iş yerinde en çok neye kıl olursunuz

Kraliçe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
87
0
86
İstanbul
evet arkadaşlar iş yerinizde neye çok sinirlenir patlarsınız ben en çok muhasebeci olduğum halde ayak işlerini yapmaya sinir oluyorum tek bayan olduğum için temizlik ve çay işlerini üzerime yükleye çalışan patronuma kıl oluyorum bu günlerde ya siz ?????:uhm:

ben miiii
güzel bayanlara verilen imtiyazlardan, onlara gösterilen tahammülden
asıl işini yapanlara tutulan tavırdan kıl kapıyommm

neden herşey fiziksel güzellikle alakalıııı

çay getiren çocuğa sinir oluyorum.çay istiyorum büroya getirene kadar soğuyor...lak lak yapmaktan çayları soğuk içiyoruz.kaç kere uyardım olmadı en sonunda dövecem:))))))

Bende patronumsu insanlara kıl tüy oluyorum
İşim olmadıgında yardım ettgiim konular sonra işim olunca daha da sinir oluyorum..
Sanki maaşımı onlar veriyorlar..
Bide işten çıktıktan sonra kıl tüy için cebimden arayınca da fitil oluyorum..

Sigara içilmesine.
Nerde angarya iş varsa beni bulmasınaaa
Söz verdikleri halde sözünü tutmayan müdürümeee
Bir yere gelmek için 4 yıldır sevmediğim bir işi yapıyor olmammmKötü Kazen

Boru fabrikasında çalıştığım için ve bayilerimizden başkasına mal satamadığımız için türkiyenin heryerinden perakende boru almak isteyenlere kıl oluyorum.
Durumu izah ettiğim halde peşin parayla alacam demeleri çileden çıkarmaya yetiyor.

Son düzenleme:
müşterilerin tam tepelerinde sigara içmek yasaktır diye kocaman yazmasına rağmen sigara içebilirmiyiz diye sormasına .
Küfür edilmesine ki sürekli gelen müşteri bu konudaki tavrımızı çok iyibilir.eşim canlarına okur valla.

İşyerinde ikiyüzlü, yapmacık insanlara katlanamıyorum. nasıl oluyorda ikiyüzlü olmayı başarıyorlar anlamıyorum.
hakeden kişilerin değilde haketmeyen kişilerin terfilerine kıl oluyorum.
sonra burda 20 kişi çalışıyoruz bölge müdürünün her ne sorusu isteği varsa bunu bana söylemesine uyuz oluyorum yeri geliyor en önemli işi vermesi yeri geldiğinde çay söyletmesi çileden çıkarıyor.

Bir bilgisi olmayan tecrübesi hiç olmayan akrabaların iş yerine doldurulup bir iş yapmadıkları halde bütün şirketi onlar yürütüyormuş gibi ukalalık yapmalarına,bir anda müdür olmuş gibi davranmalarına,bağıra bağıra konuşanlara,gereksiz gelen insanlara,herkesin kendi işini bir başkasına yıkmaya çalışmasına ve patronumun çok saf olup bunları görmemesine veya görmemezlikten gelmesine en önemlisi çalışmak zorunda olmama sinir oluyorum.

Sayiyim mi, peki o zaman gardınızı alın
Personel müdürüne sinir oluyorum, uyuzun teki, işyerinin tek sözü geçeni kendisi sanki, zurnanın son deliği halbuki

Onun yan odasındaki müdürede daha beter sinir oluyorum:mymeka: zati kavgalıyız kendisiyle:dilcikar:

Patronlardan yana bir sorunum yok.

Sonracığıma muhasebeye yeni alınan bir çocuk var accayip kıl birisi

Temizlik işlerine bakan ablaya sinir oluyorum, çünkü bütün gün yangelyat Osman misali, hiçbirşeye elini sürdüğü yok, kimsenin de buna dur dediği yok.:mymeka:

İhale işlerine bakan adamada sinir oluyorum, bir dakikalık işi 1 saatte yaptığı için, sonrada yetişemiyorum deyip sızlanıyor

Bu kadar, bittitatlicadiarzu

herşeye katlanırım ama tuvalate girip ağzını burnunu boşaltan iğrenç sesler çıkarıp beni deli eden cevdet abiye kıl oluyorum ....

yasli bi hanim var, ayyy øyle merakli øyle meraklikii... birgun 5dk gec gitsem eee yeni evli anlariz diyo utandiriyo beni yaa.. yabanci o onlarda utanma falan yok bu konularda ama ben utaniyom.... bide her seye burnunu sokuyo su nasil bu kim niye gelmis nekadar kalcak.. ayy tepem atiyo bana dogru gelince benim cinler tepeme cikiyo vallatatlicadiarzuklava:

iş yapmayıpta çok iş yapmış gibi davrananlara ve üstüne üstlük bu tür insanların az çalışıp çok maaş almasına
sigara içilmesine
herişi bilip yaptıktan sonra seni enayi gibi çalıştırmalarına sinir oluyorum

sinir olduğum şeyler:

havasından geçilmeyen ama beş para etmez hiç bi işe yaramayan insanlar
arkada gibi gözüken ama isponcu olanlara
mesai bitmesine yakın yeni işler çıkması
abuk subuk şeylerlen uğraşmaktan
çaycımıza
temizlikcimize
bi iş bitmeden diğer iş verilmesine
bitmek tükenmek bilmeyen ama hiç bir verim alınmayan toplantılar

yalakalık yaparak işini önemli gösterenlere ve patron,müdür vs.tanıdığı olduğundan iyi bir mevkiye gelipte kendi becerisi gibi hava atanlara gıcık oluyorum

10 dakikanın hesabını yapan ve bütün gün odasında chat yapan müdüre ifrit oluyorum klava:

öğretmenler odasında sigara içilmesine sinir oluyorum yasak ama içiliyor uyarıyorsun yine içiliyor birde öğrencilerim çok konuştuklarında başım şişiyor ders anlatcam diye paralıyorum kendimi

İspiyonculara senin yanındaymış gibi gözüküp arkadan iş çevirenlere
çaycı kadına acaip sinir oluyorum bütün gün yatıyor ondan rahatı yok valla ama hergün hasta
gelmeyen,erken çıkan personelı not tutup sene sonu sen bu kadar gelmemişin diye uyduruk kaydırık konuşan müdürü
turkcelll tarifelerini bile toplayıp kendını çok önemli çok iş yapan çok akıllı gösteren şahsı
binbir dolap çeviren gelen eşantiyonları (düşünün artık laptop ) bunları satıp parasını yiyen sevkiyat şefini
offff çok var daha anlatmıcam yeter canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…