İş yerinde üzerime yürüdü

Vücut dilini çok fazla kullandığımi söylüyorum ama bu normal hayatimda da böyle yani parmak gösterip aloooo demedim. Oturuyorum bak hakkımı yiyorsun yapma dedim bana o elini indir dedi. Kameralarda mevcut hepsi. Benim anlayamadığım şey bu adamın bu kadar şiddet eğilimi göstermesi . Bu iki oldu ve karşısında ki bı kadın. Bağır çağır tamam ama üstüme yürümek nedir.
Onu anladim zaten
Yani vucut dilini çok kullanıyor olmaniz size normal ama karsidaki kendisine saldiri ya da tehdit olarak algilamis olabilir diyorum
O zaman da o haklı konuma gelebilir 3. bir kisinin nezdinde

Gayet kötü yaklaştıniz. Suçlar gibi yaklastiniz. Herkes tepkiliyse kendinize bakın dediniz. Ne dememi bekliyorsunuz ? Herkes tepkili olunca ben yanlış mı oluyorum ? Ki genelde bı olaydan sonra sorarım. Benim bı hatam var mıydı varsa söyleyin düzelteyim diye. Hayatım boyunca öz eleştirim olmuştur hep. Yani konu şiddet eğilimi. Ve ben böyle şeylere gelemiyorum. Gercekten bı erkeğin üstünlük taslamasini kaldıramıyorum. Kendime hakim olamama sebebim bu. Tepkili olma sebepleri fazla izin kullanıyor olmak normalde yasak. Ama ben ise girerken okulundan dolayı bunu konuşup girdim ve izin verdiler. Şimdi anlayamıyorum. İnsanlar tepkili olunca ben hatalı olduğumu kabullenip oturayım mi ? Hakkımı savunmak istiyorum. Kendini erkek sanıp patron yamakligi yaparak beni aşağılayamaz
Yoo, anlatımınıza göre yorumumu yaptım. Sizde bana tedavi ol dediniz :D
"işyerindeki herkes" size tepkiliyse sorunu kendinizde arayın dedim doğru. Sizde konunun en başında iş yerindeki herkes bana tepkili dediniz, bende buna göre yorum yaptım, grup olarak bana tepkililer deseydiniz yanlış anlaşılma olmayacaktı.
Bu olayların en başında, ilk tepki gösterdikleri sırada "ben okulumdan dolayı izin kullanıyorum, patronla bu şekilde konuşup anlaşarak girdim." tarzında konuşsaydınız keşke. Evet işyerinde fazla izin kullanan eleman her zaman göze batar ama bu onun üzerine yürünmesi gerek demek değildir. Size bunları yapmaya hakkı yok. Bu olayı yaşatmaya da hakkı yok. Ancak sizinde bir hatanız var, el hareketi kullanmanız. Bu yanlış anlaşılmaya sebebiyet verip kavgayı alevlendirmiş olabilir. Bende el hareketi kullanmayı severim ama seven var sevemeyen var. Herkesin yanında, özellikle kavga anında kullanmam. Yanlış anlaşılmalar sebebiyet verebilir sizin olayınızda olduğu gibi. Patronunuza şikayet edin, cimer böyle şeylerle uğraşır mı bilmiyorum ama ilk muhatabınız patronunuz olsun. Ben nedense birşey çıkacağını sanmıyorum, en fazla uyarı verilir. İşten atılma konusunda da eğer o atılırsa sizinde atılmanız gerekir, çünkü o da bana el kol hareketi yaptı diyebilir.

Sen kimsin cümlesini kurana kadar olurmu öyle şey deyip tepem atmıştı.
Ama bu sen kimsin cümlesi beni aşırı aşırı aşırı sinirlendirir,dolayısı ile kim kullanırsa kullansın içimden onun kafasını duvara çarpmak gelir.
Yalnız kabul edin eğer laf dalaşına girildiyse karşıdakini nakavt eden (özellikle alaycı tavırla söylendiğinde) sihirli bir soru kalıbıdır :KK53: :KK70:

Evet ben de bunu anlamıyorum. Ben anlaşıp girdim ve bu onlarin zoruna gitti. İse girdiğimdsn beri tepkililer. Hepsi değil bir de özellikle o masa. 4 kişiler. Birbirlerini doldurup benimle tartışıyorlar.
Yarin gidip patronunuzla ya da şu an bir üst amiriniz kimse onunla konuşun durumu da şikayet eder gibi değil de boyle bir sorun yaşadık ben çözüm bulmakta zorlaniyorum o yuzden size geldim diyerek belirtin.

Avukat dava falan boş. Kamera görüntüsü varsa alın twitterda yayınlayın gayet iş yerinizin ismi üstünüze yürüyen adamın cismiyle. Anca bundan anlıyorlar maalesef.

Evet doğru. Buradaki kadınlar ortadaki şiddet eğilimini görmeyip beni suçluyorlar o daha büyük gariplik şuan.
Diyorum ya bizim halkımız böyle şiddetin haklısı yoktur sebep ne olursa olsun şiddet asla çözüm ve cevap değildir. Ama orda değildim tabi bilemiyorum belki de gerçekten tahrik edici şeyler yaptınız yapsanızda hakkı yok üzerinize yürümeye ama insanlrla iletişimde malesef kabul görmez tahrik edici hareketleriniz nacizane tavsiyem biraz elinize kolunuza sahip çıkın bence kimse bu kızın yapısı bu diyip alttan almaaz🤗 bende çok asabi bi insanım ve şiddete çok karşıyım ama karşımda tartışma esnasında sesini yükseltip elini kolunu sallayarak veya suratındaki mimikleriyle beni tahrik eden insanlar olduğunda nevrim dönüyo yaptığım tek şey uzaklaşmak oluyo tabi konuşma yetimi kaybediyorum sanki o an aklımdan geçen tek şey ağzına bi tane vurmak oluyo yapmıyorum tabi ama her insan kendini tutamaz öfke kontrolü dersi verilmiyo malesef 👍

Ben de bunu anlayamıyorum , karşımdaki kadın olsa yemin ederim şikayet bile etmem. Ama bı erkek benim üstüme yürüyüp bana ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın diyor ya kafayı yiyorum ve gerçekten defolup gitmesini istiyorum. Bı insana insan gibi konuşmak varken her konuda laf sokmaya çalışıyorlar bir senedir susuyorum ama bu son noktaydi.
defolup gitsin zaten. Burda ki millette şaka gibi. Haketmişsine getiriyorlar lafı. Kendinize gelin bir ya, yok ellerini kullanmışmış, yok tahrik etmişmişsin. Hangi sebep o hayvanın bu kadının üzerine yürümesini, milletin tutacak kadar ileri götürmesini haklı çıkarır?? milletin karısının kızının üstüne yürümek bu kadar kolay mı ya. Karşısında erkek olsa gıkını çıkarmaz böyle magandalar

Yoo, anlatımınıza göre yorumumu yaptım. Sizde bana tedavi ol dediniz :KK70:
"işyerindeki herkes" size tepkiliyse sorunu kendinizde arayın dedim doğru. Sizde konunun en başında iş yerindeki herkes bana tepkili dediniz, bende buna göre yorum yaptım, grup olarak bana tepkililer deseydiniz yanlış anlaşılma olmayacaktı.
Bu olayların en başında, ilk tepki gösterdikleri sırada "ben okulumdan dolayı izin kullanıyorum, patronla bu şekilde konuşup anlaşarak girdim." tarzında konuşsaydınız keşke. Evet işyerinde fazla izin kullanan eleman her zaman göze batar ama bu onun üzerine yürünmesi gerek demek değildir. Size bunları yapmaya hakkı yok. Bu olayı yaşatmaya da hakkı yok. Ancak sizinde bir hatanız var, el hareketi kullanmanız. Bu yanlış anlaşılmaya sebebiyet verip kavgayı alevlendirmiş olabilir. Bende el hareketi kullanmayı severim ama seven var sevemeyen var. Herkesin yanında, özellikle kavga anında kullanmam. Yanlış anlaşılmalar sebebiyet verebilir sizin olayınızda olduğu gibi. Patronunuza şikayet edin, cimer böyle şeylerle uğraşır mı bilmiyorum ama ilk muhatabınız patronunuz olsun. Ben nedense birşey çıkacağını sanmıyorum, en fazla uyarı verilir. İşten atılma konusunda da eğer o atılırsa sizinde atılmanız gerekir, çünkü o da bana el kol hareketi yaptı diyebilir.
Haklısınız yazımda herkes demişim. Yüz yüze konuşmak gibi değil burası yazıyla kendimi açıkça ifade edemiyorum doğru söylüyorsunuz. Ama benim canımı sıkan zaten bana ise girdigimden beri bu şekilde yaklaşmaları. Ben de birşey çıkacağını düşünmüyorum ama konuyu başından beri bilen arkadaşım yasal olarak haklarını ara ve konu her ne olursa olsun işten çıkarılmak zorunda olduğunu söyledi. Yani yemin ederim mutfakta yemek yiyordum ve gelip bir anda laf soktu. İki dakika öncesinde kola almıştık kavgalı olduğumuz halde ona bardak getirmiştim içsin diye. Anlayamıyorum kötü hiç birsekilde yaklasmadim. Gerçekten çözemiyorum artık

defolup gitsin zaten. Burda ki millette şaka gibi. Haketmişsine getiriyorlar lafı. Kendinize gelin bir ya, yok ellerini kullanmışmış, yok tahrik etmişmişsin. Hangi sebep o hayvanın bu kadının üzerine yürümesini, milletin tutacak kadar ileri götürmesini haklı çıkarır?? milletin karısının kızının üstüne yürümek bu kadar kolay mı ya. Karşısında erkek olsa gıkını çıkarmaz böyle magandalar
Evet tam olarak beni sinirlendiren bu

Şiddet asla kabul edilemez, ne yapmış olursanız olun karşı tarafın size bu şekilde davranmaya hakkı yok.
Kaldı ki orası işyeri.
Her gün bir sürü kadının katledildiği ülkemizde sen de tahrik etmeseydin demek, o saatte orada ne işi varmış demek gibi geliyor bana.
Burada bile haklılığınızı ispat etmeye çalışıyorsunuz.
Kimse o yaratık için "ne olursa olsun bir sıkıntısı varsa ve bunu sizinle çözemiyorsa amirine gitmeliydi, sıkıntısını anlatıp çözüm bulmaya çalışmalıydı, öfkesini kontrol edebilmeliydi" demiyor.
Size tahrik mi ettiniz keşke yapmasaydınız deniliyor.
Bir sürü kişinin iş arkadaşıyla sıkıntısı var, çok ağır mobbinge maruz kalan insanlar var, sağa sola saldırdıklarını birilerinin üstüne yürüdüklerini hiç görmedim ben. Genellikle asıl sıkıntılı tipler gözüne kestirdikleri insanlara bu şekilde hem fiziksel hem psikolojik şiddet uygulayarak egosunu tatmin etmeye çalışıyor.
Siz ciddi anlamda sorunlu bir kişi olsanız dahi, o kişinin bunu yapmaya hakkı yok.
Yukarıda bir arkadaşın söylediği gibi, cinsiyetiniz erkek olsaydı o yaratık bunu yapmaya cesaret edemezdi.
Ülkemizde toplumun kadın hakları konusunda bilincinin ve empati yeteneğinin gelişmesi gerekiyor.
O kadın ben de olabilirdim ve tahrik mi ettin diye bana da sorulabilirdi dememiz gerekiyor.
Ülkemizde ruh hastası insanlar var arkadaşlar, bunları tahrik etmenize gerek yok. Saldırmaya hazır, hele ki kendini oraların ağası gibi görüyorsa onu tutabilene aşk olsun.
Konu sahibi umarım haksız duruma düşmezsiniz, Allah yardımcınız olsun.

O elini indir dediğine göre çok dikkat çekici el kol hareketi yapıyorsunuz bence ben el kol hareketi yaparım diye kenara çekilmeyi sizde de hata var biri bana agresifce vücut diliyle konuşsa çok irrite olurum ama bu onları haklı yapmaz zaten iğrenç bı insan anlattığıniza göre

Şiddet asla kabul edilemez, ne yapmış olursanız olun karşı tarafın size bu şekilde davranmaya hakkı yok.
Kaldı ki orası işyeri.
Her gün bir sürü kadının katledildiği ülkemizde sen de tahrik etmeseydin demek, o saatte orada ne işi varmış demek gibi geliyor bana.
Burada bile haklılığınızı ispat etmeye çalışıyorsunuz.
Kimse o yaratık için "ne olursa olsun bir sıkıntısı varsa ve bunu sizinle çözemiyorsa amirine gitmeliydi, sıkıntısını anlatıp çözüm bulmaya çalışmalıydı, öfkesini kontrol edebilmeliydi" demiyor.
Size tahrik mi ettiniz keşke yapmasaydınız deniliyor.
Bir sürü kişinin iş arkadaşıyla sıkıntısı var, çok ağır mobbinge maruz kalan insanlar var, sağa sola saldırdıklarını birilerinin üstüne yürüdüklerini hiç görmedim ben. Genellikle asıl sıkıntılı tipler gözüne kestirdikleri insanlara bu şekilde hem fiziksel hem psikolojik şiddet uygulayarak egosunu tatmin etmeye çalışıyor.
Siz ciddi anlamda sorunlu bir kişi olsanız dahi, o kişinin bunu yapmaya hakkı yok.
Yukarıda bir arkadaşın söylediği gibi, cinsiyetiniz erkek olsaydı o yaratık bunu yapmaya cesaret edemezdi.
Ülkemizde toplumun kadın hakları konusunda bilincinin ve empati yeteneğinin gelişmesi gerekiyor.
O kadın ben de olabilirdim ve tahrik mi ettin diye bana da sorulabilirdi dememiz gerekiyor.
Ülkemizde ruh hastası insanlar var arkadaşlar, bunları tahrik etmenize gerek yok. Saldırmaya hazır, hele ki kendini oraların ağası gibi görüyorsa onu tutabilene aşk olsun.
Konu sahibi umarım haksız duruma düşmezsiniz, Allah yardımcınız olsun.
Çok sağolun. Böyle destek oldukça kendimi daha güçlü hissediyorum. Haksız duruma düşsem bile kadın haklarını savunmak istiyorum. Bu ben değil bı başkası olsaydı gerçekten aynı tepkide olurdum ki hayatım boyunca hep böyle oldum.

O elini indir dediğine göre çok dikkat çekici el kol hareketi yapıyorsunuz bence ben el kol hareketi yaparım diye kenara çekilmeyi sizde de hata var biri bana agresifce vücut diliyle konuşsa çok irrite olurum ama bu onları haklı yapmaz zaten iğrenç bı insan anlattığıniza göre
Yahu sadece vücut dilimi kullandım. Hadi diyelim hataliyim. El kol yaptim. Benim üstüme yürüdü ya üstüme ? Bıraksalar ne olacaktı dövecek miydi? Ben hatamı kabul ederim , yarın gidip diyeyim ki ben de hataliyim. Ne olacak ? Bu insan hiçbir ceza almayacak. Sinirim bozuluyo. Kendini ağa paşa sanıp böyle davrananlarin cezalandırılmasını istiyorum

Hukuk da tahrik indirimi var ama kk ' da yok 😂 kk kadınları kendi içinde medeniyet 😬 Kadın -erkek karşımızdakini tahrik ederek konuşamayız, onun ayağını kaydırmak için hesap kitap yapıp sağda solda duyduğumuz kelimelerle ( kadın beyanı esastır- cimer gibi ) insanlardan hırsımızı çıkaramayız, kadın olamamız bizim eksik ezik vs olduğumuzu göstermez sırf bizi dışlıyorlar sevmiyorlar diye kadın yönümüzü kullanamayız. Ben bir kadınım burada rastgele 10 mesajıma bakın erkek şiddetine karşı görüşümü anlarsınız herşeyi geçtim kız annesiyim şiddet uygulayacak adamın aklını alırım,ç. Ama kızım da meşru savaşacak daha önce tartıştığı adamın güya şiddetini mazur görüp ikinci defa sırf ona saldırsın diye tahrik etmeyecek kadar zeki bir kız olacak. Sırf Sırf iş yerinde beni sevmiyorlar diye bakın bakın kadına şiddet cimer bimer federaller muhabbetine girmeyecek ... " kadın" diye salt haksız veya salt haklı değiliz arkadaşlar. Bu kadın haklarını da haksız kılan bir görüş oluyor dönüp dolaştığında.

Hukuk da tahrik indirimi var ama kk ' da yok 😂 kk kadınları kendi içinde medeniyet 😬 Kadın -erkek karşımızdakini tahrik ederek konuşamayız, onun ayağını kaydırmak için hesap kitap yapıp sağda solda duyduğumuz kelimelerle ( kadın beyanı esastır- cimer gibi ) insanlardan hırsımızı çıkaramayız, kadın olamamız bizim eksik ezik vs olduğumuzu göstermez sırf bizi dışlıyorlar sevmiyorlar diye kadın yönümüzü kullanamayız. Ben bir kadınım burada rastgele 10 mesajıma bakın erkek şiddetine karşı görüşümü anlarsınız herşeyi geçtim kız annesiyim şiddet uygulayacak adamın aklını alırım,ç. Ama kızım da meşru savaşacak daha önce tartıştığı adamın güya şiddetini mazur görüp ikinci defa sırf ona saldırsın diye tahrik etmeyecek kadar zeki bir kız olacak. Sırf Sırf iş yerinde beni sevmiyorlar diye bakın bakın kadına şiddet cimer bimer federaller muhabbetine girmeyecek ... " kadın" diye salt haksız veya salt haklı değiliz arkadaşlar. Bu kadın haklarını da haksız kılan bir görüş oluyor dönüp dolaştığında.
Ben kimseyi tahrik etmedim hanımefendi. Tahrik etmek istesem iki dakika öncesinde kavgalı olduğumuz halde sırf o da içsin diye kalkıp ona bardak getirmem. Sipariş verirken ona sormam vs vs. İşinden olmasın herkes ekmeğinin peşinde diye sustum ilkinde. Kadın hakları diye ayağa kalkma sebebim üstüme yürüyüp bana hicbirsey yapamazsın diyip kadinligimi asagilamasi olay. Beni karalamadan önce karşıdakinin davranışları önemli. Şiddet eğilimli bir insan var karşı da kızınız gayet düzgün bı şekilde işini yaptığı halde böyle hakkı yendiğinde sinirlenmez mi ? Sinirlendi diye bı erkek üstüne mi yürümeli ? Ben kadın olarak bı senedir gayet güçlü bir şekilde savaşıyorum kendileriyle bu zamana kadar oyun peşinde olsaydım eğer emin olun daha iyisini yapar ve kendimi dovdurturdum. Ve böyle hak aramaya calismazdim. En önemlisi oyun yapmak isteseydim tam orada polisi arar ve kendimi güvende hissetmiyorum derdim ve o adama soruşturma acilirdi. Olayı yorumlarken biraz mantıkli düşünerek yorumlayın. Bu şekilde şiddet eğilimi gösteren bı adama karşı bana tahrik etmeseydin demeniz, etek giymeseydin o da taciz etmeseydi demenizle aynı şey. İyi gunler.

Sizi yorumlarınızdan biliyorum, hep akılcı mantıklı yorumlar yapan ve saygı duyduğum bir üyesiniz ama bu konuda görüşünüze katılamayacağım.
Kadın olmak bizi her konuda haklı kılmaz evet.
Diyelim ki saldıran veya tahrik edilen yaratık bir kadın olsaydı yani kadın kadına saldırmış olsaydı o kadının da ne olursa olsun saldırmaya hakkı yok derdik.
Saldırmak, üzerine yürümek gibi hayvani davranışlar hiçbir yerde yapılamaz, işyerinde hiç yapılamaz.
Kadının kadına saldırması kabul edilemezken bir erkeğin kendinden fiziksel anlamda dezavantajlı olan kadına saldırmasını "ama tahrik edilmiş" diyerek hoş göremeyiz.
Çalışan bir kişiyseniz envai çeşit insanla karşılaşmışsınızdır.
Tahrik eden de, küçümseyen de, arkanızdan iftira atıp yüzünüze utanmadan gülen de bin bir çeşit insan var.
Saldırır mısınız, bunlarla başa çıkmak için ne yaparsınız?
Bir sorun varsa çözmeye çalışırsınız, çözemiyorsanız amire gidersiniz, gene mi çözülmedi iletişimi minimuma indirirsiniz yani sizi tahrik eden kişilere karşı birçok seçenek varken tahrik oldum deyip saldıramazsınız. Saldıranı hoş göremezsiniz.
Hukukta tahrik indirimi var ama o kişi yine suçlu kabul ediliyor yine ceza alıyor.
Tahrik oldum diyen ya da olan masum konumuna gelmiyor.

Son düzenleme:
Sizin cok izin kullanmaniz o kisilerin isini etkiliyor mu? Oyleyse bu konuda imada bulunanlara ben anlasarak girdim, bir sorununuz varsa islerin yetismesi ile ilgili X hanim/bey (amiriniz) ile gorusun dedikten sonra hicbir yorumda bulunmazdim ben olsam. Ayrica siz de ofkenize hakim olmak zorundasiniz, karsi taraf da. Sizin kadin olmaniz is ortaminda ofke kontrolu konusunda pozitif ayrimcilik yasamaniz gerektigi anlamina gelmiyor. Bilmiyorum kurumsal sirkette misiniz ama benim ekibimde olsaniz ben ikinizi de ofke kontrolu konusunda destek almaya yonlendirirdim. Hakli ve haksiz olmaktan bagimsiz bir sekilde is ortaminin dinamigini bozmaya gerek yok. Ki benim ekibime yeni katilan biri ile daha eski biri arasinda bir sorun yasandi yeni kisinin hata yapmasi sonucu. Yeni katilan kisi ekstra supervizyon alarak hatalarini gordu, bununla ilgili bize bir sunum yapti ve kendini gelistirdi, eski calisani da sorun cozme ve kriz yonetimi konusunda yetersiz gordugum icin uyari verdim ve bu konuda kocluk hizmeti almaya basladi. Cunku onemli olan is dinamiginin bozulmamasi, kisisel cikarlardan cok daha onemli bu benim ekibe bakis acim acisindan.

Ben kimseyi tahrik etmedim hanımefendi. Tahrik etmek istesem iki dakika öncesinde kavgalı olduğumuz halde sırf o da içsin diye kalkıp ona bardak getirmem. Sipariş verirken ona sormam vs vs. İşinden olmasın herkes ekmeğinin peşinde diye sustum ilkinde. Kadın hakları diye ayağa kalkma sebebim üstüme yürüyüp bana hicbirsey yapamazsın diyip kadinligimi asagilamasi olay. Beni karalamadan önce karşıdakinin davranışları önemli. Şiddet eğilimli bir insan var karşı da kızınız gayet düzgün bı şekilde işini yaptığı halde böyle hakkı yendiğinde sinirlenmez mi ? Sinirlendi diye bı erkek üstüne mi yürümeli ? Ben kadın olarak bı senedir gayet güçlü bir şekilde savaşıyorum kendileriyle bu zamana kadar oyun peşinde olsaydım eğer emin olun daha iyisini yapar ve kendimi dovdurturdum. Ve böyle hak aramaya calismazdim. En önemlisi oyun yapmak isteseydim tam orada polisi arar ve kendimi güvende hissetmiyorum derdim ve o adama soruşturma acilirdi. Olayı yorumlarken biraz mantıkli düşünerek yorumlayın. Bu şekilde şiddet eğilimi gösteren bı adama karşı bana tahrik etmeseydin demeniz, etek giymeseydin o da taciz etmeseydi demenizle aynı şey. İyi gunler.
Popülist bir yaklaşımla yine kaçak güreşiyorsun. Taciz ile ne alakası var savunduğum görüşün yön değiştirip rüzgarı arkana almak istiyorsun. Neden taciz konusunu açtın tacize tecavüze mi uğradın ? Ben tecavüzcüyü mü destekliyorum son yazdığın paragraf ile biz ne konuşuyoruz ? İşyerinde yaptığın ince hesapları , dağ ayısı mesai arkadaşların anlamaz tongaya düşer ama lütfen bana yapma. Eğer olay anında polise şikayet etseydin tüm yorumlarım farklı olacaktı. Etmedin çünkü edilecek bir şey yoktu. İş arkadaşların patronun her kimse saçmalama bunun için polise mi gideceksin diyeceklerdi ? Olaya şahit olanlar seni haksız görecekti. Şikayet etseydin adam değil belki sen işten çıkacaktın , çıkarılacaktın. Hangi aklıevvel cimer fikrini verdiyse cimere git bak üzerime yürüyor de adamı işten atarlar dedi. Şimdi et şikayet, hemen git polise et, can güvenliğim tehlikede şiddet yanlısı en ufak ikaza bile saldıran azılı bir katil var karşımızda kadına şiddet vs vs baya süsledin belki seni öldürme planı yapıyordur ? can güvenliğin yoktur ? konu bu kadar ciddi ise işten çıksın yeter yeaa modunda olmak normal mi ? Özetle ben konuna inanmıyorum, kadınların bu yolu seçmesini etik bulmuyorum. Her gün onlarca kadın öldürülürken devletin ve kamuoyunun hassasiyetini küçük oyunlara heba edilmesini uygun bulmuyorum. Kim neye inanmak isterse inanır... Not: kendini dövdürtmeye çalışmışsın zaten, daha önce sana saldıran bir adamla benzer iletişimi kurmak bu sonucu doğurur. Köpeğe taş atıp aaa ısırdı bu ya ? demek gibi bir şey. Tutmasalardı tutmasalardı diyorsun sürekli belli ki tutmalarından da rahatsız oldun. Ayrıca sana daha önce saldıran bir adama özellikle nezaketli davranman da hatalı, iş listende ona bardak getirmek ondan onay almak mecburi ise bilemem.

Son düzenleme:
Sen kimsin vs dedigini soyleme.kamera kaydinda uzerine yuruyor neticede.ceza alir.kamera ses kaydetsebyazili olarak bu is yerinde ses ve goruntu kaydi yapilmaktadir yazardi.yazmiyorsa sayet ses kaydetmeleri suc.

Back
X