• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞ YERİNDE DEKOLTE

Psikolojiyle alakalı bir mesleğim olacak zaten ve yardım almaya ihtiyacım olmadığını da biliyorum. Her duyguyu aynı yaşarsak ne farkı kalır insanların? Ben kıskançlığı içimde böyle yaşıyorum. Sıkıntı bunun hayata geçirilip geçirilmemesi. Elbette ki gidip sırf kıskandım diye bunu karşımdakine yapamam ama o an içimden bu geçebilir bu yüzden insanların karar mekanizması var.

Kiskancligi bu kadar yogun yasamak sizi duygusal olarak yipratir ama

Sizene kimin ne giydiğinden bizim oradada var öyle basit birisi bir işe yaramayan sürekli kim nerde kiminle ne giymiş nereye gitmiş diye dedikodu makinası tarzı bir bayan bir keresinde arkadaşımı görmüş kıyafetini uygunsjz bulmuş yanımda konuşurken duydum müdüre gitçem söyleyeceğim Nasıl giyermiş bıç bıç bıç Sende giy anam demek istedim de sustum Şayet giyemezdi 130 kiloluk vucüda o elbiseyi

bacım ne dıyeveksın elaleme memelerını ort denır mı sanane dese napıcaksın bırak karısma ben patron olsam seun cıkaranları cıkarırım ve burdan bakınca srun cıkaran sensın gıbu grunuyor gelene gıdene karısmıssınız arkadaslarınla ... gruplasma olmus gıbı oldu olacak al elıne bı duduk dır kapıda begenmedıklerıne duduk cal eve gerı gnder ,kıyafet ıcın uyarmak da neymıs ne kadar ayıp ve saygısızca

Destur hele...

Ben kendime sahip çıkıyorum canım henüz kimseye saldırmadım bu ne celal?

Sadece ona karşı yapmak istediğim şeyi o an kıskançlığın bende hissettirdiğini söyledim. Sen sırf sevmediğin birini o an boğmak istedin diye hadi bi gideyim de şunu boğayım der misin? Ve dediğim gibi kıskançlık bu.

Ayrıca devlette çalışanların nasıl giyim kuralları varsa bunu çok aşacak şeylerin iş ortamında olmaması taraftarıyım. Buna karar verecek olan da yöneticilerdir. Bu kurallar baştan belirlenir ise kimse sorun yaşamaz.

Ama giyim kuşam konusunda kuralı olmayan bir yerde çalışılıyorsa burada kimseye söz hakkı düşmüyor.
ne bileyim ben birini boğzmayı istemedim açık giyindi diye .. umarumda olmaz .(aslında bakarsan kimseyi boğmak gelmedi içimden ...) çünkü kendime güvenim var ... ne güzel yakıştırmış giymiş derim .. benim sevdiğim de bi zahmet bakmasın o niyetle ..fazla kıskançlık iyi değil bünyeye zarar ..

Psikolojiyle alakalı bir mesleğim olacak zaten ve yardım almaya ihtiyacım olmadığını da biliyorum. Her duyguyu aynı yaşarsak ne farkı kalır insanların? Ben kıskançlığı içimde böyle yaşıyorum. Sıkıntı bunun hayata geçirilip geçirilmemesi. Elbette ki gidip sırf kıskandım diye bunu karşımdakine yapamam ama o an içimden bu geçebilir bu yüzden insanların karar mekanizması var.
bence sen piskolog olma pek bir yararın olucağını sanmam . yok illa olucaksan kendinle başla işe ..

Oncelikle psikolojiyle alakali bir mesleginiz olmasi, yardima ihtiyaciniz olmayacagi anlamina gelmez. Bu dusunce basli basina cok yanlis zaten. Ha ben size yardima ihtiyaciniz var demiyorum, sizi tanimam o kadarini bilmem, yaptiginiz yorumu hayata geciren bir kisi icin yazdim ben onu.

Esas konuya gelirsek, yazdiginiz seyleri gercek hayatta yapip yapmadiginizi bilemeyiz biz. Sorun o yazdiginiz seyleri normalmis gibi yazmaniz. Ayrica fikrimi de belirteyim, bir insanin ic dunyasinda bu kadar buyuk kiskancliklar yasamasinin normal olmadigini dusunuyorum. Zaten o yazdiginiz seyleri, parcalamak vs, hayata gecirseniz ihtiyaciniz olan sey psikolog ya da psikiyatrist degil iyi bir ceza avukati olur.

Kendi hayatlarina bir parca kalite getirmeye cabalasalar keske baskalarinin hayatlarina burnunu sokmak yerine dunya daha guzel bir yer olurdu Ben de cok yoruldum bu insanlardan
aynen bide anlamıyorlar .. sanki güzel giyinen istediğini giyen kadın hep erkekleri baştan çıkarmak için giyiniyor .. 70 li yıllarda annelerimiz minili gezermiş o dönem bütün kızlar öyle giyinirmiş kimsede yadırgamazmış ... şimdi bir mini giysen herşeyi derler bende çok yoruldum zaten giymiyorum biliyorum başıma gelicekleri çünkü ..

Kiskancligi bu kadar yogun yasamak sizi duygusal olarak yipratir ama

Şimdi beni kıskandıracak kadar aşırı aşırı açık bir kıyafetle takdir edersiniz ki her gün karşılaşmam pek mümkün değil karşılaştığımda da az kıskanayım zarar vermez ısırmaz bu duygu. En fazla bünyemde geçici bir huysuzluk yapar.

Kime göre neye göre aşırı bu da önemli.

Kimisi diz üstünde etek gördü mü çok açık der bence aşırı kıyafet zarif görünümden uzaklaşmış, fikirik vermeme ihtimalinin olmadığı kıyafetlerdir. Yani mini etek ya da askılı asla aşırı değildir ama bu askılıdan göğüsler dışarı fırladıysa bu aşırıdır. Belki başka biri de hayır iş yerinde isterse bikini giysin der. Herkesin sınırıve aşırı bulduğu birbirinden farklı.

Ben aşırı bulduğum şey karşısında sevdiğimi kıskanırım bu duygu bana zarar verecek bir şey değil.

aynen bide anlamıyorlar .. sanki güzel giyinen istediğini giyen kadın hep erkekleri baştan çıkarmak için giyiniyor .. 70 li yıllarda annelerimiz minili gezermiş o dönem bütün kızlar öyle giyinirmiş kimsede yadırgamazmış ... şimdi bir mini giysen herşeyi derler bende çok yoruldum zaten giymiyorum biliyorum başıma gelicekleri çünkü ..
Aynen ya doksanlarda annemin resimlerine bakıyorum da etekler diz üstü göğüsler v yaka dekolte şimdilerde bunu giy hemen farklı düşünürler ileri gideceğimize geri geri gidiyoruz

Şimdi beni kıskandıracak kadar aşırı aşırı açık bir kıyafetle takdir edersiniz ki her gün karşılaşmam pek mümkün değil karşılaştığımda da az kıskanayım zarar vermez ısırmaz bu duygu. En fazla bünyemde geçici bir huysuzluk yapar.

Kime göre neye göre aşırı bu da önemli.

Kimisi diz üstünde etek gördü mü çok açık der bence aşırı kıyafet zarif görünümden uzaklaşmış, fikirik vermeme ihtimalinin olmadığı kıyafetlerdir. Yani mini etek ya da askılı asla aşırı değildir ama bu askılıdan göğüsler dışarı fırladıysa bu aşırıdır. Belki başka biri de hayır iş yerinde isterse bikini giysin der. Herkesin sınırıve aşırı bulduğu birbirinden farklı.

Ben aşırı bulduğum şey karşısında sevdiğimi kıskanırım bu duygu bana zarar verecek bir şey değil.
sen tatile falan gitma avrupa ya eşinle ..
kafayı yersin valla
kızlar göğüsler dışarda minili geziyor o soğukta :skandal::skandal:

Şort giydi diye metro da tekmelenen kadın geldi aklıma..

Adam tahliye oldu diye biliyorum, dilersen onu bulup işyerine çağırıp mini'li, meme'li kızı hedef gösterebilirsin :KK53:

Aynen ya doksanlarda annemin resimlerine bakıyorum da etekler diz üstü göğüsler v yaka dekolte şimdilerde bunu giy hemen farklı düşünürler ileri gideceğimize geri geri gidiyoruz
evet eskiden daha rahatmış .mini etek uzun çizme çok modaymış zaten herkes öyle geziyormuş ve kimsede bu kız mini giymiş yollu diye düşünmüyormuş .çünkü insanlar alışıkmış ..bizim ailemizde muhafazkar sonuçta türk ailesi normal .. ama o kıyafete kimse açık demiyormuş .
şimdi dizinin üstünde bir elbise giysen neler derler arkandan .. bakımlı olmucan .. . bakımlı kadınları kıskanıyorlar .. kendilerine bakmıyorlar ..çuval gibi kazakların taytların altına saklanıyor insanlar ...

evet eskiden daha rahatmış .mini etek uzun çizme çok modaymış zaten herkes öyle geziyormuş ve kimsede bu kız mini giymiş yollu diye düşünmüyormuş .çünkü insanlar alışıkmış ..bizim ailemizde muhafazkar sonuçta türk ailesi normal .. ama o kıyafete kimse açık demiyormuş .
şimdi dizinin üstünde bir elbise giysen neler derler arkandan .. bakımlı olmucan .. . bakımlı kadınları kıskanıyorlar .. kendilerine bakmıyorlar ..çuval gibi kazakların taytların altına saklanıyor insanlar ...
Katılıyorum

Oncelikle psikolojiyle alakali bir mesleginiz olmasi, yardima ihtiyaciniz olmayacagi anlamina gelmez. Bu dusunce basli basina cok yanlis zaten. Ha ben size yardima ihtiyaciniz var demiyorum, sizi tanimam o kadarini bilmem, yaptiginiz yorumu hayata geciren bir kisi icin yazdim ben onu.

Esas konuya gelirsek, yazdiginiz seyleri gercek hayatta yapip yapmadiginizi bilemeyiz biz. Sorun o yazdiginiz seyleri normalmis gibi yazmaniz. Ayrica fikrimi de belirteyim, bir insanin ic dunyasinda bu kadar buyuk kiskancliklar yasamasinin normal olmadigini dusunuyorum. Zaten o yazdiginiz seyleri, parcalamak vs, hayata gecirseniz ihtiyaciniz olan sey psikolog ya da psikiyatrist degil iyi bir ceza avukati olur.

Az çok bir şeyleri biliyoruz.

Hayata geçirme ihtimalim olmadığı için çok rahat bir şekilde alaya alarak söyledim. Tabiki normal bir şekilde yazıcam çünkü yapma ihtimalim yok. O an hissedeceğim şeyi belirttim.

Az çok bir şeyleri biliyoruz.

Hayata geçirme ihtimalim olmadığı için çok rahat bir şekilde alaya alarak söyledim. Tabiki normal bir şekilde yazıcam çünkü yapma ihtimalim yok. O an hissedeceğim şeyi belirttim.
onu hissetmende normal değil işte ..
birine zarar vermeyi hayal ediyorsun sağlıklıı değil ..
şiddete eğilimlisin ..

Patrona söyleyin kıyafet yönetmeliği uygulasın. Madembu konudan topluca bıkkınlık geldi patron veya çalışsnlardan itiraz eden olmaz

ne bileyim ben birini boğzmayı istemedim açık giyindi diye .. umarumda olmaz .(aslında bakarsan kimseyi boğmak gelmedi içimden ...) çünkü kendime güvenim var ... ne güzel yakıştırmış giymiş derim .. benim sevdiğim de bi zahmet bakmasın o niyetle ..fazla kıskançlık iyi değil bünyeye zarar ..

Kıskançlığım asla bana zarar verecek bir şey değil. Bu duyguyla yatıp bu duyguyla kalkmak gerekir, kendinizi de karşınızdakini de yıpratır düzeyde olması gerekir. Ben böyle yaşıyorum içimde kıskançlığı. Bana normal sana anormal.

Ancak bu hayata geçerse tehlikeli bir duygu olacaktır.

Ben sizin kiskanc olduğunuzu düşünmedim. İs yeri ortaminda uygun kiyafetler giyilmeli elbette, adi üstünde is. Kadinligini is sektorundeki erkekleri zaaflarindan vurmak amaciyla kullanmak bence de cok ucuz bir davranis.

Ben de özel sektörde calistim. Dekoltede asmis biri vardi, tangayi pantalon usutune cikariyorlar ya o sekil. Asiriliga gerek yok,hele de is yerinde.

İs hayatinda disilikle rakiplere fark atma cabasi çok bayagi.

Ama size de söz düşmez bence. Ya da sadece dekoltesi var diye onu HEP haksiz bulmak, tüm basarilarini buna bağlamak, dedikodu malzemesi yapmak da yanlis olur.

onu hissetmende normal değil işte ..
birine zarar vermeyi hayal ediyorsun sağlıklıı değil ..
şiddete eğilimlisin

Şiddete eğilimli? Yok artık. Cidden yok artık.

Sen şiddete eğilim görmemişsin. Hayata geçirilmediği sürece içinden ne geçerse geçsin.

Back
X