iş yerinde yoğun adamlar hep bana denk geliyorr

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
Kizlar bi bakin ne olur ya.Ben 33 yasindayim gorustugumuz kisi 35.Son 1 aydir çok samimi sevgili gibi konusuyoruz ama tanusmamiz 1 yili bulacak. (ilk acilan benim)toplamda 3 defa buluştuk.Bir magzanin yoneticisi evime yakın iş yeri.Daha büyük bir magza dan teklif gelince oraya geçti burdan benden de uzaklasti dolayisiyla.Ya bir anda o ilgili adam gitti beni hiç aramayan sormayan 3 gun boyunca hiç aramadi.Yeni bir yapi ve yeni yeni oturan buyuk bir magza beyimiz yönetici cok yogunmus.Aksami bekledim herzmaan gece yazardı gece oldu basim agriyor yaticam dedi.Gorusecektik ertesi gun yogunum cikamiyorum dedi gelmedi.Ben bir anda tepe taklak dustum yere sanki.Ne oldu 3 gunde ya aciklamada yapip rahatlatmiyor sadece cok yogunum o kadar.Dayanamadim yazdim cizdim bir seyler konuşmuyorum.En son yazdiklarimd a cvb vermedi.3 gundur oyle duruyoruz bakalim watsapta c.ici oluyoruz ayni anda orali degil gibi ya kızlar ben bu konularda aylayisli olamiyorum hemen istenmedigim hissine kapılıyorum cunku erkekler direk soylemiyor boyle yapiyor genelde istemeyince.Yahu 3 gun ya 3 gunde birini buldu desem yeni is yerinde birisi hosuna gitti desem 3 gun ya.Gercekten yogunsa diyelim 1 degil iki degil yine 3 gun deki anlayışlı ol sabırlı ol hep boyle gitmeyecek bir yemek molasinda bi lavavoda ara dimi.Of bilemiyorum ne yapiyim yazmayım ben yine dimi tukurdugumu yalamayim😣

Sizi aramaması için illa ki başka birini bulması mı gerekiyor? Yeterince ilgi duymuyorsa da aramaz insan. Ha yeterince ilgi duyuyorsa, 7/24, yemeden içmeden çalışıyor olsa da bir fırsatını bulur arar ama. Yoğunluk bahane kısaca. Hiç mi molası yok, yemeği yok? İnsan eve girer girmez arar, çok yorgunum, fazla konuşamayacağım filan der en azından. Yazmayın, yok sayın bence.

Size yeterince ilgi duymuyormus zaten. Mesafe girince de bunu bahane ederek yazmıyor. Sevse yazardı. Sizde salın ipini gitsin. Dünden razı gitmeye

Size açıklama gereği bile hissetmeyen bir adam için buraya konu açmayın bence.Seven -ilgilenen arar sorar ,Bu kadar basit ! tuvalete bile giderken telefonu yanımızdan ayırmıyoruz neyin yoğunluğu bu.

Ben de onu yazacaktım yani adam açıklama yapma gereği bile duymuyor sen burda konu açıyorsun, vaktine yazık... son bi kaç konuya çok gerildim ya gerçekten kadınlarımız neden ısrarla kütük adamların peşinden koşuyor anlayamıyorum.

yazmamak aramamak için illa başka bir kadın mı gerek. belli ki istemiyor.
insan kendisini istemeyen birine bu kadar anlam yüklememeli.

Ben de onu yazacaktım yani adam açıklama yapma gereği bile duymuyor sen burda konu açıyorsun, vaktine yazık... son bi kaç konuya çok gerildim ya gerçekten kadınlarımız neden ısrarla kütük adamların peşinden koşuyor anlayamıyorum.
Ne kadar haklısınız neden bu kadar dusuruyoruz kendimizi

Ne kadar haklısınız neden bu kadar dusuruyoruz kendimizi
Vazgeçilmek gururuna dokunuyor belki de insanın, kaçan kovalanıra dönüyor. Bunun da devamı daha da taviz vermeye gidiyor ne yazık ki. Olaylara dışarıdan bakabilmek gerek, mesela sizin bu kişiyle paylaşımınız neredeyse hiç olmamış yani vazgeçme bile denemez ki buna 🤷‍♀️ egonuza yenik düşmeyip bu konuyu içinizde kapatabiliyor olmanız, önünüze bakmanız lazım, kendi iyiliginiz için 🙏

Vazgeçilmek gururuna dokunuyor belki de insanın, kaçan kovalanıra dönüyor. Bunun da devamı daha da taviz vermeye gidiyor ne yazık ki. Olaylara dışarıdan bakabilmek gerek, mesela sizin bu kişiyle paylaşımınız neredeyse hiç olmamış yani vazgeçme bile denemez ki buna 🤷‍♀️ egonuza yenik düşmeyip bu konuyu içinizde kapatabiliyor olmanız, önünüze bakmanız lazım, kendi iyiliginiz için 🙏
Canimsin ne guzel bi yorum

Kizlar bi bakin ne olur ya.Ben 33 yasindayim gorustugumuz kisi 35.Son 1 aydir çok samimi sevgili gibi konusuyoruz ama tanusmamiz 1 yili bulacak. (ilk acilan benim)toplamda 3 defa buluştuk.Bir magzanin yoneticisi evime yakın iş yeri.Daha büyük bir magza dan teklif gelince oraya geçti burdan benden de uzaklasti dolayisiyla.Ya bir anda o ilgili adam gitti beni hiç aramayan sormayan 3 gun boyunca hiç aramadi.Yeni bir yapi ve yeni yeni oturan buyuk bir magza beyimiz yönetici cok yogunmus.Aksami bekledim herzmaan gece yazardı gece oldu basim agriyor yaticam dedi.Gorusecektik ertesi gun yogunum cikamiyorum dedi gelmedi.Ben bir anda tepe taklak dustum yere sanki.Ne oldu 3 gunde ya aciklamada yapip rahatlatmiyor sadece cok yogunum o kadar.Dayanamadim yazdim cizdim bir seyler konuşmuyorum.En son yazdiklarimd a cvb vermedi.3 gundur oyle duruyoruz bakalim watsapta c.ici oluyoruz ayni anda orali degil gibi ya kızlar ben bu konularda aylayisli olamiyorum hemen istenmedigim hissine kapılıyorum cunku erkekler direk soylemiyor boyle yapiyor genelde istemeyince.Yahu 3 gun ya 3 gunde birini buldu desem yeni is yerinde birisi hosuna gitti desem 3 gun ya.Gercekten yogunsa diyelim 1 degil iki degil yine 3 gun deki anlayışlı ol sabırlı ol hep boyle gitmeyecek bir yemek molasinda bi lavavoda ara dimi.Of bilemiyorum ne yapiyim yazmayım ben yine dimi tukurdugumu yalamayim😣
Bahane üretiyor, bitirecek. Bu çok yoğunum masalına da asla inanmam insan hiç mi mola vermiyor dediğiniz gibi, insan sevdiğinin sesini duymak ister. Hiç olmadı çok yoğunum çok özledim aklımdasın öpüyorum vs diye arar. 2 dk konuşur kapatır.
Siz yazmayın bir şey, kendinizi bitmesine hazırlayın. Ben olsam kendim bitirirdim yolun sonu görünüyor maalesef

İstemiyor seni. Yüzüne de diyemediği için iletişimi minimuma indirerek yıldırma politikası uyguluyor. Sen git diye uğraşıyor. Gidersen ne ala, gitmezsen beklersin kenarda. Her durum onun hayrına.

Hıç kimse söyledigi kadar yoğun değildir öncelikleri farklıdır. Ayrıca sizi sevmiyor istemiyor. Kenarda dursun duruma göre dönerim yazarım gibi bir şey de olabilir. Böyle ilgi dilenmeyin vaktinize yazık. Yol verin gitsin

Hemen hemen ayni işi yapiyormuşuz bende çok magaza actim cok yogun calisiyordum şuan eşim olan kisiyede gayet firsat bulup hatta o firsati yaratip ariyordum 1 dk da olsa sesini duyuyordum ki o başka şehirdeydi yani kisaca isteyen deger veren adam arar sorar onun icin hic msj dahi atma numarasinida sil gitsin eger seviyorsan da bi muddet aramasini bekle ama yok aramiyorsa sessizce bitir gitsin kendi degerini dusurme bosver

Back
X