- 30 Ocak 2013
- 29.442
- 43.942
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Çalıştığım halde bunaldım. Ama ben yürüyorum tek başıma ara sokaklarda öbür türlü fena tıkıldık eve zaten 1 saat yetiyorŞu son 3 senedir bilfiil çalışıyorum her zaman. Tek tatil zamanım pazarları oldu genelde ve yazın kısa bir süre işsiz kalıp tekrar işe başladım ama şuan 2 aydır işsizim. Sıkıntıdan patlamak üzereyim. Kitap okuyorum, film izliyorum temizlik yapıyorum, pasta börek çörek bilumum herşeyi yapmama rağmen sıkıntıdan patlıyorum ve sanki iş bulamayacak gibi hissediyorum kendimi.Boğulmak üzereyim az kaldı. Pandemi döneminde çıkıp gezmeyi sevmiyorum. Açıkçası alışveriş ve acil işler dışında çıkmıyorum da evden ama bunaldım, sıkıldım.
Pandemi döneminde şuan maalesef kurs yok cnm yüz yüzeKatılabileceğin kurslara bak, subatta yuz yuze egitime gecilecekmis belki is imkanini arttirir. Bir de internetten online kurslar var, oralardan kurs satin alip udemy gibi uygun fiyata zamanini bir seyler ogrenerek gecirebilirsin dil ogrenmek gibi. Hayvanlarla vakit gecirebilirsin mama dagitabilirsin seviyorsan gonullu olarak, yoga yapabilirsin ogrenebilirsin, doga gezi gruplarina katilabilirsin suan herkes doga da geziler yapiyor grup kurup vs. aklima bunlar geldi.
İki mesleğim varMesleğiniz nedir
?
Bazen markete falan çıktığımda bende yavaş yavaş yürüyüp en azından tadını çıkarmaya çalışıyorumÇalıştığım halde bunaldım. Ama ben yürüyorum tek başıma ara sokaklarda öbür türlü fena tıkıldık eve zaten 1 saat yetiyor
İyi yaptın canım :) iç dökmek iyi geliyor . Ya sıkıldım günde 3 defa sofra kur kaldırdan:) inanır mısın yemek yemekten sıkıldım :)Ben de son 11 senedir bilfiil calisiyorum, okullar kapandığından beri psikolojim bozuk. Artik isimin basinda olmak istiyorum. Evde kalmak, surekli ev isi yapmak, cocuk bakmak, yemek pisirmek ve bu kısır döngüden kurtulamamak asiri yipratici. Calisirken de ev isi, cocuk bakimi tabi ki yapiyordum ama en azindan hayata karisiyordum.
Simdi bir dokun bin ah işit gibi oldu bu cevap ama sana verecek tavsiyem yok malesef. Icimi döktüm biraz
Biz onu iki ogune dusurduk. Sabah biraz gec kahvalti yapinca aksam yemegine kadar acikmiyoruzİyi yaptın canım :) iç dökmek iyi geliyor . Ya sıkıldım günde 3 defa sofra kur kaldırdan:) inanır mısın yemek yemekten sıkıldım :)
Tamm işte bende onu soruyorm nedir :)İki mesleğim var
bende 2 öğün yiyorum da kardeşim 3 bazen 4 öğün yiyorBiz onu iki ogune dusurduk. Sabah biraz gec kahvalti yapinca aksam yemegine kadar acikmiyoruzara ogunlerle gecistiriyoruz. Ay uc ogun ne bulup ne pisirecegim?
Biz onu iki ogune dusurduk. Sabah biraz gec kahvalti yapinca aksam yemegine kadar acikmiyoruzara ogunlerle gecistiriyoruz. Ay uc ogun ne bulup ne pisirecegim?
ayyy ne güzel
bizde 5 öğün yemek var
şimdi yine iyi eşim en azından işe gidiyor
mart sonrasında bir de sürekli sipariş vardı herkes evdeyken
5 yıldızlı otel modundaydı ev
hatta survivor izleyip onlar yedikçe biz de yapıyorduk adamlar ıssız adada bizden yii yaşıyorlar diye
restauranta dönüyor ev bir süre sonra
Muhasebe işi zor bulunan bir iş değil ki?İki mesleğim var
Subatta gecilecekmisPandemi döneminde şuan maalesef kurs yok cnm yüz yüze
:) ne güzelSıkılmak konusuna empati kuramıyorum.
Resmiyette işim olmasa da hep bi işim vardır.
Hatta zaman yetiremem.
En son lisede sıkılmıştım.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Konuyu yeşillendirmeye geldim kısacası.
Yigünner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?