• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞ YERİNDE DEKOLTE

mahalle teyzeleri gibi gün falan da yapıyolar mı acaba iş yerinde?
yaptıkları açık açık mobing kalabalık olmalarına güveniyorlar belli ki
kadın akıllıysa mobing davası açar bunlara

Doğru zamanında bir şeyler bir şeyler yapan sizi ekmeğinizden etsin o zaman görürsünüz baya kim
siz misiniz yoksa müdürü ile patronu ile bir şeyler yapan mı !
Mobing davası :)
evet bencede açılmalı

Doğru zamanında bir şeyler bir şeyler yapan sizi ekmeğinizden etsin o zaman görürsünüz baya kim
Mobing davası :)
evet bencede açılmalı

valla sizin güvendiğiniz bişeyler var bence yoksa nasıl bir başka çalışana baskı yapıyorsunuz ne cesaretle
patronu mu kıskanıyorsunuz? hobi olarak mı insanların tercihlerine karışma hakkını kendinizde görüyorsunuz?

işte o konular konuşuldu toplantı yapıldı yorumları okuyunuz

tamamda arkadaşım o zaman patron uyaracak ..
kendiside sorun yaşadı diyorsunuz eşinden dolayı.. o düşünecek bunu..
size ne oluyor ?
ha çok rahatsız oluyorsanız kadının mini eteğinden işten çıkın madem..

Bak güzel arkadaşım bu senin iddan, o kişi de beni çekemediler işimden ettiler diyebilir bu da onun iddası olur.
Elle tutulur bir şey yok ki, size karşı yok en azından.
Ooo son cümleni yeni farkediyorum, sen baya baya kıskançlık krizine girmişsin ( Bu da benim iddaam senin için, sanırım patrona dekolte giymeden yaklaşmak istiyorsun ama yapamıyorsun. )
Kimsenin giyimi kimseyi ilgilendirmez, azıcık kendinize gelin Türkiye Cumhuriyet i burası....

Bende ofiste bu tarz giyinen biriyle calistim hatta her gun tangasini giruyorduk okadar acikti biz hic rahatsiz olmadik herkesin kendi tercihi patron karismiosa sana bir sey demek dusmez kimseyi uyarmak ta sen isini yap

tamamda arkadaşım o zaman patron uyaracak ..
kendiside sorun yaşadı diyorsunuz eşinden dolayı.. o düşünecek bunu..
size ne oluyor ?
ha çok rahatsız oluyorsanız kadının mini eteğinden işten çıkın madem..

ıyyyyyyy şimdi bağırıcam
yahu fikir demi almayalım yazmayalım mı burası niye var :)
patron açık giyiniyorsun olmaz çık git der mi
yöneticisi şefi müdürü konuşur böyle şeyleri
bizde eski olaylardan ders aldık
fikir almak için yazdık işte hepsi bu

Niye böyle isinizi kaybetme korkunuz var ki...Rizki veren Allahtir burasi olmaz baska bi yer olur.. Hangisi hayırlı olur bilemezsinizki.. Ben sunu gördüm bu kadar yıllık is hayatımda kendini geliştirmeyen olduğu yerde saymaya devam eden insanlar isini kaybetmek istemiyor..ben yerinizde olsam bunlara kafa yoracagima yapabildigimin en iyisini yapar kendime arti deger katardim.. Kattiginiz o arti degerler is hayatında sizi bir yerlere goturecektir illaki

ıyyyyyyy şimdi bağırıcam

biz derken kimsiniz kaç kişisiniz?nedir yani şirketteki pozisyonunuz?

yorumlarınızdan anlaşılan sizin orada çalışmaya devam edeceğinize çok ama çok güvenmeniz
arkanızda patronun akrabası varmış demek anlaşıldı şimdi :KK14:

offf :) ya ne güvenmesi
patronun akrabası iş yerine geliyor bu dedikodulara vakıf oluyor sonra yavaştan yavaştan kadına anlatıyor sonra flim kopuyor işte

ıyyyyyyy şimdi bağırıcam

fikir aldınız zaten ama ısrarla ama ama ama lara devam ediyorsunuz..
farklı bir fikir veren olmadı ki karşıt fikirleri almaya çalışasınız..
şunu deseniz evet arkadaşlar yanlış düşünmüşüz bize düşmez.. o zaman fikir almaya geldiğiniz belli olur.. siz habire kendinizi savunuyorsunuz .. herkes aynı şeyi söyledi ancak siz kendi fikrinizin doğruluğuna inandığınız için savunmadasınız..

Niye böyle isinizi kaybetme korkunuz var ki...Rizki veren Allahtir burasi olmaz baska bi yer olur.. Hangisi hayırlı olur bilemezsinizki.. Ben sunu gördüm bu kadar yıllık is hayatımda kendini geliştirmeyen olduğu yerde saymaya devam eden insanlar isini kaybetmek istemiyor..ben yerinizde olsam bunlara kafa yoracagima yapabildigimin en iyisini yapar kendime arti deger katardim.. Kattiginiz o arti degerler is hayatında sizi bir yerlere goturecektir illaki

yorumunuz çok güzeldi teşekkür ederim
iş laybetme korkusundan ziyade haksızlık canımı sıkıyor
çünkü ben hakkımla hatamla çalışan biriyim yani emekse emek
ama bazıları başka şeylerden dolayı üstüne konuyor ya işte o bazen sıkıyor insanı ne bileyim ama nerede yok ki haksızlık

fikir aldınız zaten ama ısrarla ama ama ama lara devam ediyorsunuz..
farklı bir fikir veren olmadı ki karşıt fikirleri almaya çalışasınız..
şunu deseniz evet arkadaşlar yanlış düşünmüşüz bize düşmez.. o zaman fikir almaya geldiğiniz belli olur.. siz habire kendinizi savunuyorsunuz .. herkes aynı şeyi söyledi ancak siz kendi fikrinizin doğruluğuna inandığınız için savunmadasınız..

iyi de bazı yorumlara bakarsaız bize düşmez diye yazdım zaten :)

biz derken kimsiniz kaç kişisiniz?nedir yani şirketteki pozisyonunuz?

ben ve arkadaşım konuştuk biraz
onunla fikir almak istedik
yönetici uyarıcam ama yeni eleman kırmak istemem dedi kırmadan nasıl söylenir vs deyince
onun adına vs fikir almak için yazdık işte olay bu ..

Back
X