iş yerinde en çok neye kıl olursunuz

niyeyse hep benim izin alacam gün başkalarıd aizin almasına sinir olurum
mesele buğün 1 saatlık işim var
ama ayrılamıyorum işyerinde diğer arkadaş gitmiş sabahtan
aradım gelecem diyorr
tamamda nezaman(

patronuma sinir oluyom.kredi kartlarıyla karı koca alıs veriş yapıyorlar.bankaya onları ödetmeye beni göndermelerine sinir oluyorum.

Son düzenleme:
işimin ortasında,ay sonu yoğun zamnlarda,ben bilanço hesabı yaparken
gelip aşağıda çalışanların aşağıdaki pc de net yok
ben iki dk bi msn baksam olur mu olmas kardeşim olmazzz :mymeka:
hyr bide ben olmas diyince arkamdan patron kızı tabi ne olcak diyince dahada kuduruyorum :mymeka:

biz eşimle beraber çalışıyoruz kendimize ait bir işyerimiz var ben sabah saatlerinde dururum eşim ise öğleden sonra genelde aynı insanlar gelir yani devamlı müşterilerimiz vardır bizimde evli olduğumuzu bilirler eşime asılan bazen utanmadan benim yanımda kur yapan bayan müşterilerimize kıl oluyorum
laftan işten anlamayan elemanlarımıza kıl oluyorum onlarlada olmuyor onlarsızda bıktım onlara iş öğretmekten
bizim orda şu fiyata sizde niye bu kadar diyen müşterilere gıcık oluyorum
ki fiyatlarımız aynıdır sırf laf olsun diye konuşurlar
istemediğim ürünleri yazıp geri gönderincede almayan toptancılara kıl oıluyorum
bayanım diye ciddiye almayan insanlara yetkili yokmu diyenlere sinir oluyorum yetkim yoksa benim o koltukta işim ne kardeşim ya diye bağırasım geliyor
birde bacım diyenlere kılım

burada konusu açılmışken işyerindeki süleyman beye, şefe, ve yanımdaki çg ye olan kinimi kusmak istiyorum..

bana bak atom karınca süleyman 3 aylık-1 yaşında-4 yaşında ve 6 yaşındaki çocuklarını arka arkaya ben getirmedim. sen getirdin.. nasıl onları sıraya soktuysan iş hayatınıda sıraya sokucaksın.. zırt pırt çocukları bahane edip işten kaytarmıcaksın..

hergün öğlen yemeğinni 2 saate çıkarmana
izin alıcağım günler benden önce izin almana
haftanın 2 günü rapor almana
tatil planları yaptığım aylarda haberim olmadan 1 aylık yıllık izne ayrılmana sinir oluyoruummmm

şef bu sözlerrde sana yakınımdaki arkadaşın bana fısıltıyala söylediği şeyi benim duymama rağmen senin taa uzaktan duyup yorum yapmana yani bizi dinlemene

üstlerine karşı yalakalık yapmana
insanların arkasından beddua edip yüzlerine gülmene
çirkefliğine çaçaronluğuna sinir oluyorummmm

sana gelelim ç.g

pısırıklığına, kontrol manyaklığına, inatçılığına sinir oluyorummm sinirrrrrr

ohhhh be rahatladım kaydirigubbakcemile2

uyuz patronuma yapmak zorunda olmadığım işleri üstüme yıkmalarına patronun dangalak ne oldum delisi eşine kendini bi halt zanneden yerden bitme oğluna maaşımı geç almama günde 10 saat çalışmama bide az çalışıyormuşum gibi bu akşam gece 11-12 ye kadar mesaideyiz demesine sigortamı yatırmamasına vs..vs.... :mymeka:
amannn dokunmayın yarama

hepsine herkese sinir oluyorum allah bildiği gibi yapsın
lanet olsun bu işede işyerinedekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

tam karşımda oturan gerizekalıya sinir oluyorm, hiçbir işten anlamayan her işi kendi yapmak isteyen ama eline yüzüne bulaştıran şansının yaver gitmesiyle bir yere gelmiş, ama kimsenin saygınlığını kazanamamış gerizekalıya,klava:

çok komik ya. bende önceki yerimde bayanların daha slm vermeden kıyafetimi süzmelerine, kendileri de yapsalar bile başkası izin alıp işten çıkarken hayırdır demelerine.birbirleri hakkında konuşupta aynı kişiyle karşılaınca ablacım nasılsın hiç görüşemiyoruz yaa... diyerek birbirlerini yağlamalarına. birde siyasi görüşü farklı olanlara insan değilmiş gözüyle bakmalarına birtek kendi görüşündeki insanların melek olduğunu sanmalarına. (özellikle bu atür ayrımlar midemi bulandırıyor) herkesin herşeye maydanoz olmasına.en çooook ta saaatin 17:00 olmamasına (özellikle cuma günleri) sinir oluyorum.

Aynı odayı paylaşmak zorunda kaldığım,ne gıyersem öbür gün aynısını giyen,ne alırsam ayınısını alan,bana ıftıra atan,kişiliksiz karıya,

İş yerındeki kıskançlıklara,

Müdürümün misafir geldıgınde cay getırımısın dıye telefon açmasına,

Her izin alışımda hayırıdr demesıne,

Yine yazıyorum,odamdakı aptalla aynı havası soluğudum için sinir oluyorum.

AMa az kaldı,iki hafta sonra evımın kadını olucam sırnaşık şey

işime karışılmasına..daha iyisini biliyosan gel yap bilmiyosan sus karışma demi ama..okadar okulunu okuduk dirsek çürüttük her önüne gelen karışsın diyemi bea..

Akşama kadar susmayan, ota, moka konuşan, bilmediği halde her konu hakkında yorum yapabileceğini sanan, sülalesinin her türlü şeyini günde 50 kere dönüp dolaşıp anlatan, başkalarının yaşadığı her olayın aynısını eşinin yaşadığını sanıp ve eşine uyarlayıp habire anlatan, rüşvet alana bile acıyıp "üzüldüm, ahhhh ne yapabiliriz onun hakkında" diyen, (işte bu noktada beni delirtip psikopata bağlatan ve avazımın çıktığı kadar ortalığı dağıttıran) ağzıma gelen tüm hakaretleri etmeme rağmen bir sigara içimlik sürede olayları unutup tekrar yanıma gelip kulağıma bir dakika önceki (benim patladığım olayı) 51. kere tekrar anlatan manyağa sinir oluyoruuuuummmmmmmm.

lavobadayken çalan telefona

yemekteyken çalan telefona

tam kapatırken gelip saatlerce lafa tutan müşteriye

İşyerinde kişiliksiz karaktersiz bir kadın var, iftiracı yalancı ve çaçaron derlerya öyle feci bişey. Kıskanççç ve bencil... Anlatıcak kelime bulamıyorum. Ona ve ona neden tahammül ettiğini henüz çözemediğim patronuma sinir oluyorum. Kadın herkesin huzurunu bozuyor çok açık ve net ortada. Patronlada kavga ediyor çan çan... Ne yapsada patonun kabulu.. Onun yaptığını ben ve diğer çalışanlar yapsak çokdan kovulmuştuk.
.

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:Kıskançlık,dedikodu,hava atmalar,çok biliyorumcularla işimmmm olmazzzzzzzzzzzzz:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…