- 27 Temmuz 2017
- 664
- 538
- 33
Evet ozelle kiyasladigimda kesinlikle oyle. Yanlis anlayacak birsey yok. Dogru.
Normal mi size de oluyor mu amacim bunu ogrenmek. Birkac ay once ise basladim. Kamu kurumunda calisiyorum. Odam iki kisilik. Kapi acik duruyor surekli. Ama koridordan gecenler şöööyle bir odaya bakmadan gecmiyorlar. Kapiya yakin oturuyorum. Bakilinca gorulen kisi ben oluyorum maalesef.
Goz atmaktan bahsetmiyorum. Bazilari kafalarini cevirip gecene kadar bakiyorlar.
Tanidiklarla selamlasiyoruz o da sorun degil ama her gecen selam bile vermeksizin resmen rahatsiz ediyorlar.
Var mi bunlari yasayan. Bu insanlarin amaci ne anlayamiyorum.
ne var bunda iş yerinde önünden geçtiğim kapılardan açık olanlarına bende bakıyorum.takıntılı mıyız?Normal mi size de oluyor mu amacim bunu ogrenmek. Birkac ay once ise basladim. Kamu kurumunda calisiyorum. Odam iki kisilik. Kapi acik duruyor surekli. Ama koridordan gecenler şöööyle bir odaya bakmadan gecmiyorlar. Kapiya yakin oturuyorum. Bakilinca gorulen kisi ben oluyorum maalesef.
Goz atmaktan bahsetmiyorum. Bazilari kafalarini cevirip gecene kadar bakiyorlar.
Tanidiklarla selamlasiyoruz o da sorun degil ama her gecen selam bile vermeksizin resmen rahatsiz ediyorlar.
herkes kazandığını haketse dimi ,adaletine ......dünyasıYine iş yeriyle ilgili açacak bir konu bulmuşsunuz tebrikler! artık müdür, 50 yaşındaki yalaka adam ve diğer çalışma arkadaşlarından vazgeçip bu seferde kolidordan gelip geçene mi taktınız.
Vallahi iş yeri size batıyor artık başka işyeri bakmaya ne dersiniz gerçekten 2 günde bir iş yeriyle ilgili şikayet konuları açmaktan bıkmadınız mı başka derdiniz mi yok yoksa her gün acaba bugün bu iş yeriyle ilgili neye taksam deyip kurulup mu gidiyorsunuz işe bir insan bu kadar memnuniyetsiz olmaz sizi orada hala nasıl tutuyorlar anlamıyorum.
Bilmeyenler diğer konularına bakabilirler takıntı olmuş artık oradaki herkes konu sahibinde.
Bu kadar siki takipcim oldugu bilmiyordum. Seni geren ne anlamadim. Bi sinir var da ben mi bilmiyorum. En fazla girip okuma. Sen rahatsiz oluyorsun diye konu da mi acmayim. Oldu.
takıntı olduysa yardımcı olalım arkadaşa niye azarlıyorsunuz, yazık değil mi kız ne kadar bunalmış demekki. el ele verip düzeltme arayışına girmek varken bu öfke niye, kıza nerdeyse her konuda kızmışsınız. kaynana ayrı dert, evinden uzakta ayrı dert, eşi ayrı dert, kızcağız da bi çıkış yolu arıyor , el insaf ya
Mudurume ne saygisizlik yapmisim. Konulari nasil okuyorsunuz acaba. Mevcutta esimle ilgili nasil bir problemim var. Bdv da cok takiliyorsun belli. Konulari birbirine karistirdin demekki.Sıkı takipçi değilim hanımefendi bir derdim var bölümüne giriyorum denk geliyor konuyu okuyunca siz olduğunu anlıyorum. İstediğimi okur yorum yaparım kusura bakmayın istediğiniz şekilde yorum yapamıyorum eleştirilere işyerinde olduğu gibi burada da açık değilsiniz bence tedavi şart size çünkü durumunuz vahim yani. 2 günde bir işyeriyle ilgili bir sorundan konu açıyorsa bir insan sorun o insandadır çünkü işyerinde hakkında konu açmadığnıız karalayıp kızmadığnıız insan yok! bir siz pürüpaksınız çünkü çok geçimsizsiniz eşinizle aranızda sorunlar olmasına da şaşırmamalı bu yüzden iyi günleerr takıntılı problemli insan!!
Kızcağız mı? pardon da bu kadının diğer konularını okudunuz mu acaba yardım edecek yanı yok ki sürekli başka insanları suçlayan, kızan, yalaka diyen, kendisini sürekli masum gösteren oradaki istisnasız her insanlar sorun yaşayan artık konu açacak birşey bulamayınca bu sefer gelip geçen insanlara talan bir insan kendisi nasıl yardım edilir bu insana müdürüne bile saygısızlık yapmış bir insan ben burada konu açacağıma biraz anlaşma yoluna giderim kızıyorum çünkü konu açmış olamk için açılıyot artık çıksın o zaman işyerinden bir tek o iyi herkes sorunlu he oldu canımm
ahh ahh aynı sorun bende de var kapatamıyorum ama o gecen kişiler gereksiz ya ben sana takıntı yapma bakma bile kafayı cevirip onlara veya birim amirine söyle anacım yer değişikliği yapsın ben öyle yapıcamOda arkadasim erkek. Maalesef oyle bir sansim yok. Rahat olmuyor. Yalniz oldugum gunler ben de kapatiyorum zaten.
ahahah bir an ben mi yazdım dedim demek her yerde aynı ben kapının tam karşısındayım bir deNormal mi size de oluyor mu amacim bunu ogrenmek. Birkac ay once ise basladim. Kamu kurumunda calisiyorum. Odam iki kisilik. Kapi acik duruyor surekli. Ama koridordan gecenler şöööyle bir odaya bakmadan gecmiyorlar. Kapiya yakin oturuyorum. Bakilinca gorulen kisi ben oluyorum maalesef.
Normal mi size de oluyor mu amacim bunu ogrenmek. Birkac ay once ise basladim. Kamu kurumunda calisiyorum. Odam iki kisilik. Kapi acik duruyor surekli. Ama koridordan gecenler şöööyle bir odaya bakmadan gecmiyorlar. Kapiya yakin oturuyorum. Bakilinca gorulen kisi ben oluyorum maalesef.
Hayir bakmama gerek yok ozellikle. Kapinin onunden gecerken gorus acisi icinde kalmiyor masam. Ozellikle kafalarini arkaya cevirip odanin icine bakiyorlar. Ben geleni zaten gormuyorum egilip odaya bakana kadar. Herkes topa tutmus nerdeyse ama rahatsizim ki paylastim. Oyle kapidab gecerken goz atmak goz kaymasi gibi degil. Dogru ifade edemedim sanirim.Sürekli insanlara bakarsanız onlar da size bakarlar
Bu kadar bakan görmek için, sizin de bakıyor olmanız gerekir ya, ondan diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?