Is yerindekilere rezil oldum cok kotuyum :(

1. Kiz gercekten cok asilmis.. Bunu sana verdigi cevaptaki nezaketinden anlamamam imkansiz..

2. Sen birbirini seven iki insanin ayrilip adamin sana kalmasini istedigin surece mutlu olucagin varsa da olamazsin.. Su nu bil. " adamin sevgilisi var ve ciddi " bittti...

3. Seniyi niyetli olsaydin adamin sevgilisi oldugu halde adama asik oldugunu anladiginda o isi birakmayi bile dusunmeliydin..

Ama nerdeee.. Boyle dusunucek goz yok sende :s

ya neler neler gerceklesiyor da acaba neden bu adam benim olamiyor? Hic mi ayrilmayacaklar sanki evliler mi? Bi sekilde iliskileri bitse sansim neden olmasinki

adam sana daha ne desin daha nasıl açık olsun sen adama meylini belli etmişsin adam buda kadındır kibar olayım nazık olayım demeden bodoslama söylemiş haddını aşma dıye daha ne desin saplantı haline getırıp nıye kendıne hayatı dar edıyorsunki hayır nerden bılıyorsun onunla mutlu olacağını

kız arkadaşını çizgisini bozmadan saygı çerçevesinde ki güzel cevapları nedeniyle takdir ettim
sizin için üzüldüm,çok yazık başkalarının ilişkilerine saygı göstermek çok zor olmasa gerek

aman duygu hanim cizgi bozarmi hic? bi dikis tutturmus cizgi bozmak ne demek emin adimlarla herkesi kendine baglio kendince... Ben bu kizi sevmiyorum evet belki ben hicbi zaman canla olamicam ama bu kiz yuzunden olamicam... O olmasa bu kadar imkansiz olmazdi belkide hayal ettigim seyler

o kız olmasa çocuğun seni seveceğini nerden biliyorsun bu çok ütopik bir yaklaşım. o kızın bir suçu yok canında bir suçu yok ama sen sevgilisi olan biriyle ilgili hala hayaller kurdugun için suçlusun ve gerçektende çok yazık ama bu çok kötü bir duygu içindesin hayatında birşeyler yolunda gitmiyorsa emin ol bu tutumların nedeniyle biraz iyi olmayı deneyin

Kadınlar kulübünde sevgilisi olan adamı nasıl ayartırım diye sorduğuna göre ya fakesin ya da fakesin :) Sana burdan taktik verecek kimse yok ne diye açıldığı belli konunun!

aklıma bişey geldi

matrax ı ara zekiye sor
hay aklımı seveyim

takıntı yapmışsın onu başka bişe değil sevgilisi olduğunu öğrendikten sonra kenara çekilip içindekileri bastırmalısın..ayrıca patronun oğlu zengin sevgilisi zengin ilişkileri iyi jestler hediyeler..sen bunları kıskanıyosun bence canım sende o patronun oğlu kadar zengin birini bul geçer içinde ki aşkın.. kadının marka giyimine bakıyosun..gerçekten aşık olan bunlardan başka şeyleri gözlemler..ama aassla elde etme çabanı tasvip etmiyorum

Ac bile kalsan isten cikman lazim , kendinle basbasa kaldiginda kendinden utanmiyo musun merak ettim. İstemeden gonlun kaymis olabilir ki bence hayranliktir bu duygu , her ne olursa olsun kimsenin hayatina mudahale etmeye hakkin yok. İftiralar vs... Ne kadar cirkin... Psikologluk bir durum yok kendini tokatla napiyorum ben diye. Ne yaptiginin da gayet bilincindesin. Bariz seytana yardim ediyorum diyosun. Uzaklasss..

canım insan aşık olunca bazı davranışları kendince farklı yorumlayabilir sende onun için çocuğun davranışlarını böyle yorumlamış olabilirsin ayrıca hayatta herşey kısmet canım

Bayan için - hergün değişik arbalar marka elbiseler
Erkek için- pahalı jestler, tatiller, hediyeler...

Durum gayet açık kendine de itiraf et bence şu dizilerdeki 3. kızlar gibisin.

Ne bekliyordun ki şunu şunu yap sevenlere ayır diye bir tavsiye mi?

Burdaki insanlar senin mantığında ki kadınlara hoş gözle bakmıyor...

Madem duyarlı bir yorum istiyorsun vicdanının sesini dinle!senin sevdiğin sevildiğin adamı kendine aşık etmeye çalışan bir kadın düşün.Sırf zenginsin mutlusun diye sana iftira atmaya bile çekinmeyen biri var düşün...

Çek elini milletin mutluluğundan.Yada ben rezillikten korkmam de o zaman rezil olmaya devam et,sevdiğin adam tarafından işten kovul da gör gününü!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…