- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
sağolun fikirleriniz için, ama işte kardeşimin özel durumu var, çekinir konuşmaz soramaz, ne yaptıysak yenemedi, ben bunları kardeşime okutayım en iyisi, belki ikna olur sormaya.
götürür ama çıkartıp yemez ki onu, zaten anladığım kadarıyla onu yiyecek vakti de olmayacak, sürekli bilgisayar ve telefon başında, çağrı kaçırmaması gerekiyormuşbu şekilde de ancak bisküvi atıştırılır patronunun dediği gibi. ama haklısınız dişini göstermezse çok ezilir.
işe bir kişi daha alınsa rahatlar, tez zamanda inşallah
zaten çekingen, bir de telefon başından ayrılmaman lazım demiş patronu, hayatta "çıkmam lazım" diyemez ki :26:
sağolun fikirleriniz için. inşallah kısa zamanda işe bir kişi daha alınır da o arada bunlar hallolur :26:
Bir abla olarak endisenizi anliyorum,ne kadar dusunuyorsunuz kardesinizi benimde 20 yasinda bir kiz kardesim var bende ayniyim ;-) Umarim patronu vicdana gelir ya da sizin dediginiz gibi biri daha alinir ve bu eziyet sona erer..Allah yardimcisi olsun ne diyim bilemedim ama bari sabah ve aksam yemeklerine dikkat edin ogleni telafi etsin..Hayirli geceler ..