İşe dönerek bebeğime haksızlık mı yapıyorum?

Bence calismaya devam edin calisan anneler daha güclü oluyorlar bunu gördüm etrafimda, annene güveniyorsan hic suclu hissetme olur öyle :)

Bebeğiniz artık 8 aylık olmuş. Ek gıdaya geçmiştir. Sabah gitmeden emzirirsiniz hatta mümkünse sağıp bırakırsınız, siz gelene kadar ek gıda yiyebilir çok uzun değil çalışma süreniz.. yolda vakit kaybetmeyecek olmanız da çok büyük artı.

Sizi çok iyi anlıyorum ama bir yerde başlamanız gerekecek işe. Herşey evladınız için onun geleceği için böyle düşünün. Üstelik emanet edeceğiniz kişi de yabancı değil kendi anneniz. Bakıcıya bırakmak zorunda kalan çok anne var..

Başta bebek de siz de biraz zorlanırsınız ama emin olun bir süre sonra rayına oturur herşey.. ve kesinlikle çalışmak size de iyi gelecektir..

Tabi ki son karar sizin

Ben olsam çalışmam. Bir dahaki ders yılına kadar bebeğimle olurum. İkizlerimle evdeyim ücretsiz izin aldım 2 yaşa kadar onlarla olacağım. İyiki de öyle yapmışım diyorum. Bütün ilklerine an an tanık olmak, onlarla paylaşılan zaman hiçbir şeye değişilmez. Artı kendi büyütmenin vermiş olduğu rutin ve düzen çok çok önemliymiş yaşadıkça bunu da gördüm.

Cok tesekkur ederim yanıtınız beni rahatlattı. Evet 4-5 saat. Hatta maksimum 4 saat olacak o da bir gun kesintisiz, diger gunler o 4 saatin de aralarinda bosluklar var.

Konunuzu okudum. Ayni durumdayiz. Sizin bebis büyümüştür artik. O zaman 8 aylikmis o da. Sonraya bir olumsuzluk olmadi degil mi davranislarda, ozellikle size karşı?

evet öyle görünüyor eğer bu boşanmada etkiliyse boşan daha iyi iyi es bebeğinin karısının huzuru için hiç değilse 1 yıl karısının izin almasını kendi ister
Yani imkan varsa geçim sıkıntısı yoksa tabi ki öyle olmalı inanamadım şu an bu neyin kafası ki böyle ücretsiz izin yüzünden boşanma zaten izin ikinizin çocuğu için

Konunuzu okudum. Ayni durumdayiz. Sizin bebis büyümüştür artik. O zaman 8 aylikmis o da. Sonraya bir olumsuzluk olmadi degil mi davranislarda, ozellikle size karşı?

Bi olumsuzluk yaşamadık.İlk günler eve döndüğümde ağlıyordu ,özlemiş oluyordu.Zamanla alıştı.

Dün 20 aylık oldu .Çalışmak bana da nefes aldırdı.Durmaksızın emmek istiyor doğduğundan beri.

Sizin de sorun yaşayacağınızı sanmıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…