Merhaba kızlar sabahtan beri eşimle yine tartışıyoruz açıkçası biraz da hırpaladı beni .sebep şu bana çalış diyor bende bebeğim küçük olduğu için çalışmak istemiyorum .çalışırsam eğer zaten maaş haczim var maaşım 4 te 1 biri direk kesilecek .bakıcılar en az 1000 tl istiyor .bende elimde birşey kalmayacağından dolayı ve eşimin bana bu yaptıklarımdan dolayı çalışıp ona para getirmek istemiyorum acikcasi .bebeğim henüz 10 aylık ve ben bebeğimi büyütmek istiyorum .60 bin tl ye yakın borcumuz var ama eşim bana haksızlık yaptığı için çalışıp destek olmak istemiyorum ona .zoruma gidiyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorumama calisirsam stajimi da tamamlamis olacagim ve okulumu da yazin bitirsem meslegimde en ust duzeye gelmis olacagim ki o zaman çok daha iyi maaş alma şansım olacak .siz olsanız benim yerim de ne yapardınız kızlar kafam durdu sabahtan beri çok yoruldum akıl istiyorum sizlerden ((
Haciz kısmını anlamadımMerhaba kızlar sabahtan beri eşimle yine tartışıyoruz açıkçası biraz da hırpaladı beni .sebep şu bana çalış diyor bende bebeğim küçük olduğu için çalışmak istemiyorum .çalışırsam eğer zaten maaş haczim var maaşım 4 te 1 biri direk kesilecek .bakıcılar en az 1000 tl istiyor .bende elimde birşey kalmayacağından dolayı ve eşimin bana bu yaptıklarımdan dolayı çalışıp ona para getirmek istemiyorum acikcasi .bebeğim henüz 10 aylık ve ben bebeğimi büyütmek istiyorum .60 bin tl ye yakın borcumuz var ama eşim bana haksızlık yaptığı için çalışıp destek olmak istemiyorum ona .zoruma gidiyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorumama calisirsam stajimi da tamamlamis olacagim ve okulumu da yazin bitirsem meslegimde en ust duzeye gelmis olacagim ki o zaman çok daha iyi maaş alma şansım olacak .siz olsanız benim yerim de ne yapardınız kızlar kafam durdu sabahtan beri çok yoruldum akıl istiyorum sizlerden ((
E yani en azından babaannesi daha iyi bakar toruna+++++
Ayrıca kaynınızın kızı mı 1000tl alacak kayınvalideniz yardım ettiği halde? Kv baksın daha iyi o zaman?
Benim maasimla ödüyor ben mi bencil oluyorum. Ben çalışırken aylarca evde yattı yeri geldi aldattı beni dövdü beni bunun adı bencillik mi oluyor sizce ?
Benim maasimla ödüyor ben mi bencil oluyorum. Ben çalışırken aylarca evde yattı yeri geldi aldattı beni dövdü beni bunun adı bencillik mi oluyor sizce ?
Ya bir de ,adama fayda sağlama yazan arkadaslar ve fayda saglamak ıstemeyen konu sahıbı,ne kadar alısmıssınız arkadas yattıgınız yerden TÜKETMEYE..
kimse size BAKMAK zorunda değil ya..
Siz bireysiniz,evlilikte bu mantıkta olursanız e o adam da size FAYDA sağlamak istemeyebilir? Neden bir boğaz beslesin evde? Ben erkek olsam şu mantıkta olan bir kadın yerine kedi beslerim..
Sırf erken kalkmak çalışmak zor geliyor diye gururunu hiçe sayıp sopa yiye yiye evde oturmaya devam edecek,bütün ihaneti aldatılmayı sineye çekecek kadınlar var ya ne acı..
Evet bencillik oluyor hanımefendi. Seni aldattı dövdü bunlar boşanma sebebi, çalısmama sebebi değil önce ikisinin ayrımını yap lütfen.
Senin maaşınla kendine kişisel aldığı birseyi ödemiyor kendin söyledin faturalar vs diye.. bi arkadaş da söylemiş okadar borcu olanın yatma lüxü yok diye aynen öyle katılıyorum. Ama dayak yedim aldatımdım deme. Boşayacaksın ozaman.
Bence konu sahibine çok yüklendiniz ya bencillik o zaman benimde yaptığım 2 yıldır evde yatıyorum ve isteklerim hiç bitmiyor ama eşim beni hiç hirpalamadi
Evde yatıyor diye hırpalansın demişmiyiz? Once doğru okuyun mesajları öyle yapalım kritiğini . Iki konu bagimsiz. Hırpalanmak hiç-bir zaman kabul edilebilir bişey değil bunun için zaten boşanmalı.
Diğerine gelince de aile olan insan okadar borç varken yatamaz evde çalışma imkani varsa - ki insanlar bir şekilde imkan buluyor- çalışıp borçlar beraber ödenmeli.
hayata koca parası yemeye gelmek normal mi ya? Ayrıca konu sahibi paspasla dayak yedi, aldatıldı , darp raporu davası vs. var sanırım bunlara rağmen koca eline bakıyor?! Çocuğu dayak yiyen anneyle büyüdüğünde gerçekten ailesine saygı duyacak ilerde. Benim annem bu kadar aciz olsa yüzüne bakmazdım büyüdüğümde affedemezdim onu. Konu sahibesinin çocuğuyla ayrı bir gelecek kurması için çalışması şart ! Ama o dayağı aldatmayı sindirip evde yatmayı seçiyor, akıl fikir...Bence konu sahibine çok yüklendiniz ya bencillik o zaman benimde yaptığım 2 yıldır evde yatıyorum ve isteklerim hiç bitmiyor ama eşim beni hiç hirpalamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?