Canim darp dan dolayı uzaklastirma ve rapor var .mahkeme olacak eski konularıma bakMecbur çalışacaksınız. Hiç olmazsa gelecekte sizin ve bebeğiniz için. Ama lütfen darp raporu da alın. Elinizde dursun. İşinizi oturtunca da sakın bu adamı çekmeyin.
Allah yardımcınız olsun.
Çalıştım kocam yattı ve yedi .ailem den destek yok bebeğimi onun ailesine teslim etmeye korkuyorum benim ailem bakmıyor.neden boşanamıyorsun? Birikim olmadığı için mi? Ailen istemiyor mu seni? Üzülüyorum böyle konularadaha doğrusu o psikopat ortamda yetişecek çocuğa...
Öyle yapacağım zaten içeri girsin bakalım dayak tehdit le neler yapabilcek daha banaofff ara satırları okumadım tabi adam cezayı kapamak için çalıştırıyor. Ben olsam itiraz ederim para cezasına, o pislik içeri girsin akıllansın. Hem dayak atıyor hem dayağın para cezasını sana ödetecek
Iyi canım sana ozguveninle mutluluklar dilerim.beni kırarak mutlu olduysan ne mutlu sana ne diyeyim ki daha-Mihrimah mesajını alıntılayamadım. Üzerinden ego tatmini yapmam. Buna ihtiyacım yok. Beni "hırpalayan" adamı boşayıp, burda paramı alıyor diye dert yanmayacak kadar özgüvenim var. Aynısından sana da dilerim..
eşi konu sahibini dövdü, darp etti,aldattı. Eşiyle mahkemelik darp raporundan ama hala beraber yaşıyor, ve mahkemede darp için kesilen para cezaları yüzünden eşine 2 ay çalış diyorHayat müşterek değil mi ? Eşiniz sizden bunu istemiş düşmanınız değil. Belli ki maddi durumlar vahim.Hem çalışıp stajınızı da tamamlayın ilerde çalişma hayatıniza engel olmasın.
Bu arada bu 60 bin lira neyin borcu?Iyi canım sana ozguveninle mutluluklar dilerim.beni kırarak mutlu olduysan ne mutlu sana ne diyeyim ki daha
eşi konu sahibini dövdü, darp etti,aldattı. Eşiyle mahkemelik darp raporundan ama hala beraber yaşıyor, ve mahkemede darp için kesilen para cezaları yüzünden eşine 2 ay çalış diyor[/QUOT
Sağolun.
Konu sahibi
Sağolun.Arada ki yorumları okumadım. 60 bin lira ceza için çok değil mi?eşi konu sahibini dövdü, darp etti,aldattı. Eşiyle mahkemelik darp raporundan ama hala beraber yaşıyor, ve mahkemede darp için kesilen para cezaları yüzünden eşine 2 ay çalış diyor
60 bin 3 defa yıkılıp yeniden kurulan evimin ve bir kısmı da bekarken aileme çektiğim kredinin borcu.mahkeme den 6 ya da 7 binlik gibi ceza gelir gelirseSağolun.Arada ki yorumları okumadım. 60 bin lira ceza için çok değil mi?
Öyleyse zaten konu sahibinin yapacağı tek şey ayrılmak.Yoksa kendine de yazık bebeğine de yazık..
Müşterek ama karşında ki insansa ben bi insan değil bir canavarla yaşıyorum resmen 5 yıldır aomurdu çalıştım o yedi yattı beni aldattı ve dövdü bu adama hakkimi yedirmek istemiyorumHayat müşterek değil mi ? Eşiniz sizden bunu istemiş düşmanınız değil. Belli ki maddi durumlar vahim.Hem çalışıp stajınızı da tamamlayın ilerde çalişma hayatıniza engel olmasın.
Anladım peki son kararınız ne?60 bin 3 defa yıkılıp yeniden kurulan evimin ve bir kısmı da bekarken aileme çektiğim kredinin borcu.mahkeme den 6 ya da 7 binlik gibi ceza gelir gelirse
Iyi canım sana ozguveninle mutluluklar dilerim.beni kırarak mutlu olduysan ne mutlu sana ne diyeyim ki daha
Calistirmam diyen mert mi oluyomus.. hic benlik degil...Nerede o eşimi çalıştırmam diyen mert adamlar..
Şimdi hepsi maaş hesaplıyor gün sayıyor falan..
Erkeklik öldü yeminle.
Düzelmesi canım en son dün hırpaladı beni.hakaret küfür sürekliAnladım peki son kararınız ne?
Napacaksıniz ? Bu borçlar mi acaba sizi de kocanızı da bunalttı
Kocanız size karşı düzeldi mi?
Diğer mesajların da günün gibi yumuşak ifade olsaydı kırıcı demezdimYahu benim seni uzmek gibi bir amacım yok. Niye anlatamıyorum. Normal bir evlilik olsa maddi olarak sorun yoksa bikaç ýıl çocuğuma kendim bakicam' ı anlarım. Burda da maddi sorun varsa kadın da çalışmalı derim. Ama anlattıklarına göre normal bir evlilik değil, çalışıp bu adam da boşanmalı diyorum. Bunda da kırıcı olduğumu düşünmüyorum .
Maalesef anlattığım herşey gerçek canım. Eşim bugün sevinçten oynadı resmen çalışacağım dediğim için çok mutlu keyfi yerinde gelip öpüyor beni git başımdan dün dövdüm bugün öpme dedimBugun nasıldı eşiniz ? Nezamn dava sonuclnck kiz kardesmz faln yokmu o size sahip ciksa ya ben su kisma inanmiorum inanamiorum annenler senin zulm gordugunu dayak yedgni bliolr fakat nasil sahip cikmzlar bebegime bakmiolr diebliosn size nekadr kizgin olurlarsa olsunlr torunlari ya hicmi sevgileri yok mecbur bakcklar at annenlere bebegi bakcaksnz mecbr de kaynana diyemzsn ama o kendi ailen diyeblrsin lutfn sacmalmyn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?