• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İŞ YERİNDE DEKOLTE

Çünkü çarşaf radikal dinciliği çağrıştırıyor meme göstermek de cinselliği. Seni rahatsız etmez beni de etmez ama toplum psikolojisi denen birşey var. İş ortamında verimi düşürür böyle şeyler. Genel olarak.

Bunun bir tık otesi, otobuste sort giydi diye tekmelemek oluyor iste. Savunmasinda, ben tahrik olmadim ama bu erkekleri tahrik eder, o yuzden sort giyemez tarzinda ifadeler var.

Ayyy kadının memesi bizi gerdi ayol:halay:Ben olsam hiç karışmazdım şahsen biraz bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasındayım da:ıslık:

Bi arkadaş 80lerde mini etek giyilirdi kimse kimseye bakmazdı ne güzel demiş. Evet kimsenin kimseye bakmaması çok güzel.
Fakat bizim millet olarak sorunumuz şu ki karşıt grubu düşünceyi ezerek yükseliyoruz toplumda. Mini etek giymeyi normallestirdi siyasi zihniyet o yıllarda başörtülü kardeşlerimize kamuda yaşam hakkı tanımadı otobüste metroda öcü gözüyle baktı. Şimdi yine aynı yöntem: başörtülü olmak yaygınlaştı ama nasıl? Dizden etek giyen kardeşlerimize yollu gözüyle bakarak. Bizim millet olarak hepimizin psikolojisi iyi değil

ben şahsen çarşaf giydi diye tekmelenen bir kadın görmedim ama şort giydi diye tekmelenen gördüm ..
eminim türkiyede bir sürü kadın o sapık adamı haklı buldu ... içler acısı ..
kadınlar neden birbirine böyle düşman anlamıyorum ..

Tabiki yanlış değil. Bu doğal olan.

Eğer temsille ilgili kaygılariniz varsa örneğin türbanlı hakimelere de karşı cikiyorsunuz o zaman ?
Çünkü ben ateist bir insansam türbanlı hakimeye guvenemem bana dini cagristirir . ve" hakim takdiri" gibi bir durum oluşursa( hakimler yasada açıkça o konuyla ilgili madde yoksa deneyimlerine , tecrübe ve dünya görüşlerine göre karar verebilir ) vereceği karara guvenemem motivasyon kaynağı din mi yoksa başka bir şey mi emin olamam. o zaman kimse ne dekolte giysin ne türban taksin böyle temsilin ve cagrisimin önemli olduğu konularda . Buna önem veren sizsiniz anladigim kadariyla buna ne dersiniz ?

Valla konu sahibi işgüzarliga gerek yok sizin ne haddinize başkasini giyiminden ötürü uyarmak..yöneticiler aptalmi sirf açik giyiniyor diye iş beceremeyen birine öncelik versin..siz bence kendinize öz eleştiri yapin işimi gercekten iyi yapabiliyormuyum diye.. bende açik giyinmem ama iş yerimde öle giyinen arkadaşlar var hiç rahatsiz olmam hatta kendi kendime kizin bacaklarida baya guzelmis etek yakişmiş falan derim en fazla..insanlari giyimiyle basit veya kaliteli diye derecelendiremezsiniz:KK20:

Bi arkadaş 80lerde mini etek giyilirdi kimse kimseye bakmazdı ne güzel demiş. Evet kimsenin kimseye bakmaması çok güzel.
Fakat bizim millet olarak sorunumuz şu ki karşıt grubu düşünceyi ezerek yükseliyoruz toplumda. Mini etek giymeyi normallestirdi siyasi zihniyet o yıllarda başörtülü kardeşlerimize kamuda yaşam hakkı tanımadı otobüste metroda öcü gözüyle baktı. Şimdi yine aynı yöntem: başörtülü olmak yaygınlaştı ama nasıl? Dizden etek giyen kardeşlerimize yollu gözüyle bakarak. Bizim millet olarak hepimizin psikolojisi iyi değil
valla benimki iyi .. senin piskolojin bozuksa o senin sorunun ...
ben 80 li yıllardan değil 70 li yıllardan bahsettim . zaten o dönemki filmleri izlersen görürsün kadınların nasıl giyindiğiini .. sıradan bir kız işe giderken mini etek üstüne pardösü giyiyor kimsede bakmıyor yolda ... istanbul için konuşuyorum bu arada başka şehirleri bilmiyorum ...
şahsen başörtüsüyle okula kamuya girmeyi zamanında savunmuştum .. çünkü umrumda değildi kimin ne giydiği . ama başörtüsüne karşı olanlar başörtüsüne karşı değildi o insanların bir gün açık insanlara baskı yapıcağını düşünüyordular ki öylede oldu ..
bence insanlarda başörüyü bazı kesimlere yaranmak için takıyor artık ..içinden gelerek takana lafım yok ama ona buna yaranmak için tuhaf kılıklara girmek komik ...
kimsenin başörtülüye öcü gibi baktığı zaman olmadı ... zaten bizim kültürümüzde olan birşey .. mağdur edebiyatı yapmayın .. amacınız siyasete dönüştürmek konuyu ama burası yeri değil ve yasak ..

Eğer temsille ilgili kaygılariniz varsa örneğin türbanlı hakimelere de karşı cikiyorsunuz o zaman ?
Çünkü ben ateist bir insansam türbanlı hakimeye guvenemem bana dini cagristirir . ve" hakim takdiri" gibi bir durum oluşursa( hakimler yasada açıkça o konuyla ilgili madde yoksa deneyimlerine , tecrübe ve dünya görüşlerine göre karar verebilir ) vereceği karara guvenemem motivasyon kaynağı din mi yoksa başka bir şey mi emin olamam. o zaman kimse ne dekolte giysin ne türban taksin böyle temsilin ve cagrisimin önemli olduğu konularda . Buna önem veren sizsiniz anladigim kadariyla buna ne dersiniz ?
Hayırdır az önce çarşaf da giysin diyordunuz şimdi başörtülü hakim istemem diyorsunuz ? Anlamadım ama cevap vereyim. Kanun var yönetmelik var tüzük var başörtülü olsun olmasın hakim takdir yetkisini de kanuni sınırlar içinde kullanır zaten. Ha memnun kalmadiniz mı bunun istinafı var temyizi var. Bu hakimlige has birşey değil başörtülü öğretmen de mi olmasın yani "çocuklarımıza din öğretir" diye. Bu düşünce yapısı biraz sağlıksız. Benim kastettigim bu değil herşeyin aşırısı tehlikelidir. Ne dinde çok radikallesip ışid olalım ne de açıklıkta çok abartı Hollanda olalım. Orta şekerli en iyisidir

birileride senelerce beklemiş köşesinde bir gün gelicek birzda açıkları ezicez diye hırs yapmışlar demek ki .. hayat çok kısa değmez hepimiz bu ülkenin çocuklarıyız siz biz demeyin lütfen . bilinçli olun ...gidecek başka bir ülkemiz yok .. kadınlar kadınlara sahip çıkmalı ...

Hayırdır az önce çarşaf da giysin diyordunuz şimdi başörtülü hakim istemem diyorsunuz ? Anlamadım ama cevap vereyim. Kanun var yönetmelik var tüzük var başörtülü olsun olmasın hakim takdir yetkisini de kanuni sınırlar içinde kullanır zaten. Ha memnun kalmadiniz mı bunun istinafı var temyizi var. Bu hakimlige has birşey değil başörtülü öğretmen de mi olmasın yani "çocuklarımıza din öğretir" diye. Bu düşünce yapısı biraz sağlıksız. Benim kastettigim bu değil herşeyin aşırısı tehlikelidir. Ne dinde çok radikallesip ışid olalım ne de açıklıkta çok abartı Hollanda olalım. Orta şekerli en iyisidir
ben hollanda olucam SANANE ...
çok güzel bir ülke istersen mini giy adamlar dönüp bakmıyor aç gibi ..müslümanım diyorlar açık kız görünce kendindne geçiyorlar bu ne perhiz ..

Ben yanlis mi anladim. Kadinin memeleri görünüyor bacaklari gorunuyo Diye ceo mu yaptilar. Ya kusus bakmayin belki haklısınizdir ama bana dedikoducu kızlar goruntusu verdiniz. Kim memesini acarsa acsin sizinkini gelip zorla acmiyorlarss bence sorun yok : )

valla benimki iyi .. senin piskolojin bozuksa o senin sorunun ...
ben 80 li yıllardan değil 70 li yıllardan bahsettim . zaten o dönemki filmleri izlersen görürsün kadınların nasıl giyindiğiini .. sıradan bir kız işe giderken mini etek üstüne pardösü giyiyor kimsede bakmıyor yolda ... istanbul için konuşuyorum bu arada başka şehirleri bilmiyorum ...
şahsen başörtüsüyle okula kamuya girmeyi zamanında savunmuştum .. çünkü umrumda değildi kimin ne giydiği . ama başörtüsüne karşı olanlar başörtüsüne karşı değildi o insanların bir gün açık insanlara baskı yapıcağını düşünüyordular ki öylede oldu ..
bence insanlarda başörüyü bazı kesimlere yaranmak için takıyor artık ..içinden gelerek takana lafım yok ama ona buna yaranmak için tuhaf kılıklara girmek komik ...
kimsenin başörtülüye öcü gibi baktığı zaman olmadı ... zaten bizim kültürümüzde olan birşey .. mağdur edebiyatı yapmayın .. amacınız siyasete dönüştürmek konuyu ama burası yeri değil ve yasak ..
Siyasete dönüştüren ben değilim hanımefendi sizsiniz. Ve bu bir bakış açısıdır. Kimse mağdur ayağına yapmıyor. Bunlar gercekler. Mağdur ayağına yatma ise yaptığım açıklara da bi baskı yok onlar da mağdur ayağına yatıyor; desem adaletsizlik yapmış olurum. İki taraftan da mağdur olanlar çok var. Ve biz artık bunu aşmalıyız.
Valla kutuplastiran konuyu sizsiniz ben değilim

Şşt sakin soru cevap gidiyoruz .
Celistigini gösteriyorum kendinle. bak kendine dokununca hemen kanun yönetmelik filan demeye başladın . e Çarşaflı veya dekolteli memurda işini onlara göre yapıyor ?
Özgürlük sandığınız gibi bir şey değil .
Yani özgürlüğün sınırlarını cizemezsin .
Sen carsafliya radikal dersin diğeri feraceliye .
Ben senin gibi değilim özgürlüğü sınırlama hakkını kendimde bulmuyorum o yüzden hemen niyet okuyup hayırdır filan deme .
Benim demek istediğim memnuniyetsizlik bulacaksak her durumda buluruz .
O yüzden ya hepsini kaldiracagiz herkes tek tip giyinecek hiçbir ideoloji veya din belirtisi olmayacak .
YA da herkes özgür olacak . yok öyle sadece ortada olan belli kesimi memnun bırakmak.
Yıl 2016 ben herkesin özgür olmasi taraftariyim .
İsteyen çarşaf giysin isteyen haç taksin . artık kimse kimsenin memesine , sakalına takilmasin ?

ben hollanda olucam SANANE ...
çok güzel bir ülke istersen mini giy adamlar dönüp bakmıyor aç gibi ..müslümanım diyorlar açık kız görünce kendindne geçiyorlar bu ne perhiz ..
Bu uslupsuz yoruma cevap vermicem. İyi günler.

Siyasete dönüştüren ben değilim hanımefendi sizsiniz. Ve bu bir bakış açısıdır. Kimse mağdur ayağına yapmıyor. Bunlar gercekler. Mağdur ayağına yatma ise yaptığım açıklara da bi baskı yok onlar da mağdur ayağına yatıyor; desem adaletsizlik yapmış olurum. İki taraftan da mağdur olanlar çok var. Ve biz artık bunu aşmalıyız.
Valla kutuplastiran konuyu sizsiniz ben değilim
hadi canım hadi
sen siyasete girdin bırak şimdi ne dediğin ortada ..
ben farklı birşey derken direk bir zmaanlarda kapalılara baskı vardı bilmem ne kıvırma şimdi
yahu size ne ya valla tuhafsınız memesini açsın size nee .. size zararı var mı ?valla piskolojiniz bozuk ..

Hukukla bir baglantiniz var mi? Yani mesleki olarak, merak ettim. Varsa cok vahim. Bir hakimin kapaliligi ile bir ogretmenin kapaliligini bir tutmussunuz ya. Bunu hukuk okumamis biri yaptiginda anlarim da eger mesleki olarak hukukla bir baglantiniz varsa cok uzlurum. Ben kamuda kapaliliga karsi degilim, fakat bazi mesleklerin ozunu zedeler, nitekim en onemlisi de hakimliktir. Zira o yuzden avukatlara serbestken hakimlere degildi. Gerci simdi ne durumda bilmiyorum, stajda kapalilar da var ama kursude henuz gormedim.

Back
X