iş yerindeki sıkıntım

kamusu özeli farketse
her işyerinde
sinir tipLer olur sen dua et tek sinir tip var

işiniz hayırlı olsun
kimseyi kafanıza takmayın

Siz kendi kurumunuza göre değerlendiriyorsunuz ama her kurumda öyle olmuyor. Bazı kurumlarda özel uzmanlık ve nitelik gerektiren işlere dışarıdan personel temin edilir. Bunun için de tecrübesine bakılır. Hak hukuk meselesi değil. Girip devlet memuru olmuyorlar zaten. Biraz önyargılı olmuş yorumunuz.

Ise alim gerceklerini bilmesek gercekten Kamu kurumuna cv'niz ile girdiginizi sanacagiz. Uzgunum ama hicbir kamu calisani "vaaoovvvvvv ne kadarda cv'si kabarik, etkileyici birisiiii" diye seni eziklemeye calismaz belli ki hoslanmamis sizden siz de selami sabahi kesin olur biter.

En başta konuşurken birden yakınına gidince mi oda açılınca mı farketti hoşlanmadığını acaba.. hoş geldin ya da günaydını kesecek kadar mı nefret etti.. kimse kimseden hoşlanmak zorunda değil bile isteye çirkin bakış atmak bunu hissettirmek ne

Hoslandigi insanlara oyle bakis atmayi seviyor demekki.

malesef var böyle tipler elimden geldiğince uzak kaçıyorum, mecbur kalmadıkça muhabbet etmiyorum. Siz de uzak durrun elinizden geldiğince.

Boş verin

Bir yerden bir tepki duymuştur sizinle Yanyana görülmek istememiştir kıskanmıştır kızmıştır kendini eksik hissetmiştir vs

Özel sektörde bir ile başladım

9. Katta benden önce ayrılan elemanın masasını gösterdiler oturdum

Bir ay sonra tadilat yapıldı vs beni yukarıda bir odaya aldılar aşağıyı başka birim yaptılar vs

Ama ortam yıkılmış benim özelliğim neymiş de 10. katta çalışmaya başlamışım

Kaç yıldır orada olanlar bile 10. katta değilmiş vs

Ben bu lafları çok sonra duydum zira işe yeni başladığım için tek derdim işi öğrenip işimi yapmaktı

Ha bu arada o işyerimden ayrılıncaya kadar da 10. katta çalıştım o kıskanç olanların bir bir gönderildiklerini yazmaya gerek yok galiba

Sonuçta işinizi yapın bu insanlarla da muhatap olmayın herkese eşit mesafe

Biraz akışına bırakın siz tavır göstermeyin normal davranın onun tavrını görmezden gelin. Gerçekten umursamayın kendi doğrularınız günaydın demekse demeye ortamda devam edin zamanla şekillenecektir.

İşiniz hayırlı olsun
herkes kendi rızkını yer
bence bir insana verilecek ceza onu yok saymaktır
sizde onu yok sayın
Belediye mi bu kurum genelde oralarda oluyor siyasi bir yer olduğu için

Takmayın kafanıza işe başlayalı 2 ay mı oldu demiştiniz 2 ayda bu kadar yıpranırsanız seneler aylar geçmez.

Bence siz iletişimi herkesle devam ettirin.
Günaydın iyi akşamlar vs.gibi eksik etmeyin.
Sonra sorunlu içine kapanıp tip olursunuz milletin gözünde.
O kişi açısından düşünün bir de kaç yıldır orada ve ortak ofisteymiş.
Kendini değersiz hissetmiş olabilir belki evet tavirlari hiç hoş değil ama demek ki o da böyle gösteriyor tepkisini.
Ben olsam alır karşıma konuşurdum böyle gerginlik nereye kadar?

Arkadaşım ben de devlet memuruyum bizde de şirket personelleri var senin iş kolundan farklı onların durumları kimsenin ekmeğiyle oynamıyorlar bizim burda da var senin gibi insanlar demek ki cv si baya sağlammış kızın demek ki senin potansiyelin düşük ne demeye çalışıyorsun kıza anlamadım devlet memuruyum diye kimseyi küçümseyip işe girme sebebini başka şeylere bağlayamazsın

Mobbing çok kötü, insan kendini de ignore edemiyor ama takmamaya çalış

Nasıl yerler de nasıl insanlarla çalışıyorsunuz aklım almıyor şuan :) benim de ayrı odam var valla kimse de düşman olmadı nasıl dünyalarınız var sizin

Vallahi ben dayanamıyorum enerjimi düşüren insanlara. Genel müdürüm (heralde başka bişeye canı sıkkınmış sonradan öğrendim) 2 gün günaydın dediğimde sadece başını sallayıp ağzında gevelemişti. 2. gün odama gidip eşyalarımı bırakıp geri dönüp kapısını çaldım. "Hayırdır benle ilgili bi problem mi var x bey"dedim. "yoo yok" falan dedi şaşırarak. Ne biliyim iki gündür bi günaydın demiyosunuz da doğru dürüst bu şekilde benim çalışma enerjimi düşürüyosunuz, bi sorun varsa konuşalım ben bu durumdan rahatsız oluyorum" dedim. Adam afallayıp kaldı "yok ben gazete okuyodum günaydın dedim zaten kusura bakmayın falan" dedi. Bi daha da bana surat yapmadı. Valla Gerekene gereken tepkiyi veririm. Kimse benim enerjimden çalamaz izin vermem.

Yaa tepkinize hayran kaldım gerçekten sanırım böyle bir konuşmayı asla yapamam çok istesem de. Bu yüzden tebrik ederim. Benmi heöen güvenim yerle bir oluyor ve içime kapanıyorum

Nasıl yerler de nasıl insanlarla çalışıyorsunuz aklım almıyor şuan :) benim de ayrı odam var valla kimse de düşman olmadı nasıl dünyalarınız var sizin

Bende konu sahibi dışında yapılan karşılıklı alıntıları ve imaları anlayamıyorum
Ztn bu duşunceyi savunmadım, konu sahibi ne demek istediğimi gayet anladı ve oda oda verilmesine şaşırdığını belli etti. Nasıl bir yerde çalışıyor olmam, bana artıları eksileri ve memnuniyetimi ancak yazdığım kısmı ile anlatabilirim, tamamını burda kimse bilemez.
Konu sahibine de tavsiyem kendine dert etmemesi zamana bırakması ve umursamaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…