Evet ama bu kurumdan hepimiz ekmek yiyoruz hepimiz bişeyler yapmak zorundayız bende ek olarak bi çok şeyi yapıyorum diyo müdür yardımcısı olan kişi etik değil dediğimde yanlışsın cevabı alıyorum.Kac ogun anlasilmissa onu kapsiyor anlasmaniz..Siz,o gun icin ongurulen yemegin sunumunu yapmissaniz sizi baglamaz.
Yani gorev tanimi bellidir..
Ramazan diye oruç tutan kişilere kişi sayısı çok değil ama iş yükünü bana bırakmaları sorun malesefKahvaltı ve öğle yemeği verilen kurumda iftar yemeğini kime verecekmiş.
En kötü yanıma bu iftar yemeği için yardımcı verin diyinEvet ama bu kurumdan hepimiz ekmek yiyoruz hepimiz bişeyler yapmak zorundayız bende ek olarak bi çok şeyi yapıyorum diyo müdür yardımcısı olan kişi etik değil dediğimde yanlışsın cevabı alıyorum.
Ekmek yediğiniz yere siz de ekmek veriyorsunuz. Emek harcıyorsunuz karşılığında ekmeğini tabii ki yiyeceksiniz. İftar yemeği için ek mesai talep edebilirsiniz.Evet ama bu kurumdan hepimiz ekmek yiyoruz hepimiz bişeyler yapmak zorundayız bende ek olarak bi çok şeyi yapıyorum diyo müdür yardımcısı olan kişi etik değil dediğimde yanlışsın cevabı alıyorum.
Canim,biz sana olmasi gerekeni soyluyoruz..Evet ama bu kurumdan hepimiz ekmek yiyoruz hepimiz bişeyler yapmak zorundayız bende ek olarak bi çok şeyi yapıyorum diyo müdür yardımcısı olan kişi etik değil dediğimde yanlışsın cevabı alıyorum.
Kimse elini sürmez ertesi gün işim iki katı olur.O gün icin temizlikten sorumlu olmadan sadece yemekle ilgilensenizacaba olur mu?
Evet maalesef hastalanıp hastanelik olduğumda bile çözümü sen bulacaksın demişti bana.Canim,biz sana olmasi gerekeni soyluyoruz..
Yoksa ozel sektor (cogu) boyledir zaten..Esnek calisma saatleri der,insan kanini emer..
Baksana simdiden fedakarlik adi altinda is yuku bindirilmeye baslanmis.
Yani yapmak zorunda degisin ancak is veren ile aranda bir elektriklenme de olacaktir bu durumdan mutevellit..
Asla kabul etmezler. Geçmiştede benzer sorunlar yaşadım o yüzden buradan fikir almak istedim.Ekmek yediğiniz yere siz de ekmek veriyorsunuz. Emek harcıyorsunuz karşılığında ekmeğini tabii ki yiyeceksiniz. İftar yemeği için ek mesai talep edebilirsiniz.
Kaç kez pazar günü gelip eşiyle yiyip içip bulaşığını ertesi güne bırakmıştı. Yemeği halledip çıksam bile bulaşık bırakacaklar.öğlen yemeğini fazla yapsanız akşam oruçlu olanlar o yemekten yese olmuyor mu ?
mesai bitince de siz çıkın sizi bağlayan bişey yok neticede
o zaman yok deyinKaç kez pazar günü gelip eşiyle yiyip içip bulaşığını ertesi güne bırakmıştı. Yemeği halledip çıksam bile bulaşık bırakacaklar.
Evet maalesef hastalanıp hastanelik olduğumda bile çözümü sen bulacaksın demişti bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?