En doğrusu hu canım benim öyle yapacağım yoksa bu adamdan kurtulmam imkansız olacakCanım bence kendini garantiye al çalış ayakların üstünde dur. Baksın kayınvaliden kendini kurtar. Sonra da ileride elinde mesleğin olur. Nolur nolmaz
Aynen bebişin büyür gider merak etme kendini toparla. Neden maaşında haciz var onun yüzünden miEn doğrusu hu canım benim öyle yapacağım yoksa bu adamdan kurtulmam imkansız olacak
Evet canım o da onun yüzünden ben çalıştığım halde borcumu ödememe engel oldu en sonunda maaş haczi geldiAynen bebişin büyür gider merak etme kendini toparla. Neden maaşında haciz var onun yüzünden mi
Sen zaten çalışma zorundasın. Böyle bir adamla ömür geçmez ki çalış kendi ayaklarının üstünde dur. Bu arada kocan da pes yani ya neyse susayim
boşan canımB
5 yıldır bana yapmadığı zulüm ve haksızlık kalmadığı için canim
Merhaba kızlar sabahtan beri eşimle yine tartışıyoruz açıkçası biraz da hırpaladı beni .sebep şu bana çalış diyor bende bebeğim küçük olduğu için çalışmak istemiyorum .çalışırsam eğer zaten maaş haczim var maaşım 4 te 1 biri direk kesilecek .bakıcılar en az 1000 tl istiyor .bende elimde birşey kalmayacağından dolayı ve eşimin bana bu yaptıklarımdan dolayı çalışıp ona para getirmek istemiyorum acikcasi .bebeğim henüz 10 aylık ve ben bebeğimi büyütmek istiyorum .60 bin tl ye yakın borcumuz var ama eşim bana haksızlık yaptığı için çalışıp destek olmak istemiyorum ona .zoruma gidiyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorumama calisirsam stajimi da tamamlamis olacagim ve okulumu da yazin bitirsem meslegimde en ust duzeye gelmis olacagim ki o zaman çok daha iyi maaş alma şansım olacak .siz olsanız benim yerim de ne yapardınız kızlar kafam durdu sabahtan beri çok yoruldum akıl istiyorum sizlerden ((
Bu borç 3 defa dağılan ve yeniden toparlanmak için kurulan ev eşyası masrafları kredi faizleri. Ve bekarken aileme çektiğim kredi ve ceyiz borcu kredi kartlarım in borcuTek sorum olacak 60.000 TL neyin borcu, ona göre yorum yapacağım
Bu borç 3 defa dağılan ve yeniden toparlanmak için kurulan ev eşyası masrafları kredi faizleri. Ve bekarken aileme çektiğim kredi ve ceyiz borcu kredi kartlarım in borcu
Ne borcundan dolayı haciz var ,Iste bende böyle düşünüyorum. Benim için bebeğim ruh ve beden sağlığı işten meslekten ve borçtan önce geliyor
Merhaba kızlar sabahtan beri eşimle yine tartışıyoruz açıkçası biraz da hırpaladı beni .sebep şu bana çalış diyor bende bebeğim küçük olduğu için çalışmak istemiyorum .çalışırsam eğer zaten maaş haczim var maaşım 4 te 1 biri direk kesilecek .bakıcılar en az 1000 tl istiyor .bende elimde birşey kalmayacağından dolayı ve eşimin bana bu yaptıklarımdan dolayı çalışıp ona para getirmek istemiyorum acikcasi .bebeğim henüz 10 aylık ve ben bebeğimi büyütmek istiyorum .60 bin tl ye yakın borcumuz var ama eşim bana haksızlık yaptığı için çalışıp destek olmak istemiyorum ona .zoruma gidiyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorumama calisirsam stajimi da tamamlamis olacagim ve okulumu da yazin bitirsem meslegimde en ust duzeye gelmis olacagim ki o zaman çok daha iyi maaş alma şansım olacak .siz olsanız benim yerim de ne yapardınız kızlar kafam durdu sabahtan beri çok yoruldum akıl istiyorum sizlerden ((
Bunun için kocanın iyi para kazanıyor olmasi gerekmez mi?Çalışma özgürlüğünü kadına bırakan, hanımının parasına ihtiyaç duymayan babayiğitler aranıyor.
Dikkat dikkat! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?