- 19 Eylül 2013
- 435
- 403
- 123
- Konu Sahibi miniminimarg
-
AynenAy bnde hic sevmiyorum ya surekli yer misin diye sormalarini
Sorduklarinda da hep hayir derim sonra sende bir sey yemiyorsun diyorlar ne bilim bana tuhaf geliyor baskasinin bir seyini yemek.
Cok canim isterse kendim gidip alirim zaten
Haha ayyy evet ya ben kendi seylerimi özgürce yemek istiyorum zaten dagitabilecegim seylerse dagitirim ama baski altinda kalmak istemiyorumDiyetteyim derseniz kendi götürdüklerinizi yiyemezsiniz.
Bence direk söyleyin.
Hoşlanmıyorum değil de ben yeme düzenimi kendi getirdiklerime göre ayarlıyorum gibi..
(Bu da diyet gibi oldu ama en azından diyetteyim diyip akşama kadar form büskivi yemekten iyidir)
+1Valla yanımda biri varsa bit kadar şeyi çıkartıp karşısında yiyemem. O husuta saçmalıyorlar. Ama karşımdaki kişiye ikram etmeden de o lokmayı ağzima götüremem.
Diyetteyim teklif etmeyin aklim çeliniyor diyin bence.
Yani arada bir olsa neyse de her saat bassi yeni bisey cikarip yedikleri icin artik sıkılıyorum.Ne boğaz düşkünü is yeri orası :)
Çalışırken bir yandan sürekli yiyorlar mi?
En ufak birşeyi bile bolusturmeleri hoş bir hareket aslında.. ama canım çekti diye masanizdan da alıp yemek pes tabiki..
Çalışırken dikkatim dağılıyor diyip almayın..
Siz de bu kadar ince düşünmeyin yavDiyette misin diyorlardı başta hep zaten, ben de evet dikkat ediyorum yediklerime diyordum biraz durmuşlardı sonra yine başladılar. Fenalık basıyor valla yapmacık seylerden. Yemekhaneden aldıkları elmayi kesip bölüp dağıtıyorlar falan. Ya zaten biz de aldık o elmadan, alip elime ısırıp yiyemiyorum utanıyorum artık.
Bu gidişle adım çıkacak ne alır ne verir diye ama bir degil iki degil ben onlara ayak uyduramam ki
Ya ortam böyle olunca isyer istemez ben de imce dusunmekten bihal oldum, normalde böyle degilim cok rahatim ama evet haklısınız siz deSizde bu kadar ince düşünmeyin yav
Çıkarıp yiyin
Bi iki laf ederler sonra rutine biner zaten
Haha ayyy evet ya ben kendi seylerimi özgürce yemek istiyorum zaten dagitabilecegim seylerse dagitirim ama baski altinda kalmak istemiyorum
Bit kadar cikolatayi bile neredeyse atomlarına ayırıp tek tek uzatıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?