- 23 Ağustos 2012
- 51.198
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.319
- 898
O şartı koydum ve kabul etti ama ben yine korkuyorum .benim hatam bu adamla evlenmek oldu.evet bebek de borç da ikimiz in ama bana çok haksızlık yapıldı cok
Canim ailem herşeyi biliyor bildikleri halde beni geri yolladılar çocuk olmadan defalarca gittim geldim .destek yokNasıl zorbalığı ile oldu? Ailen var mı? Varsa ailene, yoksa en yakınlarına anlat yardım iste. Bu şekilde ömür geçmez. Kendin için susuyorsun ama ilerde çocuğun da mutsuz olacak onu düşün. Bazen çekilen sıkıntılar ileride rahat ve mutlu olmak içindir. Zorluklardan korkma. Ama yanına destek bul. Belki de işe girmen en mantıklısı bilmiyorum. Zor bir durum cidden
O zor olur işte canım bebekle
Borçların yarışı benim adıma yarışı onun .aman ondan kurtulayım borç umrumda değil öderim mesele borç değil bu canı den kurtulabilmemHanımefendi işe hemen başlayın. Para da biriktirin sonra da kaçın. Ama paranızı vermeyin biriktirin. Şimdi işe başlamazsanız bu adamı maddiyata sebep hayatboyu çekmek zorundasınız.
Boşanın , fiziksel şiddet davanız zaten varmış. Borçları adamın üstüne atıp kaçarsınız.
Evet canım aynen öyle görünüyorDuruma bakılırsa stajina devam etmekten başka çaren "şimdilik" yok gibi... keske olsa
Haklısın canım ya .başka yol yok zaten duygusallığı bir kenara koyup çalışmam gerekEminim çok zor yaşadıkların,Allah yardımcın olsun ama bak kötü giden bir evlilik var mutsuzsun tabiki çocuğuna bakmak istemen çok doğal ama kendini garantilemek biran önce işe başlamak senin için daha olumlu olabilir bazen şer diye gördüğümüz şeyler hayırlı olabilir sonuçta bebişinin iyi bir geleceği için çalışacaksın bu kocaya ver diye demiyorum stajın tamamlanır ,kafan dağılır ve hayata atılım yaparsın yarın Birgün ayrılık olursa sende garantide olursun
Maalesef biçok üye tarafından yanlış anlaşıldı yazdıkların.. ama ben ne demek istediğini anladım cnm ve haklısın.. kendine güvenmeyen evlenmesin..Maddi gücüne güvensin önce karısının çocuklarına bakma gibi durumlarda çalışmak istememesi durumunda
ben hepimize bakarım diyecek kafası olsun.
Ev işlerine ortaklık ikinci sırada benim için.
Haa ben de çalışıyorsam zaten seve seve değil afedersiniz eşek gibi ev işlerine ortak olacak :)
Evet canım aynen öyle görünüyor
Evet canım çok zor durumdayım sabah akşam.tartisma.bitmiyir evde rahat bir sofra kurup mutlu bi şekild e yemek yediğimi bile hatırlamıyorum bu evlilik de. Sofrada mutlaka bir sıkıntı çıkarır. Ya bana takar ya da gıcık eder beni tüm lokmalar daha yemeden boğazıma dizilir10 aylık bebeği bırakıp ise gitmek zor gelecektir mutlaka ama bunu onun için ve kendin için yapacaksın... Bunu düşün güçlü kalmaya çalış. Okuduğum kadarıyla fazlasıyla zor durumdasin... Bu adamdan bi an önce kurtulmaya bak. Umarım her şey yoluna girer.
İşle beraber ortamdan da uzaklasmis olursun biraz. Değişiklikte iyi gelecektir.Evet canım çok zor durumdayım sabah akşam.tartisma.bitmiyir evde rahat bir sofra kurup mutlu bi şekild e yemek yediğimi bile hatırlamıyorum bu evlilik de. Sofrada mutlaka bir sıkıntı çıkarır. Ya bana takar ya da gıcık eder beni tüm lokmalar daha yemeden boğazıma dizilir
İşte o kötü canımCanim ailem herşeyi biliyor bildikleri halde beni geri yolladılar çocuk olmadan defalarca gittim geldim .destek yokise gitmem en mantiklisi tabi ki
Inşallah canımİşle beraber ortamdan da uzaklasmis olursun biraz. Değişiklikte iyi gelecektir.
Sağol canım benim .bebeğim için çalışacağım güçlü dik duran hayata pozitif bakan ve onu kötülüklerden uzak tutan bir annesi olsun diyeİşte o kötü canımçocuk olmadan şu okul meselesini halletseydin keşke. İşe gir ne yap et maaşını bu adama kaptırma, biriktir. Parasız pulsuz kimsesiz kucağında çocukla kimse boşan demesin. Oturduğumuz yerden yazmak kolay. Allah yardımcın olsun canım ben sana inanıyorum. Kocan dedi diye değil bebeğin için çalış biriktir
Sağlık olduktan sonra çalışıp herşey başarılır tabi niye başarılmasin. Ne güzel Allah sana bir bebek vermiş, o senin ailen olsun, hayattaki desteğin gücün olsun diye vermiş belki de. Başka kimseye ihtiyacın yokSağol canım benim .bebeğim için çalışacağım güçlü dik duran hayata pozitif bakan ve onu kötülüklerden uzak tutan bir annesi olsun diye
Evet canım rabbim sağlığımızı elimizden almasın kimseye de muhtaç etmesinSağlık olduktan sonra çalışıp herşey başarılır tabi niye başarılmasin. Ne güzel Allah sana bir bebek vermiş, o senin ailen olsun, hayattaki desteğin gücün olsun diye vermiş belki de. Başka kimseye ihtiyacın yok
Amin canım benim Allah her isteyene hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Kocan sana dokunursa al darp raporunu. İnşallah yapmaz öyle birseyEvet canım rabbim sağlığımızı elimizden almasın kimseye de muhtaç etmesin
Beni güçlü turan şey bebeğim o beni hayata bağladı yoksa ben ölmek istiyordum hergun .rabbimin bana verdiği en güzel en değerli varlık o
Amin canım inşallah. Darp raporu ve uzaklastirma kararı var mahkeme olacak yakindaAmin canım benim Allah her isteyene hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Kocan sana dokunursa al darp raporunu. İnşallah yapmaz öyle birsey
Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah yüzünüzü güldürsün senin ve bebisininAmin canım inşallah. Darp raporu ve uzaklastirma kararı var mahkeme olacak yakinda
Aminnn canım inşallah teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun, Allah yüzünüzü güldürsün senin ve bebisinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?