iş yerindeki sıkıntım

sorun yoksa yazmayın konuya yorumda yapmayın

Siz neden gerildiniz onu anlayamadım yoksa sizde mi şirket çalışanısınız? Yoksa dayınız sayesinde mi işe girdiniz herhalde ondan bu tavrınız.
Yorum yapıp yapmayacağıma siz karar veremezsiniz keyfim bilir onu.

hayir direk kpss ile girdim b grubu 87 ile. 3 matematik 5 turkce ile oluyor o isler. denedim.yaptim. hem de ozelde kppek gibi kendi isimibyaparken yine devlette kendi isimi mezun oldugum bolumde calisiyorum. calisiyordum.
okadar da abartmayin bence. calisin olsun. ozel kadar insani pisiren yoktur. devlete giricem diye 28 yasina kadar ana baba eline bakanlari anlamiyorum ben (ogretmenler haric, dualarimdasiniz allah yardimciniz olsun.) 23 24 yasinda basladim calismaya organize sanayide 25 erkek arasinda tek kadindim. pazar gunu dahil calistim. daha iyi yere gectim sonra daha iyi yere. hadi bir de kpss deneyeyim dedim hem sinava calistim hem ozelde. 87 aldim. kit e atandim. daha dogrusu kabul edildim. hayatim boyunca torpile ihtiyac duymadim sukur duyurmadi yaradan da. aldigim her kurusta helaldi. hani simdi bir de torpil lafi gelmesin diye soyluyorum.

hyr memurum ama benim kurumumdada yıllardır çalışan bu işe emek verenleri bizzat biliyorum herkes iş beğenmezken aman temizlikmi yapacaz derken onlar vardı şirket elemanları vardı asla sizin gibi düşünceye sahip değildik

Öncelikle şunu belirteyim benim eski çalıştığım kurumda haddinden fazla hizmet alımı vardı. Tanıdığını analist adı altında işe alıyor direkt 3500 maaşla hemde ben 3000 alıyorum ama ve yaptığı iş benimle aynı şimdi ben nasıl bu insanı savunayım ben temizlik işi için girenleri söylemiyorum ki ama onların kolaylıkla işe girip benden yüksek maaş almalarını hazmedemiyorum.

Siz neden özgüveninizi kaybediyorsunuz ki? İnanın bana kendi deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum, heryerde var böyle ezik tipler. Ben bunlarla başa çıkmayı öğrendim çok şükür, en güzel görmezliktem gelmek ve yoklarmış gibi davranmak, size sinir bozucu birşey söylerse de terslemekten bozmaktan çekinmeyin. Hakkınızla gelmişsiniz, tadını çıkarın, daha da çıldırsın :)

Ama şöyle düşünün , sizin işiniz ömür boyu garanti, ama onlarınki değil ki, haklarınızın da aynı olacağını sanmıyorum

Hanım efendi siz zaten derslerinize çalışıp sınavınızı verip memur olmuşsunuz şirket elemanı adı üzerinde şirket elemanı... birileri beni alip da el altından memer mu yaptı ki tepki verilmesi normal? Sosyal haklarımız ve maaşlarımız aynı mı? Üstelik bu çirkinliği yapan arkadaşta memur değil bu kurumda... sizin de zihniyetinize bakarsak iyi ki memur değilmiş o arkadaş sizin gibi yoksa daha fazla çirkinleşecekti desenize

Memurlarda kadrolu atanmıyor zaten onlarda sözleşmeli başlıyor , k.bakmayın ama bencede torpüliniz büyük sınavsız nerde görülmüş kamuya girildiği

Zaten çok büyük torpille giren bizzat kendisi... benim öyle bir torpilim olmadı... konu burda memurluk şirket elemanlığı konusu değil zira o kişi de memur değil. Bir kadının düşmanı yine herzaman kadın oluyor. Ve görüyorum ki bu zihniyette kişiler de hiç az değil.. Bu davranışın savunulacak hiçbir tarafı yok bana göre. Birini sevmezsiniz elektrik almazsınız ama ona kendini iğrenç hissedirecek gibi alaylı bön bön de bakmaya hakkınız yoktur. Bu sizin edebinizi kalitenizi gösterir

Memurlarda kadrolu atanmıyor zaten onlarda sözleşmeli başlıyor , k.bakmayın ama bencede torpüliniz büyük sınavsız nerde görülmüş kamuya girildiği
Haklısız torpille girdim ama burda tanımadığım siz ve sizin gibi düşünen kişilere çok çekiniyorum söylemeye(!)
Yapmayın Lütfen bu ne güvensizlik. Olsa yazarım buraya niya yazmıyım. Torpil ve ya değil konu bu mu? Bu olaydan çıkarılacak insanlık dersi yok mu?

Memur olmuşsunuz evet ama keşke ... keşke iste
Keşke ??? ne demek istediniz anlamadım ben gördüklerimi söyledim 10 yıldır çalışıyorum ama hiç kimse referansı olmadan girmiyor üzgünüm o kadar atanmayı bekleyen işsiz insan var hemde okulunu okuyup onlar giremiyor ama ne hikmetse bazıları hooop hemen işe kabul ediliyor. Siz o şekilde girmemiş olabilirsiniz ama çoğunluk bu şekilde.

Bence siz benim ne demek istediğimi tam anlamadınız galiba. Önce ki mesajımda yazdım benimle aynı işi yapıp benden fazla maaş alan vardı kurumda bu haksızlık değil mi? Benim tepkim buna çirkinleşmek değil bu hak yenmesine göz yummamak. Zaten memur olabilseydiniz olurdunuz.

Ahh kuzum siz iyi ki memur olmuşsunuz tebrik edeirm.Doğru memur olamadım ama kendini yetiştirmiş, şartlar ne olursa olsun bir insana asla hor davranmayan, bile isteye gönül yıkmayan, kalitesinden, duruşundan taviz vermeyen , tek gayesi "İNSAN" olabilmek olan insan oldum ben de

Daha fazla da konuma yorum yapmayın lütfen. Zira memur zihniyetinize ve yaptığınız yorumlara ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Burada davranış değerlendiriyoruz statü değil

Ne güzel sizin adınıza sevindim İNSAN olmayı başaran İNSAN

Sonucta herkesin bi mesleği var bir unvanı var yükselebilen yükselsin memurdu şirket elemanıydı esnaftı medikalciydi ne farkeder sonuçta herkes ekmeğînîn pesînde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…