iş.

Daylongg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
827
938
18
30
evime 10 dk yakın bi cafe.
genelde yemek üzerine ve alkolsüz.
cumartesi pazar tatil.
hafta içi sabah 10 akşam 6
günlük 30 tl ?
nasıl sizce?

evliyim en azından bı ıkı gider karşılarım dıye calısmak istiyorum kızlar.

Iyi bence. Günlerde oldurecegin vakti burda harca gelirin olur÷) hem ev islerinde aksamaz. Yyol parasida yok.
aynen yol parası yok. bugun sabah uyandım gerı yttım saat 2 ye kadar :( evde uyucagıma calısmak ıstıyorum

İhtiyacın varsa başla tabi ki lakin o arada mutlaka başka bir iş bul kendine...

8 saat oturmayacaksin milletin agiz kokusunu çekeceksin ve dalga gecer gibi gunluk 30tl verecekler.. Yazık valla. Yok arkadaşım emek somurenlerle çalışma bence. Simdi gundelikci kadinlar bile benim yasadigim kucuk şehirde 100tlden asagi gelmiyor temizlige. Ki emin ol temizlik yapsan daha az yorulursun.

para çok az. ihtiyacın yoksa vakit geçsin diyosan çalış. sigorta yatacaksa tabi.
çalışma saatlerin az zaten

Aylik 840
Asgari ucret bile degil.
Peki sigortan olucakmi sanirim oda olmicak ?
bundan önce asgari ücretle calısıyodum haftada 6 gün günde 10 - 12 saat hatta bir gunu gece sevkıyatımız vardı.
sigortamı da yaparlar 1 aya falan.

sigortayı konusmadık daha ama yaparlar hemen baslamasa da. cok yabancı değiller

bence dene baktın olmuyor bırakırsın, yine de sigortanı hemen başlatmalarını iste muhtemelen yapacağın iş için daha sonra sende fark edeceksin ki alacağın maaş az gelecek imkanın varsa arttırmaya çalış.

Sigorta en az asgari olur ki onun ustunden yatmasi lazim onun icinde asgari ucret vermeleri gerekir. Eger içinize siniyorsa girebilirsiniz ama sartlari azmis gercekten

Şartları bir cafe için fazla hayali geldi. Eğer vadettikleri şeyleri yapacaklarına güveniyorsanız deneyin ama nedense bana çok inandırıcı gelmedi.

Yani maaşın azlığından ziyade bir cafede akşam 6 ya kadar çalışma ve haftasonu ful tatil görülmüş şey değil. Şartları rahat gösterip az maaşa eleman çalıştırma uyanıklığı yapıyorlar gibi geldi

8 saat oturmayacaksin milletin agiz kokusunu çekeceksin ve dalga gecer gibi gunluk 30tl verecekler.. Yazık valla. Yok arkadaşım emek somurenlerle çalışma bence. Simdi gundelikci kadinlar bile benim yasadigim kucuk şehirde 100tlden asagi gelmiyor temizlige. Ki emin ol temizlik yapsan daha az yorulursun.
8 saat oturmıcam değil canım. sadece öğle saatleri yogun oluyo. diğer saatler hep oturuyolar. müsteri olarka gıdıyorum bı suredır tanıdıklar zaten. yorucu iş değil yani

Şartları bir cafe için fazla hayali geldi. Eğer vadettikleri şeyleri yapacaklarına güveniyorsanız deneyin ama nedense bana çok inandırıcı gelmedi
canım kafe de gözleme mantı ev yemeği tarzı seyler var. cadde üzerındekı kafeler gbı değil.

olursa asgari ücret+sigorta olmalı minimum..
yorucu bir işten bahsedıyorsunuz
yorucu bı işten bahsetmıyorum.
bundan önce asgari ücret sigorta calısıyodum canım cıkıyodu..
uzun calısma saatlerı da artısı.

burda iş yokken oturup kıtabımı okucam mesela.

600 lira alıcaksın hiç yoktan iyidir ama az çok az. İhtiyacın varsa gir ve tavsiyem evli bekar mısın bilmiyorum birazını kendine ayır

Back
X