Peki nasil unutabilirim? Isten ha deyince ayrilamam yeni is bulmadan, maddi sikintilarim var. O surede ne yapmam nasi davranmam lazim? Yani bu ikisini elele gorunce nasil sakin kalabilirim ben bari onu soyleyin :2:
İşyerindekiler diyorsun, çocuğun aile şirketinde çalışıyorum diyorsun akabindeki cümlede muhasebe bürosunda çalıştığın için tatil planlarını biliyorum diyorsun :)
Birincisi muhasebe büroları bağımsızdır, şti bünyesinde olması meslek yasasına aykırıdır.
İkincisi muhasebe bürosunda, mükelleflere mali ve hukuki konularda danışmanlık yapılır, beyanları, bildirgeleri verilir. Tatil çizelgesi tutulmaz, tatil planları takip edilmez.
Anlaşılan platonik olan sadece aşkın değil :)
Allah yardımcın olsun.
aslında üzüldüm sana daydank.Karşılığını göremiyeceğin bir aşka düşmüşsün zor bir durum ama sana bişey söyliyim mi bak seni kırmak için söylemiyorum ama emin ol ki o kızda üzülüyordur senin sevgilinede aynı şey yapılsa üzülürsün o yüzden en sağlıklısı kendine yeni bir iş bul ve işten ayrıl...
Can ın arabasının lastiklerini patlat, otobüse binince sen de bin paltolarınızı birbirine bağla. Başka türlü şans veremiyorum.
tesekkur ederim icten cevabiniz icin emin olun bende uzuluyorum her gun her saat kahroluyorum, geceleri aglamaktan uyuyamiyorum.. Bu hafta savciliga gidecektik beraber baska birisini yollatmis falan. Isle ilgili aradigimda bile yanindan kizin sesi gelince gozum doluyor, anlamadim bu nasi bi ask nasi bi sevgi... Kiskanmak mi imkansizlik mi bilmiyorum ama fena tutuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?