• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞ YERİNDE DEKOLTE

Bak güzel arkadaşım bu senin iddan, o kişi de beni çekemediler işimden ettiler diyebilir bu da onun iddası olur.
Elle tutulur bir şey yok ki, size karşı yok en azından.
Ooo son cümleni yeni farkediyorum, sen baya baya kıskançlık krizine girmişsin ( Bu da benim iddaam senin için, sanırım patrona dekolte giymeden yaklaşmak istiyorsun ama yapamıyorsun. )
Kimsenin giyimi kimseyi ilgilendirmez, azıcık kendinize gelin Türkiye Cumhuriyet i burası....

elde tutulur şeyler olmasa işten kovulur muydu ?
yaptığı iftiralar üstelik herkese ..
işte zamanında bu kişi dişiliğini kullanarak çok şey yaptı .. biz ise sadece çalıştık ne iftira attık nede farklı kanallardan bir yere gelmeye çalıştık ben bunu hazmedemedim haksızlığa yani ..
gerçekler ortaya çıkıp her şey rayına oturdu ama afedersin yediklerimizde midemize oturdu .. eski yaşananlar buna benzer şeyler işte

Patron karışmadıkça size laf düşmüyor ki laf ederseniz kendinizi de küçük düşürürsünüz

Sen de dekolte giy

yahu mesele dekolte giymekde değil ki
onu taşımak ve ne niyetle giymek önemli yoksa iş yerinde kısa etke giyende var sıfır kol
ama bazıları bunu kullanır vaziyette yada gerçekten çok abartı giyen oluyor mesela
/konunun dışında yazıyorum bu arada :) /
mesela bir düğün veya nişana giydiğiniz yada bara giderken marjinal gibi misal hiç bir kıyafet abes kaçmaz değil mi çünkü orası bunu kaldırır
ama iş yerinde bazı dekolteler olmuyor
abiye göğüs dekoltesi hani şu fazlaların dan olan dikkat çekiyor herkesin ister istemez
yani öyle bir giyiş tarzı var ki gerçekten ne alaka buraya dersiniz :) ciddi söylüyorum

Yorumlarinizi okudum ne yazik ki haksizlik bi cok yerde var. eger bu haksizlik isverenin tutumundan kaynaklaniyorsa ki anlattiklarinizdan oyle anliyorum, haksizligi ortadan kaldirmak imkansiz. siz is yerine uygun giyinmeyen arkadasinizi nasil uyarirsaniz uyarin yonetici sifatina sahip olmadiginiz icin yanlis anlasilacaksiniz. insanlarin sirf disilikleriyle on plana ciktigi bir is yerinde calismak ancak sizi yipratir. yoneticiyle konusmaniz en dogrusu bence. bunu cozerse ancak yonetici cozer. bence siz hic uyarma tesebbusunde bulunmayin

Yorumlarinizi okudum ne yazik ki haksizlik bi cok yerde var. eger bu haksizlik isverenin tutumundan kaynaklaniyorsa ki anlattiklarinizdan oyle anliyorum, haksizligi ortadan kaldirmak imkansiz. siz is yerine uygun giyinmeyen arkadasinizi nasil uyarirsaniz uyarin yonetici sifatina sahip olmadiginiz icin yanlis anlasilacaksiniz. insanlarin sirf disilikleriyle on plana ciktigi bir is yerinde calismak ancak sizi yipratir. yoneticiyle konusmaniz en dogrusu bence. bunu cozerse ancak yonetici cozer. bence siz hic uyarma tesebbusunde bulunmayin

Yok bizim gidip uyarmamız saçma olur yöneticinin işi o dediğiniz gibi

Her açık giyinen patrona dostluk yapmıyor ki. Ki bazı insanların açık giyinmek hoşuna gider...

Tam olarak da anlayamadım, bu kadın patronla bir şeyler yaşasa size ne gibi eksisi olucak?

Ayrıca patron da kendine sahip olsun:işsiz:

fikir aldınız zaten ama ısrarla ama ama ama lara devam ediyorsunuz..
farklı bir fikir veren olmadı ki karşıt fikirleri almaya çalışasınız..
şunu deseniz evet arkadaşlar yanlış düşünmüşüz bize düşmez.. o zaman fikir almaya geldiğiniz belli olur.. siz habire kendinizi savunuyorsunuz .. herkes aynı şeyi söyledi ancak siz kendi fikrinizin doğruluğuna inandığınız için savunmadasınız..
+111111

siz önceki yaşananları bilseydiniz böyle yaklaşmazdınız
Siz bir yere 4 yıl emek verip sırf biri bir tarafını açıyor diye haklı olursa ne düşünür ne tepki verirsiniz olaya bakışınız ne olur
açık giyinene değil haklı çıkarana neden söylemiyorsunuz açık giyiniyor diye ayrıcalık yapana laf etmeniz gerekmiyor mu ?
açık giyinsin ayrıcalık tanıyan kim onu uyarsanız ya ?

Kıyafet özgürlüğü diye bir şey var
Size ne? Siz çalışansınız uyarırsa patron uyarır.

Yok uyarılır da nasıl bozmadan kırmadan yapılır onu pek bilemedik
zira patronda bu tarz olaylardan sıkıldı .. çünkü gerçekten kötü şeyler olmuştu şirkette

siz önceki yaşananları bilseydiniz böyle yaklaşmazdınız
Siz bir yere 4 yıl emek verip sırf biri bir tarafını açıyor diye haklı olursa ne düşünür ne tepki verirsiniz olaya bakışınız ne olur

bunu yazmıştım burayla alakası var

Patron bu durumdan sıkkın mı yoksa bir yerini açıyor diye haklı mı yapıyor kadını?

Siz de bir karar verin.

Bence günlerdir bu açık-saçık kadın konularını okudunuz, baktınız rağbet görüyor.

Üye olur olmaz...

geçecen o işleri güzelim dekolteli diye ayrımcılık yapan sapık patronun yanında çalışanlar olarak yerdiğin kadından farklı olamazsınız sadece patron size yüz vermiyor diye savaş açmışınız yeni gelen kadına işte
emekmiş ne emeği hanginiz patronu kapacak da koca yapacak emeği mi ? bak niyet kötü olunca nasıl fikirler ortaya çıkıyor görüyon mu aynı size benzedim şuanda

geçecen o işleri güzelim dekolteli diye ayrımcılık yapan sapık patronun yanında çalışanlar olarak yerdiğin kadından farklı olamazsınız sadece patron size yüz vermiyor diye savaş açmışınız yeni gelen kadına işte
emekmiş ne emeği hanginiz patronu kapacak da koca yapacak emeği mi ? bak niyet kötü olunca nasıl fikirler ortaya çıkıyor görüyon mu aynı size benzedim şuanda
Kusura bakmayin da neyin kafasi bu.Kadin rahatsiz olmus dekolte durumundan ki gayet hakli.Bende isyerimde bukadar abarti giyinen bir kadinla ayni ortamda calismak istemem acikcasi.Cunku herseyin bir adabi ve yeri var.Isyeri ciddi bir ortam ve bu tarz giyinip dikkat cekmek isteyen kisiler isyerinin kalitesini dusurur.Ne demek patron size yuz vermiyor diye savas acmissiniz insanlarin gunahini almayin,boyle bir derdinin oldugunu dusunmuyorum konu sahibinin.Bence siz kendi dusuncenizi dile getirmissiniz.

Kusura bakmayin da neyin kafasi bu.Kadin rahatsiz olmus dekolte durumundan ki gayet hakli.Bende isyerimde bukadar abarti giyinen bir kadinla ayni ortamda calismak istemem acikcasi.Cunku herseyin bir adabi ve yeri var.Isyeri ciddi bir ortam ve bu tarz giyinip dikkat cekmek isteyen kisiler isyerinin kalitesini dusurur.Ne demek patron size yuz vermiyor diye savas acmissiniz insanlarin gunahini almayin,boyle bir derdinin oldugunu dusunmuyorum konu sahibinin.Bence siz kendi dusuncenizi dile getirmissiniz.

günah alan ben oldumdeğil mi şimdi bak aynı postumda yazdığım gibi
bak niyet kötü olunca nasıl fikirler ortaya çıkıyor görüyon mu aynı size benzedim şuanda

günah alan ben oldumdeğil mi şimdi bak aynı postumda yazdığım gibi
bak niyet kötü olunca nasıl fikirler ortaya çıkıyor görüyon mu aynı size benzedim şuanda
Hic de bana benzemediniz ve benzeyemezsiniz de bu kafa ile.Daha once de ayni seyi bir baskasini soylemissiniz.O kadar iyi niyetlisiniz ki dekolte sorununu ''Patron yuz vermiyor''a getirdiniz.

Hic de bana benzemediniz ve benzeyemezsiniz de bu kafa ile.Daha once de ayni seyi bir baskasini soylemissiniz.O kadar iyi niyetlisiniz ki dekolte sorununu ''Patron yuz vermiyor''a getirdiniz.
bak okuduğunuzu anlamamışsınız size yazmadım onceki postumun devamı o ?

Çalışanın ne giydiğini sizi ilgilendirmez. Patron musunuz? Eğer patron rahatsız olursa söyler zaten. Bu insanların hadsizliğine şaşıyorum!!!
Ayrıca onun bunun ne giydiğine bakacağınıza bence işinize bakın!

Back
X