Yoo, anlatımınıza göre yorumumu yaptım. Sizde bana tedavi ol dediniz

"işyerindeki herkes" size tepkiliyse sorunu kendinizde arayın dedim doğru. Sizde konunun en başında iş yerindeki herkes bana tepkili dediniz, bende buna göre yorum yaptım, grup olarak bana tepkililer deseydiniz yanlış anlaşılma olmayacaktı.
Bu olayların en başında, ilk tepki gösterdikleri sırada "ben okulumdan dolayı izin kullanıyorum, patronla bu şekilde konuşup anlaşarak girdim." tarzında konuşsaydınız keşke. Evet işyerinde fazla izin kullanan eleman her zaman göze batar ama bu onun üzerine yürünmesi gerek demek değildir. Size bunları yapmaya hakkı yok. Bu olayı yaşatmaya da hakkı yok. Ancak sizinde bir hatanız var, el hareketi kullanmanız. Bu yanlış anlaşılmaya sebebiyet verip kavgayı alevlendirmiş olabilir. Bende el hareketi kullanmayı severim ama seven var sevemeyen var. Herkesin yanında, özellikle kavga anında kullanmam. Yanlış anlaşılmalar sebebiyet verebilir sizin olayınızda olduğu gibi. Patronunuza şikayet edin, cimer böyle şeylerle uğraşır mı bilmiyorum ama ilk muhatabınız patronunuz olsun. Ben nedense birşey çıkacağını sanmıyorum, en fazla uyarı verilir. İşten atılma konusunda da eğer o atılırsa sizinde atılmanız gerekir, çünkü o da bana el kol hareketi yaptı diyebilir.