- 21 Mayıs 2013
- 986
- 1.016
- 88
- Konu Sahibi limonlupasta06
Merhaba hanımlar. Kısaca durumumu anlatmaya çalışıyım ben yurt dışından gelin geldim Türkiye ye yurt dışında iş tecrüben oldu ama burda iş tecrübem olmadı sadece staj yaptım burda o zamanda pek bişey öğrenmedim yüksek lisans yapıyordum aynı zamanda, yalandan bir stajdı. Evlendiğim günden beri sınavlara hazırlanıyorum eşimin işi tayinli devlete girmeye çalışıyorum hemde bir idealim var. Geçen sene girdiğim sınavda çok az bir puanla kaybettim. Sonra tekrar hazırlanmaya çalıştım flan ama stres sağlık sorunu falan devam edemedim sonuç olumsuz. Şimdi yaza bir sınav daha var ihtimal tabi ama yüksek bir ihtimal. Sorun şu bu sınav stresleri yüzünden çok bunaldım odaklanamıyorum artık aklıma gelince stres basıyor uyku sorunları başgösterdi
. diyorum ki bi işe girsem kafam dağılısa sonra seneye hazırlansam mı yoksa bu önümüzdeki sınava mı hazırlanıyım, işe başlamıyım falan. çok kararsız kaldım siz olsanız ne yapardınız. Burda hiç arkadaşım yok artık çok bunaldım, dört duvar arasında sınav sınav çok zor. İşe başlasam kafam dağılsa biraz motivasyonum artarmı seneye olan sınav için.. Çok kararsızım bi yardım ???

Son düzenleme: