• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe başlama kararı??

limonlupasta06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
986
1.016
88
Merhaba hanımlar. Kısaca durumumu anlatmaya çalışıyım ben yurt dışından gelin geldim Türkiye ye yurt dışında iş tecrüben oldu ama burda iş tecrübem olmadı sadece staj yaptım burda o zamanda pek bişey öğrenmedim yüksek lisans yapıyordum aynı zamanda, yalandan bir stajdı. Evlendiğim günden beri sınavlara hazırlanıyorum eşimin işi tayinli devlete girmeye çalışıyorum hemde bir idealim var. Geçen sene girdiğim sınavda çok az bir puanla kaybettim. Sonra tekrar hazırlanmaya çalıştım flan ama stres sağlık sorunu falan devam edemedim sonuç olumsuz. Şimdi yaza bir sınav daha var ihtimal tabi ama yüksek bir ihtimal. Sorun şu bu sınav stresleri yüzünden çok bunaldım odaklanamıyorum artık aklıma gelince stres basıyor uyku sorunları başgösterdi:KK17:. diyorum ki bi işe girsem kafam dağılısa sonra seneye hazırlansam mı yoksa bu önümüzdeki sınava mı hazırlanıyım, işe başlamıyım falan. çok kararsız kaldım siz olsanız ne yapardınız. Burda hiç arkadaşım yok artık çok bunaldım, dört duvar arasında sınav sınav çok zor. İşe başlasam kafam dağılsa biraz motivasyonum artarmı seneye olan sınav için.. Çok kararsızım bi yardım ???

Son düzenleme:
Her şeyi bu yaza endeksleme, spor yap yapabileceğin en güzel şeylerden biri. Çocuk da yok hem..Hangi şehirdesin bilmiyorum ama tek başına yapabileceğin o kadar çok şey var ki.. Kendine bir program yaparsın, içinde ders çalışmak da olur. Sen elinden geli yap olmazsa seneye kalırsın zaten.

Her şeyi bu yaza endeksleme, spor yap yapabileceğin en güzel şeylerden biri. Çocuk da yok hem..Hangi şehirdesin bilmiyorum ama tek başına yapabileceğin o kadar çok şey var ki.. Kendine bir program yaparsın, içinde ders çalışmak da olur. Sen elinden geli yap olmazsa seneye kalırsın zaten.

Sizce sınava mı hazırlanıyım yani ?? Evde çok bunaldım burası küçük bir şehir imkanlar kısıtlı, bi de yaşım geçiyor ya bu sınavda olmazsa diyorum. Saplantı haline gelsin istemiyorum. İnanın aklıma geldikçe afakan mı istersiniz sıkıntı mı hepsi basıyor beni.:KK17: Spora başlamayı düşünüyorum bende çok kilo aldım :KK61:

Sizce sınava mı hazırlanıyım yani ?? Evde çok bunaldım burası küçük bir şehir imkanlar kısıtlı, bi de yaşım geçiyor ya bu sınavda olmazsa diyorum. Saplantı haline gelsin istemiyorum. İnanın aklıma geldikçe afakan mı istersiniz sıkıntı mı hepsi basıyor beni.:KK17: Spora başlamayı düşünüyorum bende çok kilo aldım :KK61:
Yaşım geçiyor derken yaşın kaç ki?
yani hayattan ne istediğine bağlı biraz da bunun cevabı.
Sen şu an için şifahen çözümler istiyorsun. Ama iş bulup da mutlu olamazsan ya da şartları uygun olmazsa yine bir sıkıntı olacak.
O zama iş ara bir taraftan, bir taraftan da çalış.
En büyük avantajın çocuk yok. Bir şekilde değerlendir bunu.

Yaşım geçiyor derken yaşın kaç ki?
yani hayattan ne istediğine bağlı biraz da bunun cevabı.
Sen şu an için şifahen çözümler istiyorsun. Ama iş bulup da mutlu olamazsan ya da şartları uygun olmazsa yine ir sıkıntı olacak.
O zama iş ara bir taraftan, bir taraftan da çalış.
En büyük avantajın çocuk yok. Bir şekilde değerlendir bunu.

28 yaşımdayım işe başlamak için yaş önemli diye düşünüyorum belki de yanlış düşünüyorum. Çünkü burda hiç tecrübem yok. Çocuğu da iş yüzünden yapmıyorum zaten iş hayatım düzene girsin diye bekliyorum. İş hazır gibi aslında tanıdık var orda başlıycam. Sınavlardan o kadar bunaldım ki aslında şunu merak ediyorum işe başlama kafamı dağııtır mı .

Hedefinden sapma derim. Hazirlandigin sinavla ilgili kurslar yokmu sana cok faydasi olur motivasyonunu arttirir.Yoksada halkegitimin herhangi bir kursuna katil yada spora yazil hem kafa dagitirsin hemde cevre edinirsin belki.ama ders calismayi birakma.Ise gidersen ders calismaya vaktin kalmaz sinavi kazanamazsin.

yaf öyle diyolar :)
11 şubata kadar merkür geriliyormuş
yeni işlere başlanmazmış.yarım kalan geçmişteki olaylar tamamlanırmış...
birde teknolojik aletlere dikkat edilirmiş,bozulmalar artarmış...:p

Bende şans olsa zaten burcumun gezegeni mars olmazdı :-)

Hedefinden sapma derim. Hazirlandigin sinavla ilgili kurslar yokmu sana cok faydasi olur motivasyonunu arttirir.Yoksada halkegitimin herhangi bir kursuna katil yada spora yazil hem kafa dagitirsin hemde cevre edinirsin belki.ama ders calismayi birakma.Ise gidersen ders calismaya vaktin kalmaz sinavi kazanamazsin.

Artık insanların sorularından da bıktım noldu sınav, olmadı mı ?? Çalışmıyor musun evde mi oturuyorsun?? Artık sınava hazırlanırken bir de bunları düşünüyorum :KK17: Sanki bir korku filmi gibi. Motivasyonu mu da düşürüyor bu. Kafa mı bir türlü toplayamıyorum. Her gün kalkıyorum bugün başlıycam diyorum ama nafile sanki kaçıyorum sınavdan. Kursu da düşündüm ama bana pek faydası olmuyor :KK61:

[yQUOTE="limolupasta, post: 38993503, member: 478461"]Bende şans olsa zaten burcumun gezegeni mars olmazdı :-)[/QUOTE]mars iyidir,serttir ama güzeldir...
bak birde bu dönem geri hareketle içe yönelme durumu artar...o yüzden senin içinden çalışmak geçiyorsa...çalış...dinle kendini..kararsızsan da zamana bırak...
çıkarını değil içini dinle

Back
X