Konularınızi hatırlıyorum bu adamla sırf çocuk yapıp yalnız kalmamak için evlenmistiniz.. gelinen nokta bu oluyor malaesef bu düşünce yapısında... eşiniz sizi Bulgaristana gondericekti ne oldu ?İşe başladım kendi adıma banka hesabı açamıyorum .Yurtdışındayım oturumum yok maaşım eşimin hesabına yatacak .Bugün para konularında tartıştık .Bana zaten bir sürü borca girdim ben tek başıma yapmadım borçları senin parandan kescem dedi .Beynimden vurulmuşa döndüm .Kira evin masrafları ortak olcak falan dedi .Zaten yeni evliyiz nasıl güveneyim yani siz olsanız ne düşünürsünüz ?
Tamam derdim o bunu teklif etmeye utanmasa da ben hayır demeye utanirdim.Amaaaa sonrasında o iliski nereye giderdi onu kestirememİşe başladım kendi adıma banka hesabı açamıyorum .Yurtdışındayım oturumum yok maaşım eşimin hesabına yatacak .Bugün para konularında tartıştık .Bana zaten bir sürü borca girdim ben tek başıma yapmadım borçları senin parandan kescem dedi .Beynimden vurulmuşa döndüm .Kira evin masrafları ortak olcak falan dedi .Zaten yeni evliyiz nasıl güveneyim yani siz olsanız ne düşünürsünüz ?
Göndermedi çünkü burda daha çok para kazanılıyormuş .Konularınızi hatırlıyorum bu adamla sırf çocuk yapıp yalnız kalmamak için evlenmistiniz.. gelinen nokta bu oluyor malaesef bu düşünce yapısında... eşiniz sizi Bulgaristana gondericekti ne oldu ?
Ben de öyle düşünüyorum.İşi bıraktım dedim ki gitmicem yarın .Kendine enayi bul dedim .Köle yapacak .Ortak olacaksa öpün, başınıza koyun.
Bu ayıcık size haftalık harçlık verecek gibi gözüküyor...
Düşüncelerimde haklıyım demi .Zihniyet yapısı bozuk.Hep acabamı diyordum .Ancak bugün duyduklarım karşısında şoka girdim .Tamam derdim o bunu teklif etmeye utanmasa da ben hayır demeye utanirdim.Amaaaa sonrasında o iliski nereye giderdi onu kestiremem
Çalışın, çalışmayın o sizin bileceğiniz iş ama bu tavır ve zihniyetteki insana nasıl tahammül edebileceğinizi düşünün bence uzun vadeli.Ben de öyle düşünüyorum.İşi bıraktım dedim ki gitmicem yarın .Kendine enayi bul dedim .Köle yapacak .
Siz kararlarınizin arkasında duramiyorsunuz kesin gidicektiniz yine vazgeçmişsiniz bu adam sizden herşeyi ister yapar...Göndermedi çünkü burda daha çok para kazanılıyormuş .
Hangi dağın
Hayır boşanmayı kafaya koydum .Zihniyeti bozuk hep acabamı demiştim .Zaten çalışmadım evlendim evleneli gün yüzü görmedim .İşe başladım şimdi para konuları dönüyor .Çalışın, çalışmayın o sizin bileceğiniz iş ama bu tavır ve zihniyetteki insana nasıl tahammül edebileceğinizi düşünün bence uzun vadeli.
Çalışmayın ok, mevzu kapandı.
Yarın birgün başka bir olayda eve katkınız olmadığı için farklı yaptırımlara mı gidecek, nedir yani?
O zaman tez zamanda kurtulun.Hayır boşanmayı kafaya koydum .Zihniyeti bozuk hep acabamı demiştim .Zaten çalışmadım evlendim evleneli gün yüzü görmedim .İşe başladım şimdi para konuları dönüyor .
Ailesine bakin.Babasinin annesine tavrına özellikle.Zihniyeti kötü tabi.Insan bunu düşünse bile söyleyemez ama adamda pek utanma duygusu yok galibaDüşüncelerimde haklıyım demi .Zihniyet yapısı bozuk.Hep acabamı diyordum .Ancak bugün duyduklarım karşısında şoka girdim .
Eski konularınıza baktım da neden soka girdiğinizi anlamadım? Siz zaten çocuk için evlenmişsiniz adamın da derdi para demek ki. Yanı siz hesap kitap yapıp evlenirken o evlilikte samimiyet yokken karşı tarafa neden sok oluyorsunuz onu anlamadim?Düşüncelerimde haklıyım demi .Zihniyet yapısı bozuk.Hep acabamı diyordum .Ancak bugün duyduklarım karşısında şoka girdim .
Kararlarımın arkasında durmam için boşanmam lazım .Çünkü fikirlerime saygı duyan bir adam yok karşımda .Boşancam kendine söyledim .Gerçekten yoruldum hep aldatma yok şiddet yok hadi ikinci evliliğim mücadele edeyim diyorum .Fakat olmuyor .Siz kararlarınizin arkasında duramiyorsunuz kesin gidicektiniz yine vazgeçmişsiniz bu adam sizden herşeyi ister yapar...
Anne babası boşanmışlar çocukken .İçlerine girince anladım sorunlu aile .Ailesine bakin.Babasinin annesine tavrına özellikle.Zihniyeti kötü tabi.Insan bunu düşünse bile söyleyemez ama adamda pek utanma duygusu yok galiba
Uzağa gitmemdeki neden eski ortamından kaçmak ve yaşım itibariyle yalnız kalmayım vs .Çocuğum olmuyordu yaşım geçmeden tüp bebek vs denerim bir yuvam olur dedim .Eski konularınıza baktım da neden soka girdiğinizi anlamadım? Siz zaten çocuk için evlenmişsiniz adamın da derdi para demek ki. Yanı siz hesap kitap yapıp evlenirken o evlilikte samimiyet yokken karşı tarafa neden sok oluyorsunuz onu anlamadim?
Eşinizin tavrı çok itici ve incitici kabul ama insanlar mantık evliligi yapıp karşısındakinden iyilik bekleyince ben de bu kafayı anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?