Is yerinde insanlarin bakislari

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Normal mi size de oluyor mu amacim bunu ogrenmek. Birkac ay once ise basladim. Kamu kurumunda calisiyorum. Odam iki kisilik. Kapi acik duruyor surekli. Ama koridordan gecenler şöööyle bir odaya bakmadan gecmiyorlar. Kapiya yakin oturuyorum. Bakilinca gorulen kisi ben oluyorum maalesef.
Goz atmaktan bahsetmiyorum. Bazilari kafalarini cevirip gecene kadar bakiyorlar.
Tanidiklarla selamlasiyoruz o da sorun degil ama her gecen selam bile vermeksizin resmen rahatsiz ediyorlar.
Var mi bunlari yasayan. Bu insanlarin amaci ne anlayamiyorum.

ilginç...giyim ,makyaj,saçlar nasıl..tipinizden dolayı olabilirmi ???

İş hayatında tecrübesizsiniz galiba.
Olur böyle,alışsanız iyi olur.
Açık ofiste çalışıyorum. 100 kişiye yakınız aynı katta.
Benimle birebir konuşmadığı sürece önümden kim geçmiş görmem,bakmam,umursamam.
Yoksa iş yapamam,onları takip etmekten.

Ozelde calistim. Aynen acik ofiste ama hic boyle bir seyle karsilasmadim. Insanlar yururken kafalari odaya yoneliyor. Ben cok garipsedim bu durumu.

Genelde kurumlarda böyle olur
Niçin kapıyı kapatmıyorsunuz?

demek istediğim sana özel bir durum değil bu kafana takmaya değmez, kattaki tek bayanım benim odamda 2 erkek var geleni geçeni vs kontrol edebilmem açısından açık kalsa daha iyi olur konum gereği ama ben yine de kapıyı kapattırıyorum , takma dediğim gibi . her gelip geçenin bakmasından kapının kapalı olması bana daha iyi geliyor. yine de sen bilirsin

Yine iş yeriyle ilgili açacak bir konu bulmuşsunuz tebrikler! artık müdür, 50 yaşındaki yalaka adam ve diğer çalışma arkadaşlarından vazgeçip bu seferde kolidordan gelip geçene mi taktınız.

Vallahi iş yeri size batıyor artık başka işyeri bakmaya ne dersiniz gerçekten 2 günde bir iş yeriyle ilgili şikayet konuları açmaktan bıkmadınız mı başka derdiniz mi yok yoksa her gün acaba bugün bu iş yeriyle ilgili neye taksam deyip kurulup mu gidiyorsunuz işe bir insan bu kadar memnuniyetsiz olmaz sizi orada hala nasıl tutuyorlar anlamıyorum.

Bilmeyenler diğer konularına bakabilirler takıntı olmuş artık oradaki herkes konu sahibinde.

Ozelde calistim. Aynen acik ofiste ama hic boyle bir seyle karsilasmadim. Insanlar yururken kafalari odaya yoneliyor. Ben cok garipsedim bu durumu.

Boşluktan meraktan bence. Yanlış anlamayın ama kamu kurumları genelde iş açısından rahat millet birbirini izliyor genelde.

Bu kadar siki takipcim oldugu bilmiyordum. Seni geren ne anlamadim. Bi sinir var da ben mi bilmiyorum. En fazla girip okuma. Sen rahatsiz oluyorsun diye konu da mi acmayim. Oldu.

takıntı olduysa yardımcı olalım arkadaşa niye azarlıyorsunuz, yazık değil mi kız ne kadar bunalmış demekki. el ele verip düzeltme arayışına girmek varken bu öfke niye, kıza nerdeyse her konuda kızmışsınız. kaynana ayrı dert, evinden uzakta ayrı dert, eşi ayrı dert, kızcağız da bi çıkış yolu arıyor , el insaf ya

Yok anlatamadım galiba.
Burada da bir sürü kişi bakıyor,hem çalışan hem de vatandaş bakıyor,yeni gelenler yadırgıyor da ben alışkınım,ne bileyim,rahatsız olmuyorum görmeyince.

Alışmalısınız.Siz de her geçene bakıyorsunuz ister istemez onlar da sizin odanıza sanırım.Tuhaf bir durum degil.
İş yoğunluğunda dikkat bile etmiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…