- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
BENİM HİÇ ABLAM OLMADI O YÜZDEN RAHATIM :)
her gittiğinde çıktığında yanlışında patrona ispiyonla. bir daha ki gelen ablaya aynı toleransı gösterme.
aa şu an şok yaşıyorum her yerde mi böylelermişben sadece bizimki böyle sanıyordum vay anasını yaaa 7 senedir çalıştığım şirkette en erken çıkan çaycı ablamızdır.. biz patrona sormadan işten çıkamazken o eyvallah etmeden sessizce kaçar.. ben bir kere gideyim dedim telefonlarıma cevap vermemişlerdi ertesi gün 5 karış surat patron beklenmeden gidilir miymiş.. ee çaycı gidiyor dediğimde bizim yaptığımız iş aynımıymış benim sorumluluğum varmış şirket emanet ediyorlarmış bende ayda 100 lira farkla mı emanet ediyorsunuz şirketi dedim susup kaldılar.. 7 senede bir kere masamı temizlememiş kadın izne çıktığında onun işlerini bana yaptırdılar bir iki kere yaptım sonra hiç salağa yattım bir iki çok hatırlı müşteri gelirse çay kahve yaparım o kadar.. ben izne çıkınca masam tozdan geçilmez hanımefendi elini bile sürmez.. bir gün söyledim patrona o gidince işler aksamıyor ben gidince de benim işler aksamasın muhasebeyi tutuversin bir zahmet... ama bizimkinin yeri çok sağlam özel işlerini görüyor meyve saatleri ara öğünler yapıyor onlar için hemde hiç aksatmaz onlara hizmette sınır yok bize gelince sen mi istemiştin çayı diyor yani çık yukarı al beni ayağına çağırma demeye getiriyor bencede bunlar şirket özel eğitim almışlar çalışanları nasıl ekarte edip patronun gözüne girip her istediğimizi yaptırırız.. birde acayip acıyorlar yazık abla her işe koşturuyor Allah razı olsun diyorlar sanki kara kaşınız kara gözünüz için yapıyor para verme bak bakalım yapacak mı
Hiç anlamam demeli ve bunun üzerine oynamalıydınız
ciddi ciddi adamdan zamanında baya çekmiş bu ablamız. bu fenalıkla nasıl kocalardan çekiyorlar anlam veremiyorum :)
ciddi ciddi adamdan zamanında baya çekmiş bu ablamız. bu fenalıkla nasıl kocalardan çekiyorlar anlam veremiyorum :)
Bizimde şirkette fenamı fena sinsi çaycı bir bekar kadın vardı oda benim odamı temizlemezdi masayıda silmezdi çay zaten getirmezdi bende hep içimden derdlm inşallah sanada çektiren olur diye çünkü sürekli işten kaytarırıdı yalan söylerdi hatta hırsızlıkta yapardı ama ben gidip şikayette etmedim ispiyonlamadım da sonra duydum ki evlenmiş amaevlendiği adam bunu üzerine borç çekmiş , ne kadar para biriktirdiyse kocaya kaptırmış etraftata kocasını şikayet ediyormuş , al mazlumun ahını çıkar aheste ,aheste
Bizim de vardı çaycı teyzemiz
Çayımızı kendimiz alırdık işimiz çok ise rica ederdik de getirirdi ayda yılda bir
Ama çaycı çıktı ise müşteriye çay getirtecek kimse bulamazdık bizim sekreterimiz yerinden kalkmazdı
Biz mi getireceğiz dedik bazen getirdik bile ama hoş olmadı
Sonra onlar 5 ye çıkar biz 6,5 da çıkardık o ara çok sıkıntı oluyor diye 6 da çıksınlar dedi patron da olay oldu
Bu şirkette en çok biz çalışıyoruz diye
Oysa biz evde de çalışıyorduk artı şehir dışı vs vardı
Sonuçta sabah temizlik sonrası çay yapmak ve gelen olursa çay vermek dışında bir iş yoktu bulaşığı makine yıkıyordu işte dizip çıkarıyordu
sekretelrer de fena ama bi abla kadar olamazlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?