- 23 Mart 2016
- 334
- 549
- 103
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Ev aldım. Ev alanlara da gram altın alınıyor iş yerimde ortak paradan
Çok saçma buluorum .Bızdede yapılırdı .Selam vermedıgım ınsana yok dogum gunu parası yok evlılık hedıyesı sonra ben ıtıraz ettım .Kımse bana pasta bıle kesmeyınce .Ben sevdıklerımle kullanırım o parayı daha ıyıHerkese merhaba oldukça kısa yazacağım iş yerlerinde çocuk doğumu, evlilik, ev alma gibi sebeplerle toplanan paralara itiraz edip aykırı olmak mı yoksa boş verip herkese uyum sağlamak mı? Bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum veya sizlerin çalıştığı yerlerde durum nasıl işliyor. Bizde hediye parası ortak bir miktar belirlenip gruba yazılıp hesap nosu paylaşılıyor herkes oraya gönderiyor. Paranın içinde iş yerinde içilen meşrubat vs. parası da var. Samimiyetim olmayan insanlara da dayatma ile hediye almak istemiyorum. Bu arada bu işyerinde çalışmaya başladıktan sonra benim de hediyeye dahil olacak bir durumum oldu ama kimse baba bir şey almadı. Siz ne yapardınız
Bizim isyerimizde hediye alinacak kisinin yakin arkadasi parayi toplardi toplanan paraya gore organizasyon yapilirdi. Katilmak isteyen olursa katilir katilmak istemeyen olursa katilmazdi. Herkesin butcesi farkli sonucta yada cok samimi olanlar ayrica hediye alabiliyor.Herkese merhaba oldukça kısa yazacağım iş yerlerinde çocuk doğumu, evlilik, ev alma gibi sebeplerle toplanan paralara itiraz edip aykırı olmak mı yoksa boş verip herkese uyum sağlamak mı? Bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum veya sizlerin çalıştığı yerlerde durum nasıl işliyor. Bizde hediye parası ortak bir miktar belirlenip gruba yazılıp hesap nosu paylaşılıyor herkes oraya gönderiyor. Paranın içinde iş yerinde içilen meşrubat vs. parası da var. Samimiyetim olmayan insanlara da dayatma ile hediye almak istemiyorum. Bu arada bu işyerinde çalışmaya başladıktan sonra benim de hediyeye dahil olacak bir durumum oldu ama kimse baba bir şey almadı. Siz ne yapardınız
Merhaba, bana yapılmasıysa ortak olmazdimHerkese merhaba oldukça kısa yazacağım iş yerlerinde çocuk doğumu, evlilik, ev alma gibi sebeplerle toplanan paralara itiraz edip aykırı olmak mı yoksa boş verip herkese uyum sağlamak mı? Bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum veya sizlerin çalıştığı yerlerde durum nasıl işliyor. Bizde hediye parası ortak bir miktar belirlenip gruba yazılıp hesap nosu paylaşılıyor herkes oraya gönderiyor. Paranın içinde iş yerinde içilen meşrubat vs. parası da var. Samimiyetim olmayan insanlara da dayatma ile hediye almak istemiyorum. Bu arada bu işyerinde çalışmaya başladıktan sonra benim de hediyeye dahil olacak bir durumum oldu ama kimse baba bir şey almadı. Siz ne yapardınız
Bu ne ya, vergi verir gibiOrtak havuz var herkes aylık belli bir miktar para koyar, para orada birikir ve her çalışan da katılır. Sadece Ev alanlara ve yeni bebeği olanlara hediye alınır ve herkese yarım altın alınır.
Katılmayan hiç yok, kavga gürültümüz de yok, herkes hiç sorun çıkarmadan veriyor. Zaten sayı olarak kalabalık olunduğu için pek dokunmuyor verdiğimiz para. Herkese ayrı ayrı hediye telaşı ile uğraşmaktansa bu şekilde herkesin daha çok işine geliyor.Bu ne ya, vergi verir gibi
Peki evini çoktan alıp bebek doğuracak yaşı geçenler neden katılıyor? "Benden geçti, istemez" diye pas geçenlerin sayısı çok mu?
çok çok samimi olmadığım arkadaşlarım dışında katılmıyordum hediyeleşme işine.Herkese merhaba oldukça kısa yazacağım iş yerlerinde çocuk doğumu, evlilik, ev alma gibi sebeplerle toplanan paralara itiraz edip aykırı olmak mı yoksa boş verip herkese uyum sağlamak mı? Bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum veya sizlerin çalıştığı yerlerde durum nasıl işliyor. Bizde hediye parası ortak bir miktar belirlenip gruba yazılıp hesap nosu paylaşılıyor herkes oraya gönderiyor. Paranın içinde iş yerinde içilen meşrubat vs. parası da var. Samimiyetim olmayan insanlara da dayatma ile hediye almak istemiyorum. Bu arada bu işyerinde çalışmaya başladıktan sonra benim de hediyeye dahil olacak bir durumum oldu ama kimse baba bir şey almadı. Siz ne yapardınız
O zaman açık açık söylemelisiniz bence.Ev aldım. Ev alanlara da gram altın alınıyor iş yerimde ortak paradan
Size alınmadıysa katılmayın. Soranlara da bu şekilde açıkça cevap verin.Herkese merhaba oldukça kısa yazacağım iş yerlerinde çocuk doğumu, evlilik, ev alma gibi sebeplerle toplanan paralara itiraz edip aykırı olmak mı yoksa boş verip herkese uyum sağlamak mı? Bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum veya sizlerin çalıştığı yerlerde durum nasıl işliyor. Bizde hediye parası ortak bir miktar belirlenip gruba yazılıp hesap nosu paylaşılıyor herkes oraya gönderiyor. Paranın içinde iş yerinde içilen meşrubat vs. parası da var. Samimiyetim olmayan insanlara da dayatma ile hediye almak istemiyorum. Bu arada bu işyerinde çalışmaya başladıktan sonra benim de hediyeye dahil olacak bir durumum oldu ama kimse baba bir şey almadı. Siz ne yapardınız
çat diye söyleyinEv aldım. Ev alanlara da gram altın alınıyor iş yerimde ortak paradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?