iş yok

ben pasta kek börek çörek yapmaktan sıkıldım artık un yetiştiremiyorum

sık sık işsiz kalmadım hanımefendi. uzun süre bir yerde çalıştım kendi isteğim ile ayrıldım mobbingden dolayı. ikinci girdiğim yerde de pandemi dönemi maddi açıdan küçülme yüzünden çıkmak zorunda kaldım. bol bol kitap okuyorum zaten daima. kişisel gelişim ile alakalı videolar eğitimler vs de izliyorum. netflixten bol bol film izliyorum hatta yeni tarifler vs deniyorum

sürekli bir koşuşturma iş güç ben de asla sıkılamıyorum hatta sıkılan insanlara hasetleniyorum

ben pasta kek börek çörek yapmaktan sıkıldım artık un yetiştiremiyorum

biraz önce ekranın başından kalktım

oğlumla kedi dili pasta yaptık

un vs değil de ben bulaşıktan bıktım

Falım reklamı var ya, ben yazdım galiba diyorum

herkes evde kalıp 3 makina bulaşık çıkınca şeklinde olan

herşey birde buşalık makinasına sığmıyor ya

herşey birde buşalık makinasına sığmıyor ya

bizim evde sığar

çay kaşığını dahi elimde yıkamam

annem dalga geçer ama yıkamam yani

eskirse atarım, bir de bulaşık için ekstra uğraşamam

bugün ikinci makinayı çalıştırdım, akşam bir tane daha çalışır

3 kişilik mini aileyiz

ben her gün çalıştırıyorum diye isyan ediyordum ama yok etmeyeyim 3 kereyi duyunca

ben her gün çalıştırıyorum diye isyan ediyordum ama yok etmeyeyim 3 kereyi duyunca

her zaman 3 olmaz ama fırın tepsileri vardı yanına da bir kaç parça aldı bir makine yıkandı

şimdi de büyük boy borcam, büyük boy tava, iki tencere, bardak tabak yine doldu kalan bir iki kavanoz var sığmadı

akşama da düdüklü tencereli yemek yapacağım, yanında iki ayrı tencere ile de bir şeyler olacak

3 tencere artı tabak bardak yine dolar hatta şimdiden kalanları ekleyip çalıştırırım ama biz yatıncaya kadar yine çıkar bardak tabak

Mesleğiniz iyise sıkıntı yok ama geliştirme şansı varsa geliştirin yeterli derseniz, kendinizi mutlu hissettirecek herşeyi yapın. Hayat kısa

kendmi mutlu edecek şeyler yapıyorum ama dediğim gibi işsizlikten sıkıldım
Üzmeyin kendinizi belki öyle bir iş bulacaksınız ki emekli olana kadar çalışacaksınız, bu süreci tatil gibi görün. Olumsuz düşünürseniz olumsuz işleri çekersiniz kendinize.

Ayy eşimin annesi bıçak plastik tahta hiçbişey atmaz. Makine sadece tabaklara çalışır. Ben herrrşeyi atarım boyası akacak bardakları bile atarım asla acımam. Evimde bir kaç defa atmayalım girişiminde bulundu yok ben atıyorum diyip attım. Onun evinde atmıyor

kesme tahtasını bile atıyorum ben kendmi de atacağım sığacağımı bilsem oh ne güzel foşur foşur yıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…