Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben olsam once saglik sorunuma bakardim. Evdeki sorunu erteledikce cozemezsin onu korkunun uzerine gitmen lazim. Bu sorunu cozersen hem psikolojin iyi olur isteki sorunlari da sirtina yukyapmazsin hem de daha verimli calisirsin.
İki yil zamana yaymaniz tamamen esinle senin ugrasmak istememen bence, boyle durarak cozulecek bi'sey degil. Ya doktora gidersin ya da evde kendin egzersiz yaparsin.
Halbuki o sorunu cozsen digerleri corap sokugu gibi cozulecek.
Evliliginin boyle yuruyemeyecegini sen de biliyosun ister istemez sirtinda yuk yapiyo. Bence isi gucu bosverip sirf buna yonel. Cunku baska bi'is bulabilirsin ama yuva kolay kurulan bi'sey degil. İki yil bile cok uzun: /
ayyy aynı eşim gibi ama o oyle olmuyo işte bi zamn sonra oda iç sıkıntısı yasıyo inan onu gördükce ole moralim sıfır oluyodu yardımcı olcm bişi olursa inan doktor gibi oldum a sında z sine kadar sana anlatrım doktorada gtmenize gerek kalmz