Sinir oluyorum sizin gibi ucuz kadınlara, adamın ilişkisi var gayet mutlu mesut demek ki sanane kardeşim dış kapının dış mandalısın. Kendine saygın olsun biraz haa kendine yoksa başkalarına olsun milletin ilişkisine karışma. Sevgilisi çok kibar bir şekilde size gereken cevabı vermiş zaten efendi olan anlar çekilir kenara.
bence bir an önce bir psikolog ile görüş çünkü sen işten ayrılsan da bu hastalık seninle beraber devam edecek, bir dahaki sefere daha da ilerlemiş olacak. bu bir rahatsızlık bir kere bunun da lütfen farkında ol hatta bu hakkında filmler falan çekilmiş bir rahatsızlık. normal bir durum değil. bu yüzden bir an önce tedavi olmanızı öneririm, hayatınız elinizden akıp gitmeden önce...
burnuma kötu kokular geldi.... sen cocuga deyilde parasina asik olabilirmisin surekli maddi konulardan bahsetiyorsun??
ya ilgisini gosterme sekline de asigim evet. Paraya degil onun romantikligine galibabunlari yapabilecek imkani var ve yapio ama ona iste bana deil kiz da zengin diye kendimi ezik hissediorum cunku, her gun degisik bi arabayla gelio cantalar ayakkabilar fln hep marka...
ya ilgisini gosterme sekline de asigim evet. Paraya degil onun romantikligine galibabunlari yapabilecek imkani var ve yapio ama ona iste bana deil kiz da zengin diye kendimi ezik hissediorum cunku, her gun degisik bi arabayla gelio cantalar ayakkabilar fln hep marka...
ya neler neler gerceklesiyor da acaba neden bu adam benim olamiyor? Hic mi ayrilmayacaklar sanki evliler mi? Bi sekilde iliskileri bitse sansim neden olmasinki
ya neler neler gerceklesiyor da acaba neden bu adam benim olamiyor? Hic mi ayrilmayacaklar sanki evliler mi? Bi sekilde iliskileri bitse sansim neden olmasinki
belkide evlenmeliler, evlilik aşkı öldürüyo ya o bakımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?