İŞ YERİNDEKİ ABLA

yakitiniza ortak olmasi gayet normal, ama siz oyle olsa bile istemiyorsaniz abla ben cogu zaman eve gitmiyorum, sen bana guvenme, goturemiycem diyverin.

hayırlı günler..

bizim iş yerinde bir ablamız var aynı bölge de oturuyoruz ben arabayla gidip geldiğim için akşamları benim götürmemi istiyor ama ben istemiyorum. sebebi de bizim bu abla kızlarına kıyamaz, kendi işi için kızları bir yere giderlerse dolmuş paralarını verir falan. burada da okudum eğer birileri arabasını kullanıyorsa diğer binen kişi en azından küçük bir miktar yakıtta yardımcı oluyor.
bir de normal bir aile değil, sürekli bir sorun bir problem ve yol boyunca bunlardan bahsediyor, ben müziğe ses verdikçe o da sesini yükseltip bağıra bağıra anlatıyor.. bense yolda sakin sakin müziğimi dinleyerek gitmek istiyorum.. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? zaten sürekli eve gidecek bile olsam eve gitmiyorum diyorum ama kadının tavrı rahatsız ediyor

Böyle bi kadınla yolculuk etmek istemezdim ben de. Yani depoyu fullese gene istemezdim.
Bence sorununuz onun çekilmez hali.

Böyle bi kadınla yolculuk etmek istemezdim ben de. Yani depoyu fullese gene istemezdim.
Bence sorununuz onun çekilmez hali.

ya düşünsenize bi bir sürü kadın buraya yorum yapıyor kocam beni dövdü aldattı diyor karşılarında sinir oluyoruz değil mi nasıl eve dönersin diye?
bu kadın hem dayak yedi kocası ve damadından hem defalarca aldatıldı adam bunu parası için kullanıyor resmen ama kadın hala seviyorum diyor. doğru yolu gösterdiğimiz halde bildiğini yapıyor. bir de kendi karaktersiz kocasını benim eşimle bir tutuyor :KK70: bir de her akşam aynı şeyleri dinliyorum olaylar aynı zamanlar farklı.. bunaldım iyice

Ablacigim bana yolda arkadaslik yapiyordun sag ol da ben spora, falanca kursa (artik cevre sartlarina gore burayi sen uydur) yazildim. İs cikisi eve gitmiyorum o yuZden seni alamayacagim de.

Ya insanlar ne kadar çıkarcı ve bencil oldular böyle ya. Ne olur yani seninle gelse bıraksan ne olur? Para verse dırdır demezsin ama eminim.
Iyice bireysellesiyor insanlar. Yaralı parmağa isemeyin aman.

Ya insanlar ne kadar çıkarcı ve bencil oldular böyle ya. Ne olur yani seninle gelse bıraksan ne olur? Para verse dırdır demezsin ama eminim.
Iyice bireysellesiyor insanlar. Yaralı parmağa isemeyin aman.

öncelikle yaptığınız yoruma dikkat edin, burada o kadar insan götür bir şey olmaz dedi hepsine düzgün cevap verdim ama sizin yaptığınız saygısız yoruma cevap vermiyorum.

ben ondan sadece 200 tl fazla alıyorum yanlış anlaşılma olmasın para almıyorum diye sıkıntı etmiyorum. diğer yorumlara baktıysanız kendi kızları 2 tl yol parası harcadığı için yol paralarını veriyor. beni kullanması rahatsız ediyor beni.

abla gitmiyorum dediğim zaman olsun sen eve giderken söylersin diyor veya gün için de soruyor eve mi gidiyorsun diye. hattaa bazen işim var abla dediğim zaman ne işin var nereye gidiyosun kv mi gidiyosun annene mi gidiyosun diye soruyor. her zaman bahanem hazır olmuyor ve pat diye yalan uyduramıyorum maalesef :KK43:

ama zaten nasil bu kadar icli disli oldunuz ki?
ofiste ortak calistigim kisi bile bugun eve mi kayinvalidene mi diye bir soru sorsa garipserim,
kaldi ki cayci abla diyorsun. Cayci abla benle boyle bir muhabbet etmeye kalksa garip harip bakarim yuzune herhalde, biriyle mi karistirdi acaba falan diye :)

siz bu samimiyete izin vermissiniz maalesef.
bence bu sorularina cevap vermeyerek baslayin ise, onu ilgilendirmez sizin is cikisi ne yaptiginiz arabaniz olsun olmasin.

öncelikle yaptığınız yoruma dikkat edin, burada o kadar insan götür bir şey olmaz dedi hepsine düzgün cevap verdim ama sizin yaptığınız saygısız yoruma cevap vermiyorum.
Götürme valla ama açık konuş arkasından konuşma. Abla ben tek yolculuk yapmayı seviyorum de ya da yol parası iste öyle arkasından kızlarına harcatmıyor falan diye yürüme. Bende servis gibi çalışıyorum isten çıkınca bir gün başıma iş gelse etrafım insan kaynıyor. Insan insana muhtaçtır gün olur sende muhtaç kalırsın.

Götürme valla ama açık konuş arkasından konuşma. Abla ben tek yolculuk yapmayı seviyorum de ya da yol parası iste öyle arkasından kızlarına harcatmıyor falan diye yürüme. Bende servis gibi çalışıyorum isten çıkınca bir gün başıma iş gelse etrafım insan kaynıyor. Insan insana muhtaçtır gün olur sende muhtaç kalırsın.

insan vaar insan var. normalde arkadaşlarımla plan yapıyorsak evlerinden alır evlerine bırakırım. evimize gelen misafirlerin arabası yoksa evleri kaldığımız yerin bir ucunda da olsa götürürüz ama bu abla artık batıyor bana..

Artik aksam yemeklerini annemde yiyeceğiz ordan eve geçecegız üzgünüm de kestir at .bazen mesele para da olmuyor aslinda ne bileyim ben olsam tek basima kafami dinleyerek eve dönmek isterim

insan vaar insan var. normalde arkadaşlarımla plan yapıyorsak evlerinden alır evlerine bırakırım. evimize gelen misafirlerin arabası yoksa evleri kaldığımız yerin bir ucunda da olsa götürürüz ama bu abla artık batıyor bana..
Arkadaşım bu kadın normal bir insan olsa bu kadar ısrar etmez, iş yerinde sürekli sormak, çıkışta masanda beklemek filan ne demek? İnsanlar bunları okumuyor mu, anlamıyorum. "Abla akşam işlerim oluyor, ben böyle her gün hesap verir gibi sana hesap vermek istemiyorum, rahatsız oldum. Müsait olursam ben sana söylerim, lütfen artık sorma." filan de. Her gün geçiştirmekle bu stresin bitecek gibi değil, kadın çünkü enteresan. Bu kadar ısrar çok ayıp ya.

Arkadaşım bu kadın normal bir insan olsa bu kadar ısrar etmez, iş yerinde sürekli sormak, çıkışta masanda beklemek filan ne demek? İnsanlar bunları okumuyor mu, anlamıyorum. "Abla akşam işlerim oluyor, ben böyle her gün hesap verir gibi sana hesap vermek istemiyorum, rahatsız oldum. Müsait olursam ben sana söylerim, lütfen artık sorma." filan de. Her gün geçiştirmekle bu stresin bitecek gibi değil, kadın çünkü enteresan. Bu kadar ısrar çok ayıp ya.

kesinlikle çok rahatsız olduğum bir durumdayım...

ben annem için bir şey yapsam parasını alamam ama kızları en ufak bir şey yaptığında parasını alıyor biraz da kendimi salak gibi hissediyorum.. evlerine bizden çok para giriyor, evleri kendinin biz 1000 tl kira ödüyoruz..
Haklısınız. Ben olsam her gun biri beni evime bırakacak olsa yol parasına ortak olurum ıcım rahat etmez mutlaka verırım Sonucta siz de çalısansiniz o da Yardımcı olması gerekir yakıta. Ama kendim yolculuk yapmak istiyorum diyorsanız baska bir yere gidecegınızı söyleyin bir kaç kez o zaman o da anlar teklif etmez.

Haklısınız. Ben olsam her gun biri beni evime bırakacak olsa yol parasına ortak olurum ıcım rahat etmez mutlaka verırım Sonucta siz de çalısansiniz o da Yardımcı olması gerekir yakıta. Ama kendim yolculuk yapmak istiyorum diyorsanız baska bir yere gidecegınızı söyleyin bir kaç kez o zaman o da anlar teklif etmez.

Evet başladım bende 2 gündür zaten gitmiyorum diyordum bugün de söyleyeceğim gitmiyorum diye.. arada bir olsa gerçekten sorun değil ama her akşam her akşam çekilmiyor.. bir de kendime kızıyorum sırtında mı taşıyorsun diye ama sonra düşünüyorum ben 3 liranın hesabını yapacak kadar sıkıntıdayım bunu biliyor bildiği halde al kızım şu da benzin paran demiyor. dese zaten utanır almam ama beni kullanıyor olması rahatsız ediyor

hayırlı günler..

bizim iş yerinde bir ablamız var aynı bölge de oturuyoruz ben arabayla gidip geldiğim için akşamları benim götürmemi istiyor ama ben istemiyorum. sebebi de bizim bu abla kızlarına kıyamaz, kendi işi için kızları bir yere giderlerse dolmuş paralarını verir falan. burada da okudum eğer birileri arabasını kullanıyorsa diğer binen kişi en azından küçük bir miktar yakıtta yardımcı oluyor.
bir de normal bir aile değil, sürekli bir sorun bir problem ve yol boyunca bunlardan bahsediyor, ben müziğe ses verdikçe o da sesini yükseltip bağıra bağıra anlatıyor.. bense yolda sakin sakin müziğimi dinleyerek gitmek istiyorum.. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? zaten sürekli eve gidecek bile olsam eve gitmiyorum diyorum ama kadının tavrı rahatsız ediyor
canim benim benim eski isyerinde de vardi boyle birileri. hatta bonusu da evlerimizin tam ters istikamette olmasiydi ama sonra yeni is yerine gelince baktim eskileri mumla arar oldum. eskiler en azindan geveze de olsa kalbi temiz insanlardi. canim kendine bunu bi sinav olarak gor ve ben basaricam de. emin ol yapamazsan daha kotusu geliyo:eek:iyilik yap bosver sallama. emaaan cekemiycek gibi olursan da yol boyu entel entel konusup anlamadigi terimlerle kadini bastirirsin:deli:

Bence para da istenebilir ya.konu sahibinin üstüne çok gelinmiş.bazı yorumlarda okudum da arkadaşıyla komşusuyla giden ya da onları götüren kişiler var.bence para verilmesi gerekir bile.çünkü o giden kişi olmasa yol parası, yolda harcanan zaman, dolmuşa otobüse in bin, yazın ayrı kışın ayrı rezilliğini çekmek gibi birsürü dezavantaj yaşanacak.ama arabayla evinin önünden alınıp işyerinde iniyorsun.sen aylık 200 300 yol parasından kar ediyorsun.ama götüren kişi nasılsa o parayı veriyor diye hep vermek zorunda kalıyor.bence asıl ayıp olan bu.para teklif edilmesi gerekir.istemezse de kücük hediyeler verilmeli mutlaka.birlikte giden arkadaşlar varsa işin bu kısmını düşünebilir.

Ama sizin durumunuz farklı ablanın durumu olmayabilir onun için 1 lira bile kardır o zaman iyilik etmiş olursunuz ne güzel.para da önemli degil yalnız gitmek istiyorum diyorsunuz.hep bahane uydurun o zaman kem küm edin götürmek istemediğinizi anlasın.ama gariban biriyse de götürmek istiyorsanızarabada konuşurken " abla boşveeeeeer zaten kafamız şisiyor müzik açayım da kafa dinleyelim biraz" deyin. Ya da şakayla karısık bu konuda takılın ona gibi...

Deyin ki ona abla bir ay değil iki ay değil eğer böyle benimle geleceksen yarın öbür gün bir kaza yaparım bir duruma sebebiyet veririm (sakatlık vs.)gibi sonra vicdan azabından olurum deyin.Birde böyle dışarda olan kazalar için kendisini sigorta yaptırmasini isteyin kağıdı elinize versin.kirmadan böyle halledebilirsin umarım. Kabulusal etmezse bir şey olmaz sa abla ben yapamam deyin.

Back
X