İşe dönme konusu

Yok bakmayin millete işleri gucleri gosteriş. Evde sac baş yoluyolar disarda da yok duramiyorum filan. Herkesin 4 saat ise gitme imkani olmayabiliyor hem.

Çalışın

Super fırsat ya. Hiç takma etrafındakileri. Sana iyi gelen hersey bebeğine de iyi gelecektir.

İki aylık bebek anneyi falan özlemez. Annenize de alışkınmış zaten hiçbir şey olmaz. Size ille de işe dönme diyen çevrenizi çok iyi niyetli bulmadım. Günde birkaç saat evden uzak olmak size çok iyi gelir.

nice tanıdıklarım 3 aylık bebelerini bırakıp 10 saat iş için ayrı kalmak zorunda kaldılar
kaldı ki 4 saat diyorsunuz göz açıp kapayıncaya kadar geçer
sizin psikolojiniz için de iyi olur çalışmak
o konuşanları boşverin.. ve emin olun kimileri de kıskançlığından böyle konuşuyor :)

Ne güzel işyeriniz varmış, bence kimseyi dinlemeyin yol mesafesi de yok nimet gibi. Hem size de iyi gelir.

Bebeğim 8 aylık olana kadar yarım gün çalışacağım yani günde 4.5 saat onunda 1.5 saati süt iznim olacak.
Merhaba, öncelikle bahsettiğiniz zaman hiç de uzun bir zaman değil ağzım burnum diyene kadar ve bebek bir şekerleme yapsa geçecek bir zaman.
Ancak bende hamileyim ve merak ediyorum 8 aylık olana kadar nasıl yarım gün çalışabiliyorsunuz. Memur musunuz özel sektör çalışanı mı?

formül süt ile duruyorsa iyi, diğer türlü emziriyor gibi sağım yapmanız gerekiyor.

benim yol uzaktı, kronik rahatsızlığım da olunca uzun süre ücretsiz izin kullandım. 16 aylıkken fırsat çıktı işe başladım. Yoksa tüm 2 yılı kullanacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…