Yarın işe başlıcam ama sabahları nasıl uyanicam yatagimdan nasıl ayrilcam :)
Uzun bi donem çalışmadım, suanda ne kadar calismayi istesemde sabahları uyanmak o kadar zor geliyo ki..
Sorum şu, sabahlari siz neler yapiyosunuz mutlu uyanabilmek için ve güne enerji dolu baslayabilmek icin?
Bideee,
Yeni ortam yeni kisilerle tanışmak beni çok geriyo. Nasil bir tutum sergilemeliyim?
Var mi önerisi olan?
Enerjine hayran kaldim :)ben alarm tonuna çok önem veririm.
oyüzden hep bana huzur ve enerji veren şarkıları alarm yaparım, bu ilk adım.
kalkınca duş ya da o olamıcaksa el yüz ayak yıkarım, ensemi ıslatırım.
akşamdan hazırlanan kombin her zaman rahatlatıcıdır.
hele bi de ütüsü de hazırsa bana kahvaltı için baya vakit kalmış demektir.
şöyle hafif bi kahvaltı, limonlu çay eşliğinde..
ohh miss..hadi yatalım da sabah olsun
Bende uzun bi sure is baktim, gercekten zorlu bi süreç, allah gonlunuze gore verir insallah..Keske benimde bi isim olsaydi sabahin korunde kalkmaya bile gikim cikmazdi... bide boyle dusun
Keske bende tatil gunlerinde erken kalkacak kadar alissam bu duruma :))Özel sektör mü devlet mi bilemedim ama ben ilk atandığımda karşımdaki herkes 40 yaş üstü olacak filan sanıyodum. Yanılmışım
Maaşını alınca hepsi geçiyor ama emin ol zımba gibi kalkıyosun :) İstesem de cumartesdi pazarları bile 7de kalkıyorum artık :)
Hahaha :)) alemsiniz :) tskler tavsiyeler icin :))Herkes senın gibi bunu dusun cok zorlandıgın anlarda karsındakının tuvaletteki halini dusun ıster ıstemez rahatlıyorsun.
Sabahları uyanmayı dert etme. Alısırsın. Bıraz daha enerjik olmak ıstıyorsan da tavsıyem hareketli müzik ..
Enerjine hayran kaldim :)
Bi kac alarm muzigi onerirsen super olur :)
Rica ederım ...Hahaha :)) alemsiniz :) tskler tavsiyeler icin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?