- 20 Mayıs 2015
- 95
- 7
- 18
- 41
- Konu Sahibi sevcankubra
-
işsizlik falan alıyor musun?arkadaslar bi sirkette iki yil calistim isten cikardilar simdi tazminat davasi acic sizce kazanma sansim varmi sbepsiz yere cikarildim yillik iznim fazla mesaim hepsi duruyor arabizda acip da kazanan varmi
Haklarinizi aldiniz mi? İhbar kidem vs?arkadaslar bi sirkette iki yil calistim isten cikardilar simdi tazminat davasi acic sizce kazanma sansim varmi sbepsiz yere cikarildim yillik iznim fazla mesaim hepsi duruyor arabizda acip da kazanan varmi
Hayir bana imzala icerdeki maasini verelim dediler imzalamadim hic bir evraha imza atmadin. Yillik izin kulkandirmadilar personel eksik dediler isten cikarilmayada bi gerekce gostermediler haklarimida almadimHaklarinizi aldiniz mi? İhbar kidem vs?
Ne gerekce gosterdiler sizi cikarirken?
Haklarinizi aldiysaniz isvereniniz maddi zorluktan dolayi cikardim ama tum parasini verdim diyebilir
Yillik izniniz ve fazla mesainizi neden odemediler? Sormadiniz mi?evrak vs birsey imzalatmadilar mi?
İmza at verelim diorlar bende imza atmiorm cikisima cnku daha onceki cikardiklari arkadaslrmizda imza attikdan snra ucbes kurus hesabina yatirirlardi imza attigi icin biside yapamazlardi tazminatlarida verilmezdiişsizlik falan alıyor musun?
Tabi ki de açıp hakkını ara.
Önce işi resmiye bindirip bir avukatla konuş ve şirketinle görüşsün dava açacağınızı söylesin.
Neden vermediler tazminatını?
Peki ne kadar alirim bilginiz varmiYasalar genelde çalışan lehine karar verirler..
Neden çıkarıldınız.
Neden izin ücretlerinizi kıdem ihbar ödemediler bunları bir avukatla görüşün ve açın davanızı..
Sen de ilginçsin.İmza at verelim diorlar bende imza atmiorm cikisima cnku daha onceki cikardiklari arkadaslrmizda imza attikdan snra ucbes kurus hesabina yatirirlardi imza attigi icin biside yapamazlardi tazminatlarida verilmezdi
Bürüt maaşın x 2 yılPeki ne kadar alirim bilginiz varmi
Ya bi kafit veriorlar hic bisi talep etmicem die e ona imza at verelim diorlar bn ole bi kagida imza atsam vermeseler ne yapabilirim cikisimi imzlaarsam kendim istifa etmis oluyorm kagitta yazan bunlar cnku maasim bile icerde duruyo daha onceki calisanlarada yapildigi icin biliorumSen de ilginçsin.
İmza atmadan senin çıkışını nasıl belirleyecekler?
Sen kağıtta yazılanı okumuyor musun? Boş kağıdı imzala demiyorlar herhalde. Bir avukatla git bari kendine güvenmiyorsan.
İmza at verelim diorlar bende imza atmiorm cikisima cnku daha onceki cikardiklari arkadaslrmizda imza attikdan snra ucbes kurus hesabina yatirirlardi imza attigi icin biside yapamazlardi tazminatlarida verilmezdi
Peki ne kadar alirim bilginiz varmi
Peki ne kadar alirim bilginiz varmi
ay böyle iş yeri mi olur? Seni enayi yerine koyuyor.Ya bi kafit veriorlar hic bisi talep etmicem die e ona imza at verelim diorlar bn ole bi kagida imza atsam vermeseler ne yapabilirim cikisimi imzlaarsam kendim istifa etmis oluyorm kagitta yazan bunlar cnku maasim bile icerde duruyo daha onceki calisanlarada yapildigi icin biliorum
arkadaslar bi sirkette iki yil calistim isten cikardilar simdi tazminat davasi acic sizce kazanma sansim varmi sbepsiz yere cikarildim yillik iznim fazla mesaim hepsi duruyor arabizda acip da kazanan varmi
Hayir bana imzala icerdeki maasini verelim dediler imzalamadim hic bir evraha imza atmadin. Yillik izin kulkandirmadilar personel eksik dediler isten cikarilmayada bi gerekce gostermediler haklarimida almadim
İmza at verelim diorlar bende imza atmiorm cikisima cnku daha onceki cikardiklari arkadaslrmizda imza attikdan snra ucbes kurus hesabina yatirirlardi imza attigi icin biside yapamazlardi tazminatlarida verilmezdi
Sen de ilginçsin.
İmza atmadan senin çıkışını nasıl belirleyecekler?
Sen kağıtta yazılanı okumuyor musun? Boş kağıdı imzala demiyorlar herhalde. Bir avukatla git bari kendine güvenmiyorsan.
Ben imzalaması gerekir derken normal bir iş yeri var gibi düşündüm. Konu sahibinin yazılarından onda teknik bilgi eksikliği ve açıkça pasiflik gördüğüm için onun eksiliği sandım.İmzalamaması gerekiyordu haklarını alabilmesi için. Doğru olanı yapmış. Diğer türlü de kazanma ihtimali yüksek olurdu ancak çıkarıldığını ispat etmesi haklarını almadığını ispat etmesi zorlaşacaktı.
O zaman dava acabilirsin ve kazanirsin da zatenHayir bana imzala icerdeki maasini verelim dediler imzalamadim hic bir evraha imza atmadin. Yillik izin kulkandirmadilar personel eksik dediler isten cikarilmayada bi gerekce gostermediler haklarimida almadim
Ya bi kafit veriorlar hic bisi talep etmicem die e ona imza at verelim diorlar bn ole bi kagida imza atsam vermeseler ne yapabilirim cikisimi imzlaarsam kendim istifa etmis oluyorm kagitta yazan bunlar cnku maasim bile icerde duruyo daha onceki calisanlarada yapildigi icin biliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?