• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

is yerinde çalışma arkadaşları tarafindan uygulanan mobbinge karşı neler yapilabilir

• Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vallahi bu konudan benim eşim idolum. Girdiği iş yerinde herkes tavır aldı. Dedikodusu yapıldı VS. Kimse ile arkadaş olayım falan demedi. Çatır çatır işini yaptı. Sonra bu dedikodusunu yapanların bir kısmı abi kusura bakma bizi sana karşı kışkırttilar dedi. Cevabı canınız sağolsun. Ben buraya arkadaş edinmeye gelmedim işimi yapar giderim. Ayyyy ne ketum adam ben olsam çatlarım öylede bir tip. Allah bana yardım etsin :)
Eşinize helal olsun da kolay değil maalesef:( yaşayan bilir nasıl yıpratıcı bi şey olduğunu :(

Eşinize helal olsun da kolay değil maalesef:KK43: yaşayan bilir nasıl yıpratıcı bi şey olduğunu :KK43:
Ekmeğini yiyor ama. Ben beni sevmiyorlar diye Hüüü diye ağlardım. Banane ya diyor. İşimi yapıyorum beni şikayet edebilirler mi hayır. Başta onlar onunla konuşmuyor du. Şimdi o onlarla konuşmuyor. Gelip muhabbete girmek isteyen oluyor. Sen bizle niye yemeğe gelmiyorsun diyen oluyor. Biri mesela ikramlik alıyor ikram ediyor elini sürmüyor. Acıyordur hepsi bana kesin. İşini doğru yaptığı için işi harici mobing yapmak isteyen iş yüklemek isteyen olursa da çatır çatır cevabını veriyor. En önemlisi haklarını biliyor ve ona göre oda onları yıpratıyor. Adam ya. Vallahi kavga ettiğim adama yükseldim sayende 😁

Ekmeğini yiyor ama. Ben beni sevmiyorlar diye Hüüü diye ağlardım. Banane ya diyor. İşimi yapıyorum beni şikayet edebilirler mi hayır. Başta onlar onunla konuşmuyor du. Şimdi o onlarla konuşmuyor. Gelip muhabbete girmek isteyen oluyor. Sen bizle niye yemeğe gelmiyorsun diyen oluyor. Biri mesela ikramlik alıyor ikram ediyor elini sürmüyor. Acıyordur hepsi bana kesin. İşini doğru yaptığı için işi harici mobing yapmak isteyen iş yüklemek isteyen olursa da çatır çatır cevabını veriyor. En önemlisi haklarını biliyor ve ona göre oda onları yıpratıyor. Adam ya. Vallahi kavga ettiğim adama yükseldim sayende 😁
Hayattaki hedefim eşin gibi biri olmak ya... ben hemen kabuğuma çekiliyordum mobbing durumlarında. Gerçi mobbinge maruz kalmayalı çok zaman oldu inşallah benimde derim kalınlaşmıştır bu konularda.

Hayattaki hedefim eşin gibi biri olmak ya... ben hemen kabuğuma çekiliyordum mobbing durumlarında. Gerçi mobbinge maruz kalmayalı çok zaman oldu inşallah benimde derim kalınlaşmıştır bu konularda.
Onun derisi doğuştan kalın :) iş yerinden bazen arkadaşları rast gelirdi eski isyeri. Derlerdi ki Allah yenge sana sabır versin çok zor bir adam. Bende dersim asıl size Allah sabır versin evden çok isyerinde zaman geçiriyor.

Onun derisi doğuştan kalın :) iş yerinden bazen arkadaşları rast gelirdi eski isyeri. Derlerdi ki Allah yenge sana sabır versin çok zor bir adam. Bende dersim asıl size Allah sabır versin evden çok isyerinde zaman geçiriyor.
Burçlarınız ne senin ve eşinin merak ettim

Siz bence istifa edin sürekli işiniz ile ilgili şikayet edecek bir şeyiniz var bu kaçıncı konunuz herkes mi sorunlu sizinle çalışan ben anlamadım
özelde çalışsaydım istifa ederdim zaten kamu olunca okadar kolay olmuyor rahatsız oluyorsanız konuma cvp vermezsiniz olur biter bn sorunlu olsaydım kendimi duzeltir rahatlardim sorun bnde degil malesef oyuzden nasıl bas edeceğimi bilmiyorum cidden Allah kimsenin basina vermesin

Vallahi bu konudan benim eşim idolum. Girdiği iş yerinde herkes tavır aldı. Dedikodusu yapıldı VS. Kimse ile arkadaş olayım falan demedi. Çatır çatır işini yaptı. Sonra bu dedikodusunu yapanların bir kısmı abi kusura bakma bizi sana karşı kışkırttilar dedi. Cevabı canınız sağolsun. Ben buraya arkadaş edinmeye gelmedim işimi yapar giderim. Ayyyy ne ketum adam ben olsam çatlarım öylede bir tip. Allah bana yardım etsin :)
bnde eşinizin yaptığını yapıyorum is yerinde arkadaş olmaz herkes çıkarına göre satar kendi halimdeyim isimi yapar gelirim ama uğraşan çok oluyor malesef

Bence şunu yapabilirsin. O kızı al karşına güzel güzel konuş. Rahatsız olduğun konuları güzel bir dille anlat. Sakın öyle celallenmeye kalkma ama.
"Ben senle güzel bir şekilde geçinmek istiyorum, sonuçta her gün yüz yüze bakıyoruz. Aramızda bir tatsızlık olmasını istemiyorum." gibi şeyler söyleyebilirsin ona. Bakalım o zaman sana tepkisi ne olacak? Bu seferde akıllanmazsa amirine durumunu anlatırsın artık.

memurum arşiv işi yapıyorum iki arkadaşla işimi yapip eve geliyorum kimseye takilmam etmem ama yinede çekemeyenler uğraşıyor napcam bilmiyorum akil sağlığımı yitircem
Ne kadar basit şeylere akıl sağlığınızı yitiriyosunuz ya

Bence şunu yapabilirsin. O kızı al karşına güzel güzel konuş. Rahatsız olduğun konuları güzel bir dille anlat. Sakın öyle celallenmeye kalkma ama.
"Ben senle güzel bir şekilde geçinmek istiyorum, sonuçta her gün yüz yüze bakıyoruz. Aramızda bir tatsızlık olmasını istemiyorum." gibi şeyler söyleyebilirsin ona. Bakalım o zaman sana tepkisi ne olacak? Bu seferde akıllanmazsa amirine durumunu anlatırsın artık.
bana seninle kisisel derdim yok sana taninan haklardan bnde yararlanmak istiyorum diyor bn de dedimki sende iste yararlan ozaman ama kisisel derdi olmayan biri bnle bu kadar uğraşmaz herkese kötülemez dairede yokken bile bnm isimi zora sokmak icin uğraşmaz bilmiyorum napcam valla

Ne kadar basit şeylere akıl sağlığınızı yitiriyosunuz ya
valla basit birsey değil bnm bütün günüm orda geçiyor iki saat mesaiyide sayarsak huzurlu bir sekilde calisip eve gelmek istiyorum kimsenin ayagini kaydırmaya gerek yok yani herkes işine baksın tek derdim o

deniyorum okadar takıyorum iste bile hata yapmaya başladım artık arkam da bit bit çenesi susmuyor dairede olduğu zaman o yokken de yandaşlarını salıyor üstüme😃😂
Kulaklıkla müzik dinle.takmamaktan başka çare yok.siz etkilemedikçe daha fazla yapacaklar. Kendinizi güçlü tutun.is disi bir hobiniz bir hayat amacınız ne biliyim bir şey olsun hayatınızda.isinizi çok iyi yapın.baska da çaresi yok.bir de laf yetistirmeyin

Kulaklıkla müzik dinle.takmamaktan başka çare yok.siz etkilemedikçe daha fazla yapacaklar. Kendinizi güçlü tutun.is disi bir hobiniz bir hayat amacınız ne biliyim bir şey olsun hayatınızda.isinizi çok iyi yapın.baska da çaresi yok.bir de laf yetistirmeyin
kimsenin işine karismam kimsenin dedikodusuna yapmam yeter ki bana zararı olmasın yinede uğraşıyorlar haftasonu masa tenisi oynuyorum yüzmeye de başlıcam fizik tedaviye gidiyorum

Back
X