işe başlıcam ama....

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
Yarın işe başlıcam ama sabahları nasıl uyanicam yatagimdan nasıl ayrilcam :)
Uzun bi donem çalışmadım, suanda ne kadar calismayi istesemde sabahları uyanmak o kadar zor geliyo ki..

Sorum şu, sabahlari siz neler yapiyosunuz mutlu uyanabilmek için ve güne enerji dolu baslayabilmek icin?

Bideee,
Yeni ortam yeni kisilerle tanışmak beni çok geriyo. Nasil bir tutum sergilemeliyim?

Var mi önerisi olan?

Saati kurup kalkıyorum

Îşe gideceğim diye hazır hissetmek lazım tabii ilk gün gece uyuyamazsan da ikinci gün erken yatar erken kalkarsın

Mecburiyet hissedilince her türlü kalkılıyor emin ol Bunu uyku aşığı biri olarak çok zorlanmadan yaptığımı söyleyebilirim. İlk gün sabah kalktıktan sonra ertesi güne de o psikolojiyle girdiğin için zor olmuyor yani. Nasıl bir tutum sergilemen gerektiğine gelince önce etrafı bir gözlemle derim, herkesle çok samimi olmamaya çalış daha sonradan baş ağrıtıyor bu durum genelde

gece üç kere en derin uykumdan uyanip bebegimi emziriyorum sabah 6 da uyanip yollara düşüyorum hersey cocuklarimizi daha iyi sartlarda yasatmak icin birde sana tavsiyem ortam yapicam diye ilk gunden fazla samimiyet kurma zamanla tanidikca mesafe koymak icin gec kalmis olabilirsin ben cok cektim bu konuda

ben alarm tonuna çok önem veririm.
oyüzden hep bana huzur ve enerji veren şarkıları alarm yaparım, bu ilk adım.
kalkınca duş ya da o olamıcaksa el yüz ayak yıkarım, ensemi ıslatırım.
akşamdan hazırlanan kombin her zaman rahatlatıcıdır.
hele bi de ütüsü de hazırsa bana kahvaltı için baya vakit kalmış demektir.
şöyle hafif bi kahvaltı, limonlu çay eşliğinde..
ohh miss..hadi yatalım da sabah olsun

Sabah 5 bucukta uyanıyorum. Mutlu ve enerjik mi uyaniyorsun dersen hayır. Ama maaş günleri coguzel oluyor.
Bu arada yeni ortam için tavsiyem: mesafeli ol, insanları incele, sormadan fazla anlatma birden eteğindeki taşları dökme. Zamanla kimlerle samimi kimlerle mesafeli olman gerektiğini anlarsın zaten.

İşini seversen ve ilk günü mutlu bitirirsen zaten mutlu uyanıp işe gideceksin. Ben hala çalışıyorum aslında çok yoruluyorum ama arkadaşlarımı ve işimi seviyorum 

Herkes senın gibi bunu dusun cok zorlandıgın anlarda karsındakının tuvaletteki halini dusun ıster ıstemez rahatlıyorsun.

Sabahları uyanmayı dert etme. Alısırsın. Bıraz daha enerjik olmak ıstıyorsan da tavsıyem hareketli müzik ..

Özel sektör mü devlet mi bilemedim ama ben ilk atandığımda karşımdaki herkes 40 yaş üstü olacak filan sanıyodum. Yanılmışım

Maaşını alınca hepsi geçiyor ama emin ol zımba gibi kalkıyosun :) İstesem de cumartesdi pazarları bile 7de kalkıyorum artık :)

İlk işe başladığım zaman hevesten 8 deki mesaiye 7 buçukta giderdim. Hey gidi günler ne güzeldi.
Alarm kuruyorum. Mutlu uyanma hadisesini beklemedim de düşünmedim de kalkılıyor bir şekil ama sağdan ama soldan.
Yeni insanlar yeni ortam ne güzel.

Enerjine hayran kaldim :)
Bi kac alarm muzigi onerirsen super olur :)

Keske bende tatil gunlerinde erken kalkacak kadar alissam bu duruma :))

Hahaha :)) alemsiniz :) tskler tavsiyeler icin :))

Enerjine hayran kaldim :)
Bi kac alarm muzigi onerirsen super olur :)

yann tiersenin çok güzel müzikleri var. yani bana uyyo tarz olarak. bi göz atabilirsin.
mesela bu hareketli ama sabah çok gürültülü gelebilir:

ya da bu

bu daha sakin, böyle bişeyle uyanmayı seviyorum ben:

her sabah 5.45te kalkıyorum. filtre kahve makinesi aldım kahve içip, kahvaltı yapıyorum. bide dışarı çıkıp, soğuğu yiyince uyku falan kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…