- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
Kizlar bi bakin ne olur ya.Ben 33 yasindayim gorustugumuz kisi 35.Son 1 aydir çok samimi sevgili gibi konusuyoruz ama tanusmamiz 1 yili bulacak. (ilk acilan benim)toplamda 3 defa buluştuk.Bir magzanin yoneticisi evime yakın iş yeri.Daha büyük bir magza dan teklif gelince oraya geçti burdan benden de uzaklasti dolayisiyla.Ya bir anda o ilgili adam gitti beni hiç aramayan sormayan 3 gun boyunca hiç aramadi.Yeni bir yapi ve yeni yeni oturan buyuk bir magza beyimiz yönetici cok yogunmus.Aksami bekledim herzmaan gece yazardı gece oldu basim agriyor yaticam dedi.Gorusecektik ertesi gun yogunum cikamiyorum dedi gelmedi.Ben bir anda tepe taklak dustum yere sanki.Ne oldu 3 gunde ya aciklamada yapip rahatlatmiyor sadece cok yogunum o kadar.Dayanamadim yazdim cizdim bir seyler konuşmuyorum.En son yazdiklarimd a cvb vermedi.3 gundur oyle duruyoruz bakalim watsapta c.ici oluyoruz ayni anda orali degil gibi ya kızlar ben bu konularda aylayisli olamiyorum hemen istenmedigim hissine kapılıyorum cunku erkekler direk soylemiyor boyle yapiyor genelde istemeyince.Yahu 3 gun ya 3 gunde birini buldu desem yeni is yerinde birisi hosuna gitti desem 3 gun ya.Gercekten yogunsa diyelim 1 degil iki degil yine 3 gun deki anlayışlı ol sabırlı ol hep boyle gitmeyecek bir yemek molasinda bi lavavoda ara dimi.Of bilemiyorum ne yapiyim yazmayım ben yine dimi tukurdugumu yalamayim