İşe başladım eşimin tavırları.

Eşim Bulgar vatandaşı.Oradaki oturumla burada kalıyorum .Yılda bir yenilendi ancak o kimlik geçici olduğu için 2 yıllık evliyim .O kartı burası tanımadı ben de Türk vatandaşıyım o yüzden banka hesabı açamadım .Buradaki yabancılar şubesine gidilip müracaat etmem gerekiyordu .Eşim istemedi anlayacağınız farklı planlar içinde .

Guvenmediginiz bir evliliği neden yaptınız?

Eşim Bulgar vatandaşı.İnanın işi bıraktım ve Türkiye’ye geri döncem 2 yılda yaşadıklarım sabrettiği şeyler psikolojim yerle bir .Benim derdim Avrupa’da çalışmak adına onla evlilik değildi öyle olsa anlaşmalı evlilik yapardım .Onu adam sanmıştım bütün hayallerimi yıktı .Şiddet yok ancak yaşadığım psikolojik şiddet anlatılır gibi değil .Sağolun yol gösterdiğiniz için .

Guvenmediginiz bir evliliği neden yaptınız?
Baştan güvendim .Onu laflarına göre insan sandım .Evlendikten sonra ne halt olduğunu anladım .O pasif baskılıyacak kadın aramış çok sabrettim ikinci evliliğim yıkılmasın diye ama psikolojim yerle bir .

Anladım. Üzüldüm sizin adınıza ama böylede bir hayat geçer mi? Rabbim yardımcınız olsun.

Bence aranızda güven sıfır ben olsam yarı yarıya paylaşırım ne olmuş yani siz onun parasını yiyince sorun olmuyor o sizinkine dokanamaz malesef yok öyle bir dünya

Bence aranızda güven sıfır ben olsam yarı yarıya paylaşırım ne olmuş yani siz onun parasını yiyince sorun olmuyor o sizinkine dokanamaz malesef yok öyle bir dünya
Konu parama dokunup dokunmaması değil .Benim adıma bir hesap olsa bana değer verse zaten tabiki elimden geleni yaparım .İnanın konu her şeyin onun dediği doğrultuda olması .Yoksa tabiki hayat müşterek .

siz işi bırakın önce bir kursa gidin dil öğrenin. Kaçak çalışmayın allah korusun farkedilir başınıza iş açılır durduk yere.
dili halledin çalışma izninizi alın girin düzgün bir yerde çalışın maaş hesabınıza yatsın.

sonrasında ev giderlerine tabi ki katkınız olmalı.

Kesinlikle bugün böyle tepki veren yarin nelere verir guzel bir strateji uygulamaniz gerekiyor ilerisi için siz yinede köşeye biraz kendiniz icin gizli ayırın bir miktar

Kaçak çalışmıyorum .Sigortalı ancak adıma banka hesabı açılamıyor .Türk vatandaşı olduğum için .İşi bıraktım bugün geri dönüyorum .Boşanma kararı aldım .Zaten adamın beni insan yerine saydığı yok .

Hayat müşterek beraber ödemeniz doğru olan değil mi

muhtemelen tek sorun bu değildi. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kesinlikle bugün böyle tepki veren yarin nelere verir guzel bir strateji uygulamaniz gerekiyor ilerisi için siz yinede köşeye biraz kendiniz icin gizli ayırın bir miktar
Nasıl ayırabilirdimki para onun hesabına yatacak .Bir hafta oldu işe başladım .Bana yaptığı muhabbetler onun beklentisi her şey onun dediği şekilde yürücek .Sessiz pasif bir kadın istiyor .

muhtemelen tek sorun bu değildi. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet en büyük sorun hayata bakış açılarımız farklı .Her şey onun dediği gibi olursa sorun yok.Beni insan yerine saymayan adamı napayım .Evlendik evleneli bir çok şeye sabrettim mücadele ettim .Fakat şu an psikolojik olarak tükendim .Sağlolun

Nasıl ayırabilirdimki para onun hesabına yatacak .Bir hafta oldu işe başladım .Bana yaptığı muhabbetler onun beklentisi her şey onun dediği şekilde yürücek .Sessiz pasif bir kadın istiyor .
Ihtiyacim var diyin eve olsun kendinize olsun boylede yalana giriyir ama bilemedim ya esiniz biraz riskli

Ihtiyacim var diyin eve olsun kendinize olsun boylede yalana giriyir ama bilemedim ya esiniz biraz riskli
Evet riskli zaten işi bıraktım bugün sayılmadığı yerde durmamında bir anlamı yok .Boşancam varsın buradaki parayı kazanamayım asgari ücretle çalışayım kafam rahat olsun .Zaten evlilik hayatı benim için bitti .Kimseye güvenemem bu saatten sonra.

Kari koca calistiginizda masraflari bolusmeniz normal degilmi zaten? Uslup yanlis ama tabi. Maasinizin bir kismini verin gerisini isteyin vermiyorsa sorun calismaya gerek yok ama paylasim zaten olmali

Evliliği eşiniz yanlış anlamış ne demek senin parandan kesecem.
Zaten ortak harcarsınız sizde karşılarsınız bazı ihtiyaçları ama maaş eşinize yatıyor o her şeyi ordan ödeyecek size harçlık mı verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…