İŞ YERİNDEKİ ABLA

Sorun para vermemesi mi yalnız yolculuk yapmak istemeniz mi?

öncelik yalnız yolculuk yapamayışım zaten ben 250 tl benzin yakıyorum kadın verse verse ne kadar verebilir, bir üyeye daha yazdım bu olaylar biraz yarım elma gönül alma hesabı.. ha ama ben olsaydım birisi beni götürse parasını veririm

Yakıt işi neden saçma olsun ki? Blabla'ya açsa arabasını para kazanirdi sonuçta :)artık insanlar a noktasından b noktasına giderken arabalarına insan alıp yakıt parasını çıkarıyorlar. Düzenli olarak açanlar bile var her sabah aynı yere ise giden...
Ben de istemezdim , hep peşine takilan insan...bu işlerin bile bir kuralı var. Ayni sokakta bile otursan 'gel seni de gotureyim' demediği surece teklif edilmemeli bence.
Benim iş yerinde de bir abi vardı,motoru olan. Benim evim yolunun üstünde.
Hep aynı saatte çıkardık ,kırk yılda bie 'gel seni götüreyim' derdi. Mutlu mutlu giderdim. Ama onun dışında hiç de demedim, 'abi eve mi? Beni de Osmanbey'e tükürsene' diye :)
Acik açık konuşmak en doğrusu. Ha konuşamiyorsan 'is çıkışı spora gidiyorum ben artik' deyip ayağını kesebilirsin.

aaaa valla gayet mantıklı ama ben pot kırarım. aslında ucuz yollu bişeyler ayarlayabilirim :)

öncelik yalnız yolculuk yapamayışım zaten ben 250 tl benzin yakıyorum kadın verse verse ne kadar verebilir, bir üyeye daha yazdım bu olaylar biraz yarım elma gönül alma hesabı.. ha ama ben olsaydım birisi beni götürse parasını veririm

siz zaten her gün o yolu gitmiyor musunuz neden yakıt parasına takıldınız? yani o kadını alsanız da almasanız da o yol gidilecek ben mi çok sevgi kelebeği gibi oldum şu an bilemiyorum.

Bende de vardı böyle bir arkadaş.
Tüm yol boyunca işyeri dedikodusu yapıyordu..
Bir süre sonra görev haline geldi onu götürmek..
insan işten çıkınca bir sakinlik istiyor.
Araba kullanmak keyifken işkence haline geliyor bende..

hayırlı günler..

bizim iş yerinde bir ablamız var aynı bölge de oturuyoruz ben arabayla gidip geldiğim için akşamları benim götürmemi istiyor ama ben istemiyorum. sebebi de bizim bu abla kızlarına kıyamaz, kendi işi için kızları bir yere giderlerse dolmuş paralarını verir falan. burada da okudum eğer birileri arabasını kullanıyorsa diğer binen kişi en azından küçük bir miktar yakıtta yardımcı oluyor.
bir de normal bir aile değil, sürekli bir sorun bir problem ve yol boyunca bunlardan bahsediyor, ben müziğe ses verdikçe o da sesini yükseltip bağıra bağıra anlatıyor.. bense yolda sakin sakin müziğimi dinleyerek gitmek istiyorum.. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? zaten sürekli eve gidecek bile olsam eve gitmiyorum diyorum ama kadının tavrı rahatsız ediyor

Beni de bir süredir iş arkadaşım bırakıyor, yollarının üstü evim, acaba onlarda böyle para meselesi düşünüyor mu diye takıldım yazdıklarınızdan sonra. Kendileri çağırıyor, yoksa gitmem zaten. Hatta onlara sıkıntı olmasın diye anayolda bıraktırıyorum kendim yürüyorum.

Kendimi bedavacı gördüm şu an :D

tabi ki o yol gidilecek ama yalnız gidilecek arada ki fark bu

sayfalardır para meselesini yazıyosunuz ama asıl sorununuz yalnız gidememek mi onu bir anlasam?

eğer yalnız gitmeyi tercih ediyorsanız ki bu en doğal hakkınız, bunu bir şekilde kadına söyleyin

Bende de vardı böyle bir arkadaş.
Tüm yol boyunca işyeri dedikodusu yapıyordu..
Bir süre sonra görev haline geldi onu götürmek..
insan işten çıkınca bir sakinlik istiyor.
Araba kullanmak keyifken işkence haline geliyor bende..

bir de bizim iş yeri çıkışı tehlikeli, hani önde oturan der ya sağ serbest diye, kadından dolayı sağ tarafı net göremiyorum baya çabalıyorum abla araba geliyor mu göremiyorum diyorum ay ben bilmem annem diyor :110:
gerçekten ben çok seviyorum araba kullanmayı ama müziğim olmalı şarkıya eşlik etmeliyim ki enerjim yükselsin :) maşallah karga gibi sesim olduğu için onu bile rahat rahat yapamıyorum

Beni de bir süredir iş arkadaşım bırakıyor, yollarının üstü evim, acaba onlarda böyle para meselesi düşünüyor mu diye takıldım yazdıklarınızdan sonra. Kendileri çağırıyor, yoksa gitmem zaten. Hatta onlara sıkıntı olmasın diye anayolda bıraktırıyorum kendim yürüyorum.

Kendimi bedavacı gördüm şu an :KK70:

yok bedavacı görmeyin hatta parada vermeyin ama arada bir gel x beni o kadar eve bırakıyorsun sana bir kahve ısmarlayayım deyin. bir de demek ki kafalarınız uyuşuyor, yolda sohbet muhabbet gidiyorsunuz..
kadını kocası defalarca aldatmış, abla ayrıl diyoruz seviyorum diyor.. hani burada öyle konular açıyorlar da okurken deliriyoruz ya ben onu yaşıyorum. kadın bankaya para atmış kocası geldi aldı o parayı sonra yol boyunca bunu dert ediniyor günler sürüyor bu durum e biz demiştik verme diye veriyor bir de yol boyu dert anlatıyor..

sayfalardır para meselesini yazıyosunuz ama asıl sorununuz yalnız gidememek mi onu bir anlasam?

eğer yalnız gitmeyi tercih ediyorsanız ki bu en doğal hakkınız, bunu bir şekilde kadına söyleyin

aslında söyledim diğer üyelere herşeyden önemlisi yalnız kalamamak çünkü günün yorgunluğunu atabileceğim tek an o 20 dk lık yol..

carpooling denir buna, avrupa'da bir hafta biri diger hafta digeri goturur arabasiyla. derken yakit parasi sorunu ortadan kalkar. ama tek bir kisi goturuyorsa, goturulen kisi o goturene ufak bi miktar yakit parasi verir.

Tepki vermeniz gerekiyor, içinizde tuttukça biriktiriyorsunuz.
Veya iş çıkışı farklı adreslere uğrayacağınız bahanesiyle kırmadan halledebilirsiniz.

Sizde bir muddet arabanizi kullanmayin bende arabasiz gidecegm diyin sonra mesafe koyun biraz arabayi birleikte kullanmamayi istediginizi belli edin biraz. Sonra siz arabanizi kullansanizda istemez ztn

Iyi de yolunun üstündeymiş.
Sanki ters istikamette 100 km götürüyorsun.
Iyilik yapmaktan bu kadar korkmayın ya pes valla

iyilik yapmaktan korkmak değil bence bu. ben arkadaşlarımla görüşeceğim kapılarından alır kapılarına bırakırım ama yol da sohbet edeceğimiz şeyler vardır eğleniriz sıkılmayız..

Back
X