iş yerinde sürekli siyaset konuşulması

mimosa11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
1.804
1.013
arkadaşlar artık dayanamıyorum ya. sürekli siyaset ama belli bir bakış açısından olan insanlar.
sürekli haber siteleri okunup yorumlanıyor, sürekli erken seçim konuşuluyor, hatta şu an bile.
belli bir çevreyi kötüleme derdindeler. yani asıl dertleri belli bir partiye ve kişilere laf saydırmak.
ve burası bir devlet dairesi yani yasak normalde böyle konuşulması, ben rahatsız oluyorum ama bir defa konuya girersem bir daha çıkamam diye hiç sesimi çıkartmıyorum ama sabır da bi yere kadar.
normalde de siyasetten hiç haz etmem.

Devlet dairelerinde neden siyaset konuşmak yasak?
İcraat yasak diye biliyorum sadece

Devlet dairesinde siyaset konuşmak yasak ama konuşmayan yok...
Bizim kurumda öyle farklı görüşten her çeşit insan var ama ben rahatsız olmuyorum duymamazlıktan geliyorum...

sizin yapabileceğiniz hiç bişey yok maalesef, insanların bu konuda düşünceli ve duyarlı olması lazım.uzak durmak en mantıklısı:KK51:

bilmiyorum ama sürekli konuşulması da hoş değil ya.
burda her zihniyetten insan varken.
biraz saygılı olmak bu kadar zor mu ?
hoş değil ayrı yasak ayrı size ters geldiği için rahatsız olduğunuzu düşünüyorum malum düşünce özgürlüğü olan bir ülkedeyiz..
saygıya gelirseniz rica edersiniz uymazlarsa saygısızlıktır ama bir uyarınız dahi yok anladığım kadarıyla..tavşan dağa küsmüş dağın haber i olmamış muhabbeti sizinki

Devlet dairesinde siyaset konuşmak yasak ama konuşmayan yok...
Bizim kurumda öyle farklı görüşten her çeşit insan var ama ben rahatsız olmuyorum duymamazlıktan geliyorum...

rahatsız olmamak için dinlememeye çalışıyorum, duymamaya çalışıyorum.
konuşulmayan yer yok tabi ama sürekli de konuşulmazki.

hoş değil ayrı yasak ayrı size ters geldiği için rahatsız olduğunuzu düşünüyorum malum düşünce özgürlüğü olan bir ülkedeyiz..
saygıya gelirseniz rica edersiniz uymazlarsa saygısızlıktır ama bir uyarınız dahi yok anladığım kadarıyla..tavşan dağa küsmüş dağın haber i olmamış muhabbeti sizinki

seçimden sonra artık dayanamayıp bir uyarıda bulundum kırıcı olmayalım saygılı olalım felan filan gibilerden ama 2 gün geçiyo yine aynı.

bende fikirlerimi söyleyebilirim tabiki ama bir iki denedim baktım uzadıkça uzuyor ve konu başka yerlere çekiliyor bende uzak durmaya çalışıyorum artık.

seçimden sonra artık dayanamayıp bir uyarıda bulundum kırıcı olmayalım saygılı olalım felan filan gibilerden ama 2 gün geçiyo yine aynı.
öyle demeyin de o zaman arkadaşlar herkesin siyasi düşünce özgürlüğü var fakat 7*24 bunu konuşmanız bende gürültü kirliliğini uyandırıyor ve rahatsız oluyorum ..lütfen siyasi muhabbetlerinizde biraz tolerans gösterip azaltma yoluna gitseniz deseniz..Anlamazlar mı acep?anlamazlarsa size saygı duyarım bir kulak tıkacı alın :KK66:

öyle demeyin de o zaman arkadaşlar herkesin siyasi düşünce özgürlüğü var fakat 7*24 bunu konuşmanız bende gürültü kirliliğini uyandırıyor ve rahatsız oluyorum ..lütfen siyasi muhabbetlerinizde biraz tolerans gösterip azaltma yoluna gitseniz deseniz..Anlamazlar mı acep?anlamazlarsa size saygı duyarım bir kulak tıkacı alın :KK66:

haklısınız denemek lazım

Evet ya sadece iş yerinde değil otobüste her yerde duyuyorum ben alıştım artık çünkü gündem bu , başka konusucak birşeyimiz yok , bir başarımız yok ki adamlar futbol konuşsun ne futbolumuz kaldı ne olimpiyat ne bir şeyimiz varsa yoksa siyaset kaldı terör kaldı onu konuşuyoruz.

Evet ya sadece iş yerinde değil otobüste her yerde duyuyorum ben alıştım artık çünkü gündem bu , başka konusucak birşeyimiz yok , bir başarımız yok ki adamlar futbol konuşsun ne futbolumuz kaldı ne olimpiyat ne bir şeyimiz varsa yoksa siyaset kaldı terör kaldı onu konuşuyoruz.

evet ne yazıkki insanların kendileri hakkında konuşacak güzel bir şeyi yok.
basitlikten başka bir şey değil.

Aynı kafada insanlar bir araya gelir konuşur birbirlerine yandaş ve yalaka olup haklı olmaktan haz alır. Farklı açılar olursa saldırırlar. Zaten bahsettiğinizden anladığım belli hangi taraf oldukları, ne oldukları, ne düşündükleri. Bence bulaşmayın derim, farklı fikri sindiremezler bir de takarlar size. Sanki babalarının oğlu, hayat felsefeleri. Okumuş cahiller de geç.

X