ben bu konuyu telefonum ile paylaştım o nedenle var yazım hatalarıIlk önce Türkçe öğrenin bence. En önemlisi. Çünkü yazdığınız hiç bir kelime doğru değil. Madem boş vaktiniz var, çocuk da yetiştiriyorsunuz, ana dilinizi iyi bilin ki, iyi öğretin
pc den konu paylaşılınca elbette düzgün yazılır daha rahat yazabiliyorsnKlavyenize sağlık.
Üye bundan bir önce konusunda üniversite mezunuyum yazmış ama her mesajında herkeZ yazıyor hatta o konuda okumuş insansınız hoş durmuyor diye yazdım mesajimi görmezden geldi ve bir başka mesajında yine aynı şeyi yazdı.ben olsam aa doğru der ve artık devam ettirmezdim.
Nasıl yazmamız gerektiği daha ilkokulda öğretiliyor ama iki üniversite bitirdiğini soyleyen biri de artık 'de da' gibi ayrıntıları geçtim onu hepimiz yapıyoruz ama herkez yazıyorsa olsa yerine ossa yaziyorsa bence de bol bol kitap okumali
Uyarınca cinim sin TDK misin deniliyor :)
Okul bitirdim diyen insanların bile bunu yapmasi zoruma gidiyor kardeş ne yapayım elimde değil
o zaman yanında birilerinin olması daha kötü demekki ya..Ay ben bi dönem senin gibiydim. Öyle bilgisayar internet falan da yok. Bi telefonum vardı. Çok kitap bitirdim öyle. Kafam da rahattı. Şimdi yanımda biri var. Hiç kitap okunmuyor. Maşallah dedikoduyu da pek seviyor. Çok ta konuşuyor. Yalnız geçen günlerimi özledim.
sizin işinizde gercekten cok yogunmuş anllatıgınıza göre..Tüm yorumları okudum, vallahi çok şaşırdım. 1-2 arkadaş dışında kimse var mı böyle bir iş dememiş.
Benim isimde bir sorun var anlaşılan. Daha sabah yataktayken iş sırası yaparak güne başlıyorum. Cumartesi pazar tatil olmasına rağmen bir hafta sonu toplantı olmasa da öğleye kadar bir uyusam diyorum. Gün içinde telefon trafiğinden maillerime bile bakamiyorum. Haftanın son günleri 600-700 kadar mail birikmiş oluyor ve mecburen temizlemek için pc yi hafta sonu da yanıma alıyorum her fırsatta açıp çalışıyorum. Gün içinde tuvalete bile gidemediğim için saatlerce tutmak zorunda kalıyorum. 1 saatlik öğle molasını tam kullandığımı hatırlamam, 10 dakikada yeyip tekrar iş başına dönüyorum.
Haa maaş derseniz 4 katından fazla alıyorum ama omurden gidiyor. Bence halinizden ßikayet etmeyin. Inanın öyle bir iş bulsam kariyer filan dinlemem hemen başlarım. 30 yaşındayım ama sanki 60 yıldır çalışıyorum ve emeklilik malesef çok uzak.
Herkez yazmak ossa yazmak passa yapio yazmak pc yada telefon yanlışı değildir lütfen komik olmayınpc den konu paylaşılınca elbette düzgün yazılır daha rahat yazabiliyorsn
ama telefon ve t9 durumudan dolayı böyle oluyor.. bu mu önemli yani şimdi ? durup durup sizde her konuda insanları böyle rencide ediyorsunuz cok mu iyi birşey yaptığınız oluyor ?
yabancıda yerliside acmıyor vallahi daha cok bunalıyorum
valla bende merak ettim dizi nasıl sarmazNasıl ya? Hangi dizileri izledin de sarmadı mesela?
Yalnız ben asosyal bir karakterim. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.o zaman yanında birilerinin olması daha kötü demekki ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?