Is yerinde insanlarin bakislari

İşiniz sizi fazlasıyla meşgul eden bir uğraş değil gibime geldi..o yüzden sizde kapıdan her geçene bakıyorsunuz ki, size baktıklarını görüyorsunuz..

Evet ozelle kiyasladigimda kesinlikle oyle. Yanlis anlayacak birsey yok. Dogru.

Yani aslında pek de yapacak bir şey, çünkü ben de bankada çalışıyorum, gelen geçen bekleyen herkes bakıyor, hatta bekleme koltuğunda oturup gözünü dikip saatlerce ayırmayanlar da var ya sabır deyip geçiyoruz yapacak bir şey yok.

Bilerek yapıldığını sanmıyorum, açık kapıdan geçerken ben de istemsizce bakarım, hem ne var diye hem de ofisse tanıdık var mı diye.

Yani normal aslında bende olsam sıkılırdım, sen bakmasan bile bakışların üzerinde oldugunu seziyorsun.. Valla benim işyerimde de müdür ara ara pcmi çeviriyor kameraya dogru ama caktırmadan ben yokken :) Dediğimde ters durdugunu farkettim falan falan, ben böyle rahat kullanıyorum deyip çıktım işin içinden :) Tekrarı oldu ama umursamadım ...

Aa ben tam olarak o her odaya bakan kisiyim.
Can sıkıntısından genelde.

(Sizde nasil bilmem benim is yerimin bir kismi acik sekilde. Diger kisimda odalar var her odada 2 kisi var ama odalar onlara ait degil. Calisirken kapi kapatmak vesaire yasak. Oda sirketin. Kimse odama niye baktin diyemez. Sirketin odasi, kime ne? Oda kendilerine ozel olsa cekinirdim sanirim bakmazdim)

İnsan reflekx olarak bakıyor yani öyle özel birşey olduğu için değil bunda takacak birşey Yok işinize gücünüze bakın .

ne var bunda iş yerinde önünden geçtiğim kapılardan açık olanlarına bende bakıyorum.takıntılı mıyız?

herkes kazandığını haketse dimi ,adaletine ......dünyası

Ben de kamu kurumunda çalışıyorum. Bizde kapıyı açık bıraktığımız zaman bakıp geçenler, soru soranlar çok oluyor. Ayrıca yanınızda çalışan kişinin erkek olması kapıyı kapatmanıza neden engel oluyor? Sonuçta orası işyeri çalışmak için oradasınız.

Bu kadar siki takipcim oldugu bilmiyordum. Seni geren ne anlamadim. Bi sinir var da ben mi bilmiyorum. En fazla girip okuma. Sen rahatsiz oluyorsun diye konu da mi acmayim. Oldu.

Sıkı takipçi değilim hanımefendi bir derdim var bölümüne giriyorum denk geliyor konuyu okuyunca siz olduğunu anlıyorum. İstediğimi okur yorum yaparım kusura bakmayın istediğiniz şekilde yorum yapamıyorum eleştirilere işyerinde olduğu gibi burada da açık değilsiniz bence tedavi şart size çünkü durumunuz vahim yani. 2 günde bir işyeriyle ilgili bir sorundan konu açıyorsa bir insan sorun o insandadır çünkü işyerinde hakkında konu açmadığnıız karalayıp kızmadığnıız insan yok! bir siz pürüpaksınız çünkü çok geçimsizsiniz eşinizle aranızda sorunlar olmasına da şaşırmamalı bu yüzden iyi günleerr takıntılı problemli insan!!

Kızcağız mı? pardon da bu kadının diğer konularını okudunuz mu acaba yardım edecek yanı yok ki sürekli başka insanları suçlayan, kızan, yalaka diyen, kendisini sürekli masum gösteren oradaki istisnasız her insanlar sorun yaşayan artık konu açacak birşey bulamayınca bu sefer gelip geçen insanlara talan bir insan kendisi nasıl yardım edilir bu insana müdürüne bile saygısızlık yapmış bir insan ben burada konu açacağıma biraz anlaşma yoluna giderim kızıyorum çünkü konu açmış olamk için açılıyot artık çıksın o zaman işyerinden bir tek o iyi herkes sorunlu he oldu canımm

Mudurume ne saygisizlik yapmisim. Konulari nasil okuyorsunuz acaba. Mevcutta esimle ilgili nasil bir problemim var. Bdv da cok takiliyorsun belli. Konulari birbirine karistirdin demekki.

refleksif bir şey bence. yenisiniz diye bakıyorlardır öyle uzun uzun. tam kapı ağzındayım demişsiniz, görüş alanına girince ister istemez bakıyorlardır. saniyelik bir şey oluyor öyle genelde. alışınca farketmezsiniz bile. hele işleriniz yoğunlaşınca.

not: kamuda da çoğu özel sektörde de kapının kapalı kalması etik bulunmaz bilginiz olsun. tavsiyem kapıyı kapatmamanız yönünde. masanın yönünü değiştirme imkanınız varsa, kısmen rahat edersiniz.

Oda arkadasim erkek. Maalesef oyle bir sansim yok. Rahat olmuyor. Yalniz oldugum gunler ben de kapatiyorum zaten.
ahh ahh aynı sorun bende de var kapatamıyorum ama o gecen kişiler gereksiz ya ben sana takıntı yapma bakma bile kafayı cevirip onlara veya birim amirine söyle anacım yer değişikliği yapsın ben öyle yapıcam

Benim de nefret ettiğim bir durum bu. Sinir oluyorum, bazen dilimin ucuna geliyor ... mu var da bakıyorsun?!! diye doğrudan sorasım geliyor.
İster iş yeri olsun ister başka yer kimseye bakmam, bana bakılmasını da istemem. Herkesin takıntılı olduğu konular olabilir. Çözümü var mı derseniz hayır yok malesef. İnsanlar ne yazık ki diğer insanlara bakıyor, rahatsız ettiğini düşünebilecek kadar ince fikirlisi çok az.

ahahah bir an ben mi yazdım dedim demek her yerde aynı ben kapının tam karşısındayım bir de

Sürekli insanlara bakarsanız onlar da size bakarlar

Bu kadar bakan görmek için, sizin de bakıyor olmanız gerekir ya, ondan diyorum

Sürekli insanlara bakarsanız onlar da size bakarlar

Bu kadar bakan görmek için, sizin de bakıyor olmanız gerekir ya, ondan diyorum
Hayir bakmama gerek yok ozellikle. Kapinin onunden gecerken gorus acisi icinde kalmiyor masam. Ozellikle kafalarini arkaya cevirip odanin icine bakiyorlar. Ben geleni zaten gormuyorum egilip odaya bakana kadar. Herkes topa tutmus nerdeyse ama rahatsizim ki paylastim. Oyle kapidab gecerken goz atmak goz kaymasi gibi degil. Dogru ifade edemedim sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…