İş yerinde isiniz yoksa ne yaparsiniz?

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Dert oldu bana gercekten. Kamudayim. Yeni basladim ve dogru duzgun isim yok henuz. Ne yapmam gerek zamani nasil gecirmeliyim. Internetten kitap okumak cok mu garip bir durum?

Hayalîmdeki iş :KK53:
Ya hic sorma yeniyim diye proje vermediler daha. Sıkıcı olmaya basladi. Diger muhendisler yogun calisiyorlar ama benim isim yok. Internetten kitap okuyordum. Oda arkadasim sordu ne okuyorsun diye soyledim. Cok garip birsey mi acaba kitap okumak mesai saatleri icinde?

Bana boyle is dusmez iste :KK70:

Yoo hic garip degil, okuyabilirsin tabiki.
Burdakiler de cok yogun ama ben yeniyim diye proje vermediler henuz. Internetten kitap okurken oda arkadasim sordu ne okuyorsun diye soykedim. Hii filan dedi. Garip birsey mi yaptim bilemedim.

Ben de kamudayım, boş vakitlerimde boş boş takılmaktansa, çay kahve lak lak yapmaktansa kitabımı okuyorum. Ohhhhh miss:)

film izliyorum :D :D Şuan yaptğım gibi.
Ama 4 yıllık çalışanım. İlk zamanlarda işle alakalı faturalara falan bakıyordum .
Şuan işe çok alştıgım için kafam rahat.
İşlerm bttikten sonra flm izliyorum .
Sınavım varsa sınavlara çalışıyorum .

yapılmış projeleri inceleyin. hesaplama işleri filan varsa tek başınıza bir deneyin.alıştırma gibi olur.orda kafanıza takılan bir şey olduğunda sorabileceğiniz insanları keşfedin en azından insan gibi insan varsa sıkışınca onlardan yardım istersiniz.bir kısım kendini everestte filan gösterecektir.

Ben de kamudayım, boş vakitlerimde boş boş takılmaktansa, çay kahve lak lak yapmaktansa kitabımı okuyorum. Ohhhhh miss:)
Ya oda arkadasim sordu ne okuyorsun diye soyledim. Hii dedi. Ben de yanlis birsey mi yaptim diye sormak istedim acikcasi. Onun isi cok yogun ama bana henuz is vermediler ki.

ben de kamuda mühendisim senin gibi..amirim beni görmüyor Allahtan kalabalık da değil ofis kitap okuyorum film izliyorum nette geziyorum çok güzel vakit geçiyor:)

Ya oda arkadasim sordu ne okuyorsun diye soyledim. Hii dedi. Ben de yanlis birsey mi yaptim diye sormak istedim acikcasi. Onun isi cok yogun ama bana henuz is vermediler ki.
Belki ne yaptığınızdan ziyade ne okuduğunuzu merak ettiği için sormuştur :) bana da ne okuyorsun diye sorarlar mesela, hangi kitabı okuduğumu merak ettikleri için..

Gerçi bizim kurumda mesai arkadaşlarımda okur.

Ben de kamuda mühendisim hiç kitap okuyacak zamanım olmadı hatta eski kurumumda akşam 6 olunca hemen gidiyorsunuz diyen bi koordinatörüm vardı :kızgın:

Diğer arkadaşların da yoğunsa onlara yani gelecekteki haline iyi bak ve bu günlerin tadını çıkar :dondurma: kitap okumak neden garip olsun keşke herkes okusa boş beleş vakit geçireceğine

Dert oldu bana gercekten. Kamudayim. Yeni basladim ve dogru duzgun isim yok henuz. Ne yapmam gerek zamani nasil gecirmeliyim. Internetten kitap okumak cok mu garip bir durum?

Ben ilk atandığımda tektim odada, kitap okurdum, yds ye hazırlanırdım vs. Sonra 5 kişi bir odayı paylaştık, o ara zaten nöbet tutup izin kullanıyordum. Odada da 4 kadındık, car car akşama kadar konuşurduk iş olmazsa :) kaynanaları kocaları çekiştirirdik:KK45: sonra Ankara'ya geldim, ilk iş yerim çok boştu, kitap okudum hep. Sonraki iki iş yerimde de tuvalete gidecek vaktim olmadı (hala olmuyor). :) kitap okuma dışında bir şey gelmiyor aklıma benim.

Ben de kamudayım işlerin yoğun olduğu da oluyor mesela bu hafta biraz işim var ama bugun kitap okudum. Önceleri yabancı diziler izliyordum youtube yasaklandı :) şimdi bilgisayarda yapacak pek bir şey olmadığından maillerime bakıp sonra kitaba gömülüyorum. Zamanı değerlendirmek için bence güzel bir şey kitap. Garip de değil, bazısı okumayı sevmez ama okuyanı kıskanır. Ben ilk atandığımda pek boş vaktim olmuyordu nerede iş yapmayan var onlarınki yüklenirdi, şimdi kimse karışamıyor yeni gelen bir arkadaş var o bile tüm gün telefonunu kurcalıyor. :)

Özel sektör olsaydı iş varmış gibi yapın derdim ama kamuda eğer iş yoksa kitap okuyun , oyun oynayın , mesleğinizle ilgili bloglara Bakın .

Software development projeleri yönetiyorum ve yeni başlayan junior mühendislere "masa projesi" veriyorum.
Kusura bakmayin türkçem fazla iyi değil ama kendinize Project management standartlarini öğretebilirsiniz. PRINCE2, PMI,AGILE filan. Bunlar zaten basic. İlk 3 senenizi yer (insanlar Master yapıyor sadece bu konularin hakkinda)

Sonra sana zaten proje verirler. Sen ilk bi teoretik yönetmeyi öğren

Back
X