Kızlar merhaba,
evleneli 2 yıl oldu ve 2 yıldır aynı şirkette çalışıyorum. Daha önce aynı şirkete bağlı başka bir mağazada çalışıyorken evlendikten sonra biraz daha kıdemli olup aynı şirketin başka bir mağazasında görev yapmaya başladım. Ve evlendiğimde vajinusmus olduğumu anladım. dolayısıyla biraz daha kıdemli de olunca iş yüküm ve sorumluluklarım arttı. ama aklım hep bu hastalıkta olduğu için ilk zamanlar işime çok çaba sarfedemedim. sorumluluklarımın üstesinden gelemedim. yeni müdürün sanırım çok gözüne giremedim. ama zamanla vajinismusla yaşamayı öğrendim (6ay sonra kadar) işime deli bir güç ve irade ile sarıldım. yapmadığım fedakarlık ve azim kalmadı. hergün fazla çalıştım 3 departmanı birden yalnızca ben yaptım herşeyi idare ettim. ve durum hala bu şekilde devam ediyor. ben bunca azmi gösteriyorken sadece bir departmana bakan karaktersizler bile müdürün gözünde 1 numara oluverdi. yüzlerine karşı müdür "sen çok iyi bi personelsin" derken bir güne bir gün ben övülmedim. inanın başka bi mağazada olsam çoktan yönetici olurdum. ben bir kere yönetici olmayı dile getirdim (çünkü tüm depatmanlar konusundaki bilgimin üzerine bilgi tanımam. tamam "ben oldum" demem ama gerçekten bilgim çok fazla) bana yöneticilik konusunda hiç bir cevap vermedi ve gitti başka birine teklif etti. ben de olmayan onlarda olan neyi gördüğünü gerçekten bilmiyorum anlamıyorum. o kadar kötüyüm ki zaten vajinismus hayatımın orta yerine oturmuş durumda. ne yapmalıyım ki huzurlu olayım. inanın her gün ağlayarak gidiyorum işe ve ağlayarak dönüyorum. öyle bir huzursuzluk var ki iş yerinde muhtemelen bunlara taktığım için ve kafam sürekli dalgın olduğu için vajinismusun da üstesinden gelemiyorum. yorumlarınıza ihtiyacım var.
hırs inan değil. hırslı bi yapım olsa hırs edip bu hastalığı yenerdim. biraz kadrim kıymetim bilinsin istiyorum sadece o kadar. haksızlığa gelemiyorum kaldıramıyorum.işiniz konusunda bu kadar hırs yapmanız gereksiz geldi bana...
önce sağlık sorunumu çözerdim ben olsaydım....
hırs inan değil. hırslı bi yapım olsa hırs edip bu hastalığı yenerdim. biraz kadrim kıymetim bilinsin istiyorum sadece o kadar. haksızlığa gelemiyorum kaldıramıyorum.
Vajınusmusmu ? Kim icat etmiş bu hastalığı ? Olsa olsa aşksızlıktır o ..Kızlar merhaba,
evleneli 2 yıl oldu ve 2 yıldır aynı şirkette çalışıyorum. Daha önce aynı şirkete bağlı başka bir mağazada çalışıyorken evlendikten sonra biraz daha kıdemli olup aynı şirketin başka bir mağazasında görev yapmaya başladım. Ve evlendiğimde vajinusmus olduğumu anladım. dolayısıyla biraz daha kıdemli de olunca iş yüküm ve sorumluluklarım arttı. ama aklım hep bu hastalıkta olduğu için ilk zamanlar işime çok çaba sarfedemedim. sorumluluklarımın üstesinden gelemedim. yeni müdürün sanırım çok gözüne giremedim. ama zamanla vajinismusla yaşamayı öğrendim (6ay sonra kadar) işime deli bir güç ve irade ile sarıldım. yapmadığım fedakarlık ve azim kalmadı. hergün fazla çalıştım 3 departmanı birden yalnızca ben yaptım herşeyi idare ettim. ve durum hala bu şekilde devam ediyor. ben bunca azmi gösteriyorken sadece bir departmana bakan karaktersizler bile müdürün gözünde 1 numara oluverdi. yüzlerine karşı müdür "sen çok iyi bi personelsin" derken bir güne bir gün ben övülmedim. inanın başka bi mağazada olsam çoktan yönetici olurdum. ben bir kere yönetici olmayı dile getirdim (çünkü tüm depatmanlar konusundaki bilgimin üzerine bilgi tanımam. tamam "ben oldum" demem ama gerçekten bilgim çok fazla) bana yöneticilik konusunda hiç bir cevap vermedi ve gitti başka birine teklif etti. ben de olmayan onlarda olan neyi gördüğünü gerçekten bilmiyorum anlamıyorum. o kadar kötüyüm ki zaten vajinismus hayatımın orta yerine oturmuş durumda. ne yapmalıyım ki huzurlu olayım. inanın her gün ağlayarak gidiyorum işe ve ağlayarak dönüyorum. öyle bir huzursuzluk var ki iş yerinde muhtemelen bunlara taktığım için ve kafam sürekli dalgın olduğu için vajinismusun da üstesinden gelemiyorum. yorumlarınıza ihtiyacım var.
evet gerçekten erteliyoruz ve görmezden geliyoruz. işten eve geliyorum bitmiş bi vaziyette. eşim 2 yıldır sabrediyo gerçekten çok anlayışlı. bundan 3 hafta önce ilk defa biraz yapabildim ve kanadı. gerçekten pek fazla acımadı da ama devamını getiremedim. 3 haftadır her gün bugün olmasın da yarın olsun diyorum. o yarın hiç gelmiyor..evle durumlar nasıl ,vajinismus erteleme hastalığıdır ,onunla yaşamayı öğrendim derken onu görmezden mi gelmeye başladınız acaba eşiniz nasıl davranıyor bu konuyla alakalı ...
aşksızlık olur mu hiç. aşksız olsa çoktan koyulurdum kapının önüne. 2 yıldır aşksızlık olsa neden beklensin bunca zaman. sabır olduğu için asıl bu durum aşk...Vajınusmusmu ? Kim icat etmiş bu hastalığı ? Olsa olsa aşksızlıktır o ..
Vayinismusla 2 sene : ( Neden tedavi olmuyorsunuz. Ben olsam hayatıma böyle devam edemem.Kızlar merhaba,
kesinlikle öyle... ne gücü derdim eskiden. bi yerim sıyrılsa ağlardım. ama tek başıma bi azimle ilk hamleyi yaptım. şimdi güçlü hissediyorum. ya vajinismus olduğum için iş yerinde huzursuzum çok takıyorum. ya işime taktığım için bu illet hastalığı yenemiyorum.suanda önemli olan sizin rahatsızlıgınız iki sorun bndede vardı ama inan bu devirde kıymetini bilmelerini bekleme bilmezler gece gunduze katsan insanlara iyilik yaptıkların yaramıyo en kötü sen oluyosun.diger konuyuda vajinnsmda kafana takma fazla inan bn 8 seanlık tedaviyle atlattım sende atlatrsın biz guclu kadınlarız
tedaviye eşim olumlu bakmıyor. bilirsin belki çokça rastlanan bi durum bu. kadınlar yoksa neden beklesin senelerce. tedaviyle mutlaka çözülebilen bi durum bu. eşler tamam demiyor tedaviye. uzadıkça uzuyor sonra... bi de işin maddi boyutu var. bu devirde 15 yaşında bile bu işi yapabilen bi kız varken ben neden onca para veriyim mantığıyla hareket ettim 2yıldır. ama sonuç nanay. kesinlikle tedavi olunması gerektiğini düşünüyorum. ankara, istanbul, izmir 3doktorla birden görüştüm hepsi eş mutlaka gelmeli diyor. demiyorlarsa da 7binden açıyorlar fiyatları. orta gelirli bi aile için kolay değil 7bin...Vayinismusla 2 sene : ( Neden tedavi olmuyorsunuz. Ben olsam hayatıma böyle devam edemem.
evet ya gerçekten ben de böyle ypıcam. alıcam cantamı kapıdan cıkar cıkmaz bırakıcam herşeyi orda. yesinler kendi başlarını lanet olsun artık.inan 1,5 sene kafayı yedim hayattn sogudm işe gitmek istemiyodum orasıda bi sorundu.. ama cok sukur hallettim iş konusundada umursamıyorum yapcaklarım neyse onu yapıp cekiliyorum sanada tavsiyem
eşim sorun işte canım. hem gelmiyor hem de yalnız gitmemi desteklemiyor. ne diyo inanamazsın. olmuyosa olmuyo ben böyle yaşamaya alışırım diyo.tatlım daha öncede bn burda yazmıştım parasız ankarada halledede bilirsin okadar para verme sıfıra sıfırda gidebilirsin
Canım sana katılıyorum,aşk olmasa kaç erkek 2 sene bekler..ama sende aşkınız için çaba sarf et,bu hastalığı yenebilirsin.biraz zorla kendini..aşksızlık olur mu hiç. aşksız olsa çoktan koyulurdum kapının önüne. 2 yıldır aşksızlık olsa neden beklensin bunca zaman. sabır olduğu için asıl bu durum aşk...
evet durumu sadece annem ve ablam biliyor. ilk olduğunda aradım oldu diye dedikleri tek şey sakın ama sakın bırakma. sürekli tekrar et. ama kahretsin ki yaptıktan hemen 1 gün sonra aklıma geldiğinde içim yine gıcımık oldu ve bacaklarım durduk yerde kasıldı ve kendime ben bunun devamını getiremeyeceğim dedim. egzersiz çok zor geliyo bana. hiç egzersizlere çalışmadan attım zaten ilk adımı. çok zor Allahım gerçekten. allah kimseleri böyle sınamasınEger birazda olsa ilerlediyseniz kendiniz cesitli egzersizlerle bu sorunu yenebilirsiniz
İs konusunda da eger baska bir firmaya gecme sansiniz varsa oyle degerlendirin
Siz kendiniz yenebilirsiniz diye dusunuyorum bende sizin gibiydim ama ben 10. Gunde yendim cunku esimin sabretmeyecegini dusundum
Bence esinizin sabrini zorlamadan birkac sefer kendi egzersizlerinizi yapin
Bir gun izin alin bu forumda baslik vardi orada arkadaslar soyluyor zaten yontemleri ben balayinda arada girip okuduklarimla yendim
çok haklısın, çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için Allah razı olsun... Allah herkesin gönlüne göre verisin. sen de hep mutlu ol inşallah :)))Canım sana katılıyorum,aşk olmasa kaç erkek 2 sene bekler..ama sende aşkınız için çaba sarf et,bu hastalığı yenebilirsin.biraz zorla kendini..
iş konusuna gelince de çok da canını sıkıyorlarsa çık başka işe gir.ya da bir müddet çalışma hastalığını yenmeye çalış ne bilim..
Allah yardımcın olsun,hep mutlu olun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?