma çıktı yazayım dedim.Kız ben eski kocamı hayal edemiyorum ayıp geliyo![]()
Empati yapabildiğimi düşünüyorum ama geriye kalan hersey dogru benceSenin için karşıma çıktı yazayım dedim.
Dişil enerjinin eksik olduğunu gösteren şeyler
Duygusal olarak kapalı ve mesafeli davranırlar
Kendi ihtiyaçlarına yeterince dikkat etmezler
Yaratıcılıklarını ifade etmekte zorlanırlar
Empati yapmakta zorlanırlar
Esnek değillerdir değişikliklere adapte olamazlar ve kendi fikirlerine sıkı sıkı bağlıdırlar.
Dişil enerji nasıl yükseltilir.Senin için karşıma çıktı yazayım dedim.
Dişil enerjinin eksik olduğunu gösteren şeyler
Duygusal olarak kapalı ve mesafeli davranırlar
Kendi ihtiyaçlarına yeterince dikkat etmezler
Yaratıcılıklarını ifade etmekte zorlanırlar
Empati yapmakta zorlanırlar
Esnek değillerdir değişikliklere adapte olamazlar ve kendi fikirlerine sıkı sıkı bağlıdırlar.
Sil sil ben ekran resmi aldımTam da konusuna yazmışım. Konu sahibi bunları sen yapma.![]()
Belki biraz empati yeteneği gelişir.Sil sil ben ekran resmi aldımgitcek milletin evini yıkacak psikoo
Off cici bebe.. insanız beşeriz şaşarız kimse çok görmesin, gönlüne kim hakim olabilir ki. normalleştirdiğim için söylemedim bu sebepten söyledim. Nasıl boşatırım diye akıl alması tabi ki yanlışİnsan böyle bi şeyi hissetse bile BDV'ye konu açıp, yüzlü yüzlü fantezi anlatıp, adamı nasıl boşatırım diye akıl almaya çalışacağına; ben napıyorum başkasının kocasına göz dikiyorum diye kendini terbiye eder. Bunu nasıl normalleştirebildiniz, pes.
Hanımefendi bi de geceleri hayal ediyormuş elalemin kocasını. Ay canım ya boşluktadır ama ;(((
Sizin kocanızla böyle bir münasebet kurulursa siz beşer şaşar diyip kadına destek olabilirsiniz. Bana göre bu aymazlık :)Off cici bebe.. insanız beşeriz şaşarız kimse çok görmesin, gönlüne kim hakim olabilir ki. normalleştirdiğim için söylemedim bu sebepten söyledim. Nasıl boşatırım diye akıl alması tabi ki yanlış
midem bulandıevlilik geçirmiş biri olarak söylüyorum sizin evlilik kutsallığı olan bir şey değil veya dokunulmaz. Eğer öyle olsaydı insanlar boşanmazdı. Evlilik sadece bir resmiyettir. evliliği değerli yapan şey iki kişi güzel ilişkisi. ortada bu kalmamışsa savunulacak bir şeyde yok