Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen yol parası yok. bugun sabah uyandım gerı yttım saat 2 ye kadarIyi bence. Günlerde oldurecegin vakti burda harca gelirin olur÷) hem ev islerinde aksamaz. Yyol parasida yok.
sigortayı konusmadık daha ama yaparlar hemen baslamasa da. cok yabancı değillersigortanı yapacaklar mı ? yine de az gibi geldi bana 50 TL günlük daha iyi gibi
bundan önce asgari ücretle calısıyodum haftada 6 gün günde 10 - 12 saat hatta bir gunu gece sevkıyatımız vardı.Aylik 840
Asgari ucret bile degil.
Peki sigortan olucakmi sanirim oda olmicak ?
sigortayı konusmadık daha ama yaparlar hemen baslamasa da. cok yabancı değiller
8 saat oturmıcam değil canım. sadece öğle saatleri yogun oluyo. diğer saatler hep oturuyolar. müsteri olarka gıdıyorum bı suredır tanıdıklar zaten. yorucu iş değil yani8 saat oturmayacaksin milletin agiz kokusunu çekeceksin ve dalga gecer gibi gunluk 30tl verecekler.. Yazık valla. Yok arkadaşım emek somurenlerle çalışma bence. Simdi gundelikci kadinlar bile benim yasadigim kucuk şehirde 100tlden asagi gelmiyor temizlige. Ki emin ol temizlik yapsan daha az yorulursun.
canım kafe de gözleme mantı ev yemeği tarzı seyler var. cadde üzerındekı kafeler gbı değil.Şartları bir cafe için fazla hayali geldi. Eğer vadettikleri şeyleri yapacaklarına güveniyorsanız deneyin ama nedense bana çok inandırıcı gelmedi
yorucu bı işten bahsetmıyorum.olursa asgari ücret+sigorta olmalı minimum..
yorucu bir işten bahsedıyorsunuz