iş yok

valla deliye bağlamıştım

işim de durmadı bu süreçte

sabah kalk kahvaltı hazırla ye

iş yap çocuk online okula gitsin

öğle arası zaten sınırlı, o araya öğle yemeğini yetiştir

o bitti ikindi kahvaltısı saati var oraya da birşeyler

akşam yemeği zaten zorunlu

üstüne de bir de gece atıştırmalık vs

artık yemek vs yapasım da göresim de kalmadı

ilk günler ekmek de yaptım karantinanın 11. günü yazan kekler de

eşime doğum günü pastası bile yaptım ama artık sıkıldım
ben pasta kek börek çörek yapmaktan sıkıldım artık :D un yetiştiremiyorum :D

Bence yetersizlik hissi gibi birşey yaşıyorsunuz, sık sık işsiz kalmanız mesleğinizin tam oturmadığını gösteriyor bence eğitiminizde eksik varsa onu tamamlayın kpss çalışın, youtube den İngilizce öğrenin, Diamond tema isimli youtuber den din felsefesi dinleyin, 2021 teorilerini açıp izleyin, dark, sherlock holmes ve lucifer dizisini bitirin, kişisel gelişim vb tarzınızı bulup zevk alarak okuyun, güzel bir atkı örün, mesela ben tırnak yemeyi ve sigarayı bırakmayı deniyorum tüm gün evdeyim o kadar mutluyum ki, bi uyuyorum bi uyanıyorum garfield gibi oldum, onedio haberleri takip ediyorum, agah aydının youtube videolarını izliyorum. Gelmiş geçmiş en iyi filmleri izliyorum ne bileyim.
sık sık işsiz kalmadım hanımefendi. uzun süre bir yerde çalıştım kendi isteğim ile ayrıldım mobbingden dolayı. ikinci girdiğim yerde de pandemi dönemi maddi açıdan küçülme yüzünden çıkmak zorunda kaldım. bol bol kitap okuyorum zaten daima. kişisel gelişim ile alakalı videolar eğitimler vs de izliyorum. netflixten bol bol film izliyorum hatta yeni tarifler vs deniyorum

Sıkılmak konusuna empati kuramıyorum.
Resmiyette işim olmasa da hep bi işim vardır.
Hatta zaman yetiremem.
En son lisede sıkılmıştım.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Konuyu yeşillendirmeye geldim kısacası.
Yigünner.
sürekli bir koşuşturma iş güç ben de asla sıkılamıyorum hatta sıkılan insanlara hasetleniyorum :KK70:

ben pasta kek börek çörek yapmaktan sıkıldım artık :KK70: un yetiştiremiyorum :KK70:

biraz önce ekranın başından kalktım

oğlumla kedi dili pasta yaptık

un vs değil de ben bulaşıktan bıktım

Falım reklamı var ya, ben yazdım galiba diyorum

herkes evde kalıp 3 makina bulaşık çıkınca şeklinde olan :KK49::KK49:

biraz önce ekranın başından kalktım

oğlumla kedi dili pasta yaptık

un vs değil de ben bulaşıktan bıktım

Falım reklamı var ya, ben yazdım galiba diyorum

herkes evde kalıp 3 makina bulaşık çıkınca şeklinde olan :KK49::KK49:
herşey birde buşalık makinasına sığmıyor ya :D

herşey birde buşalık makinasına sığmıyor ya :KK70:

bizim evde sığar

çay kaşığını dahi elimde yıkamam

annem dalga geçer ama yıkamam yani

eskirse atarım, bir de bulaşık için ekstra uğraşamam

bugün ikinci makinayı çalıştırdım, akşam bir tane daha çalışır

3 kişilik mini aileyiz

bizim evde sığar

3 kişilik mini aileyiz
ben her gün çalıştırıyorum diye isyan ediyordum ama yok etmeyeyim 3 kereyi duyunca :D

ben her gün çalıştırıyorum diye isyan ediyordum ama yok etmeyeyim 3 kereyi duyunca :KK70:

her zaman 3 olmaz ama fırın tepsileri vardı yanına da bir kaç parça aldı bir makine yıkandı

şimdi de büyük boy borcam, büyük boy tava, iki tencere, bardak tabak yine doldu kalan bir iki kavanoz var sığmadı

akşama da düdüklü tencereli yemek yapacağım, yanında iki ayrı tencere ile de bir şeyler olacak

3 tencere artı tabak bardak yine dolar hatta şimdiden kalanları ekleyip çalıştırırım ama biz yatıncaya kadar yine çıkar bardak tabak

her zaman 3 olmaz ama fırın tepsileri vardı yanına da bir kaç parça aldı bir makine yıkandı

şimdi de büyük boy borcam, büyük boy tava, iki tencere, bardak tabak yine doldu kalan bir iki kavanoz var sığmadı

akşama da düdüklü tencereli yemek yapacağım, yanında iki ayrı tencere ile de bir şeyler olacak

3 tencere artı tabak bardak yine dolar hatta şimdiden kalanları ekleyip çalıştırırım ama biz yatıncaya kadar yine çıkar bardak tabak
:D

sık sık işsiz kalmadım hanımefendi. uzun süre bir yerde çalıştım kendi isteğim ile ayrıldım mobbingden dolayı. ikinci girdiğim yerde de pandemi dönemi maddi açıdan küçülme yüzünden çıkmak zorunda kaldım. bol bol kitap okuyorum zaten daima. kişisel gelişim ile alakalı videolar eğitimler vs de izliyorum. netflixten bol bol film izliyorum hatta yeni tarifler vs deniyorum
Mesleğiniz iyise sıkıntı yok ama geliştirme şansı varsa geliştirin yeterli derseniz, kendinizi mutlu hissettirecek herşeyi yapın. Hayat kısa ☺️

kendmi mutlu edecek şeyler yapıyorum ama dediğim gibi işsizlikten sıkıldım :KK43:
Üzmeyin kendinizi belki öyle bir iş bulacaksınız ki emekli olana kadar çalışacaksınız, bu süreci tatil gibi görün. Olumsuz düşünürseniz olumsuz işleri çekersiniz kendinize.

bizim evde sığar

3 kişilik mini aileyiz
Ayy eşimin annesi bıçak plastik tahta hiçbişey atmaz. Makine sadece tabaklara çalışır. Ben herrrşeyi atarım boyası akacak bardakları bile atarım asla acımam. Evimde bir kaç defa atmayalım girişiminde bulundu yok ben atıyorum diyip attım. Onun evinde atmıyor 🤣🤣🤣

Ayy eşimin annesi bıçak plastik tahta hiçbişey atmaz. Makine sadece tabaklara çalışır. Ben herrrşeyi atarım boyası akacak bardakları bile atarım asla acımam. Evimde bir kaç defa atmayalım girişiminde bulundu yok ben atıyorum diyip attım. Onun evinde atmıyor 🤣🤣🤣
kesme tahtasını bile atıyorum ben :D kendmi de atacağım sığacağımı bilsem oh ne güzel foşur foşur yıkıyor :D

Back
X