• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerindeki bayan

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
32
Uzun suredir giremiyordum kizlar işe basladim. 2 ayı gecti.sorun şuki yeni işe başladigim yerde 2 yıllık bir bayan daha var baska kadin yok .markette calisiyorum bu arada . Bu bayan mecbura kalmadıkça benimle konusmuyor herkes birbirine birsey ısmarlıyor ben ısmarladimmi yok sagol diyor anlam veremiyorum kisaca özet gectim konuyu tel giriyorum umarim anlatabilmisimdir

Yeni başladığınız için sizi tanıma aşamasındadır, henüz 2 aydır sizinle aynı ortamda. Bazı insanlar hemen samimi olmayı sevmez. Ya da ısınamamıştır size. Niye bu kadar kafaya taktınız, illa tek o kadın var diye sadece onunla samimi olmak zorunda değilsiniz. Diğer iş arkadaşlarınızla muhabbet edin.

Yeni başladığınız için sizi tanıma aşamasındadır, henüz 2 aydır sizinle aynı ortamda. Bazı insanlar hemen samimi olmayı sevmez. Ya da ısınamamıştır size. Niye bu kadar kafaya taktınız, illa tek o kadın var diye sadece onunla samimi olmak zorunda değilsiniz. Diğer iş arkadaşlarınızla muhabbet edin.
1 mudur 1 yardimci 3 elemaniz mecburen konusuyoruz

Hoşlandığı biri yada sevgilisi falan var mi sizinle çalışan. Bazi tipler aman sevgilime kocama bakar bu diye mesafeli durabiliyor. Eğer mesafeli duran bir tip değilse bu ihtimal geldi aklıma.

Isınamamış olabilir benim de başıma gelmişti. Herkes herkesi sevmek zorunda değil o yokmuş gibi davranın diğer iş arkadaşlarınızla yakınlaşın boş verin yani.

herkes herkesle anlaşmak zorunda değil ki? kanı kaynamamıştır size.

Bende hemen kaynaşıp arkadaşlık kuramam mesafeli davranırım. Oda öyledir belki zamanla alısacaktir size . Hala aynı olursa da boşverin iş yerinden mesai arkadaşın sonuçta bırak öyle kalsın.

Back
X