Bakimli ama normal bir insanim. Yani sadeyim. Oyle dikkat cekecek aykiri olacak bir durumum yok.ilginç...giyim ,makyaj,saçlar nasıl..tipinizden dolayı olabilirmi ???
Oda arkadasim erkek. Maalesef oyle bir sansim yok. Rahat olmuyor. Yalniz oldugum gunler ben de kapatiyorum zaten.ben kapımı kapatıyorum
Ozelde calistim. Aynen acik ofiste ama hic boyle bir seyle karsilasmadim. Insanlar yururken kafalari odaya yoneliyor. Ben cok garipsedim bu durumu.İş hayatında tecrübesizsiniz galiba.
Olur böyle,alışsanız iyi olur.
Açık ofiste çalışıyorum. 100 kişiye yakınız aynı katta.
Benimle birebir konuşmadığı sürece önümden kim geçmiş görmem,bakmam,umursamam.
Yoksa iş yapamam,onları takip etmekten.
Genelde kurumlarda böyle olurNormal mi size de oluyor mu amacim bunu ogrenmek. Birkac ay once ise basladim. Kamu kurumunda calisiyorum. Odam iki kisilik. Kapi acik duruyor surekli. Ama koridordan gecenler şöööyle bir odaya bakmadan gecmiyorlar. Kapiya yakin oturuyorum. Bakilinca gorulen kisi ben oluyorum maalesef.
Goz atmaktan bahsetmiyorum. Bazilari kafalarini cevirip gecene kadar bakiyorlar.
Tanidiklarla selamlasiyoruz o da sorun degil ama her gecen selam bile vermeksizin resmen rahatsiz ediyorlar.
Var mi bunlari yasayan. Bu insanlarin amaci ne anlayamiyorum.
Yarım kapatın ya da aralık bırakın?Oda arkadasim erkek. Maalesef oyle bir sansim yok. Rahat olmuyor. Yalniz oldugum gunler ben de kapatiyorum zaten.
Oda arkadasın erkek olunca kapı kapansa ne olacakOda arkadasim erkek. Maalesef oyle bir sansim yok. Rahat olmuyor. Yalniz oldugum gunler ben de kapatiyorum zaten.
Ozelde calistim. Aynen acik ofiste ama hic boyle bir seyle karsilasmadim. Insanlar yururken kafalari odaya yoneliyor. Ben cok garipsedim bu durumu.
Evet ozelle kiyasladigimda kesinlikle oyle. Yanlis anlayacak birsey yok. Dogru.Boşluktan meraktan bence. Yanlış anlamayın ama kamu kurumları genelde iş açısından rahat millet birbirini izliyor genelde.
Bu kadar siki takipcim oldugu bilmiyordum. Seni geren ne anlamadim. Bi sinir var da ben mi bilmiyorum. En fazla girip okuma. Sen rahatsiz oluyorsun diye konu da mi acmayim. Oldu.Yine iş yeriyle ilgili açacak bir konu bulmuşsunuz tebrikler! artık müdür, 50 yaşındaki yalaka adam ve diğer çalışma arkadaşlarından vazgeçip bu seferde kolidordan gelip geçene mi taktınız.
Vallahi iş yeri size batıyor artık başka işyeri bakmaya ne dersiniz gerçekten 2 günde bir iş yeriyle ilgili şikayet konuları açmaktan bıkmadınız mı başka derdiniz mi yok yoksa her gün acaba bugün bu iş yeriyle ilgili neye taksam deyip kurulup mu gidiyorsunuz işe bir insan bu kadar memnuniyetsiz olmaz sizi orada hala nasıl tutuyorlar anlamıyorum.
Bilmeyenler diğer konularına bakabilirler takıntı olmuş artık oradaki herkes konu sahibinde.
Yine iş yeriyle ilgili açacak bir konu bulmuşsunuz tebrikler! artık müdür, 50 yaşındaki yalaka adam ve diğer çalışma arkadaşlarından vazgeçip bu seferde kolidordan gelip geçene mi taktınız.
Vallahi iş yeri size batıyor artık başka işyeri bakmaya ne dersiniz gerçekten 2 günde bir iş yeriyle ilgili şikayet konuları açmaktan bıkmadınız mı başka derdiniz mi yok yoksa her gün acaba bugün bu iş yeriyle ilgili neye taksam deyip kurulup mu gidiyorsunuz işe bir insan bu kadar memnuniyetsiz olmaz sizi orada hala nasıl tutuyorlar anlamıyorum.
Bilmeyenler diğer konularına bakabilirler takıntı olmuş artık oradaki herkes konu sahibinde.
Yok anlatamadım galiba.Ozelde calistim. Aynen acik ofiste ama hic boyle bir seyle karsilasmadim. Insanlar yururken kafalari odaya yoneliyor. Ben cok garipsedim bu durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?