Is yerinde ask isten cikarma sebebi olabilir mi kizlar ? Mudur ve çalışan arasinda. Genel mudurler bilmiyor iliskiyi. Ama iki tarafta bekar herhangi yanlis bir durum yok o konuda. Fakat maas belirlemesini vs mudur yaptigi için sorun cikartilabilir mi merak ettim. Sozlesmede is yerinde ask ile ilgili bir madde yok. Uluslararasu bir şirket ve diğer ofislerde beraber çalışan eşler var sıkıntı olmuyor . Ama Türkiye ofisinin müdürü dengesiz birisi ve Türkiye'de şartlar biliyorsunuz Avrupadan farklı. Şimdiden teşekkürler cevaplar için
İş yerinde aşk evet sorun olur yarın bir gün ayrılaığınızda ne olacak ? Gerginlik gerek yok profesyonel çalışma ortamından yanayımIs yerinde ask isten cikarma sebebi olabilir mi kizlar ? Mudur ve çalışan arasinda. Genel mudurler bilmiyor iliskiyi. Ama iki tarafta bekar herhangi yanlis bir durum yok o konuda. Fakat maas belirlemesini vs mudur yaptigi için sorun cikartilabilir mi merak ettim. Sozlesmede is yerinde ask ile ilgili bir madde yok. Uluslararasu bir şirket ve diğer ofislerde beraber çalışan eşler var sıkıntı olmuyor . Ama Türkiye ofisinin müdürü dengesiz birisi ve Türkiye'de şartlar biliyorsunuz Avrupadan farklı. Şimdiden teşekkürler cevaplar için
Ayni ofiste degiliz o yurtdisindaki ofiste calisiyor fakat ben onun ekibindeyim yani müdürüm. Bu yuzden genel mudurun isten cikarma gibi bir durumu olabilir mi onu merak ettimİş yerinde aşk evet sorun olur yarın bir gün ayrılaığınızda ne olacak ? Gerginlik gerek yok profesyonel çalışma ortamından yanayım
sirket politikasıni sormadan ogrenmenin bir yolu yoktur dimi ? Sözleşmede yazmiyor amaşirket politikası her işletmede farklıdır. umarım sorun olmaz ama gizlemeniz lazım, yasak olmasa bile sürekli onu kayırıyorsun muhabbeti olur, kavga etseniz işinize yansır, yansımasa bile yansıyormuş gibi yapılır.
yine de ay çok heyecanlıymış :))
sirket politikasıni sormadan ogrenmenin bir yolu yoktur dimi ? Sözleşmede yazmiyor ama
Evet yurtdışında. Onun çalıştığı ofiste eşiyle çalışan başka bir müdür var. Evlendikten sonra eşi çalışmaya başlamış. O yüzden onun için sorun olmaz diye düşünüyoruz ama Türkiyede daha farklı tabi nasıl olur bilemedimyok yaa hiç sanmıyorum sözleşmede öyle bir şey yazsın zaten
Genelde her şirketin bir şablonu olur maaşlar vb değişir
ama haklı fesih sebebi olabilir eğer duyulursa ve yaygınlaşırsa
hele uluslararası bir şirketse
5 yıl sonra bu sebeplerle tazminatınız yanarsa üzülürsünüz.
Bir yandan da epey evlenen olur bu şekilde
ama sevgiliniz yurt dışında sanırım?
O zaman iş yeri politikasına bağlı böyle bir yasak var mıAyni ofiste degiliz o yurtdisindaki ofiste calisiyor fakat ben onun ekibindeyim yani müdürüm. Bu yuzden genel mudurun isten cikarma gibi bir durumu olabilir mi onu merak ettim
Bilmiyorum bunu nasil öğrenebilirim ki ?O zaman iş yeri politikasına bağlı böyle bir yasak var mı
Danışabileceğiniz ağzı sıkk biri yok muBilmiyorum bunu nasil öğrenebilirim ki ?
Yakın olduğum kimse yok malesef o yüzden kimseyede güvenip soramamDanışabileceğiniz ağzı sıkk biri yok mu
eğer onu kayıracak hareketlerde bulunmuyorsanız ki zaten böyle bir şey yapmıyorsunuzdur prosedürden bahsettim bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.Yakın olduğum kimse yok malesef o yüzden kimseyede güvenip soramam
Hayir ama isten cikarilma durumu olursa cok üzülürüm o yüzden ogrenmeye calisiyorumYasaksa ayrılacak misiniz?
Yakın olduğum kimse yok malesef o yüzden kimseyede güvenip soramam
Evet vardi ama onlarda alt üst ilişkisi yoktu. Statüleri eşittiPeki başka çift var mı gördünüz mü
Peki bir süre gizli devam ettirmez misinizEvet vardi ama onlarda alt üst ilişkisi yoktu. Statüleri eşitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?