ya neler neler gerceklesiyor da acaba neden bu adam benim olamiyor? Hic mi ayrilmayacaklar sanki evliler mi? Bi sekilde iliskileri bitse sansim neden olmasinki
kız arkadaşını çizgisini bozmadan saygı çerçevesinde ki güzel cevapları nedeniyle takdir ettim
sizin için üzüldüm,çok yazık başkalarının ilişkilerine saygı göstermek çok zor olmasa gerek
aman duygu hanim cizgi bozarmi hic? bi dikis tutturmus cizgi bozmak ne demek emin adimlarla herkesi kendine baglio kendince... Ben bu kizi sevmiyorum evet belki ben hicbi zaman canla olamicam ama bu kiz yuzunden olamicam... O olmasa bu kadar imkansiz olmazdi belkide hayal ettigim seyler
aklıma bişey geldi
matrax ı ara zekiye sor
hay aklımı seveyim
aklıma bişey geldi
matrax ı ara zekiye sor
hay aklımı seveyim
aman duygu hanim cizgi bozarmi hic? bi dikis tutturmus cizgi bozmak ne demek emin adimlarla herkesi kendine baglio kendince... Ben bu kizi sevmiyorum evet belki ben hicbi zaman canla olamicam ama bu kiz yuzunden olamicam... O olmasa bu kadar imkansiz olmazdi belkide hayal ettigim seyler
aklıma bişey geldi
matrax ı ara zekiye sor
hay aklımı seveyim
Zeki bir yolunu bulur :)
Şimdi onu dinlemeye gidiyordum
Öyle bişi yapsa en güzel yöntemi bulur Zeki, pardon cevabı
yapmayın kızlar boşuna umutlandırmayın bu iş zekiyide aşar adama kalp nakli yapılsa belki bişiler değişir :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?